Aktuality z Valašského království 37/2014

     25. duben 2024


   

Zveme vás na koncert kapely Les Gars D´en Bas Trio

 Vážení přátelé skvělé hudby, s radostí vám všem oznamujeme, že v pátek 16.1. ve 20.00 na Turistické chatě Dr. Hrstky vystoupí francouzsko - česká akustická kapela, hrající autorský francouzský chanson, gypsy swing i romskou hudbu - Les Gars D´en Bas Trio! Vstupné předprodej 80,- Kč (od pondělka, na místě 100,- Kč.

Předprodej bude probíhat od úterý na MIC ve Štramberku a na IC v Kopřivnici. Doporučujeme nemeškat a lístky zakoupit co nejdříve, abyste měli ten nejlepší výhled, protože zájem o lístky je veliký!

Plakáty na akci ke stažení a vytištění:

plakát černobílý

plakát barevný

Na vaši účast se těší Rytíři hradu Štramberk

 
   

Obrátíme svět „vzhůru nohama“ aneb na co se s námi můžete těšit v roce 2015?

Průměrné mzdy 50 tisíc měsíčně, silnou korunu, hromadu dobře placených pracovních příležitostí a nízkou nezaměstnanost, štíhlý a občansky vstřícný stát bez zbytečné byrokracie a zkorumpovaných politiků, spravedlnost, lásku, pravdu, zdraví, spoustu času na vaše děti a rodinu, usměvavé a spokojené lidi kolem sebe a život jako na Novém Zélandu... :-)Číst dál


 
 
   
 
 
   

Novoroční větrání 2015

 Už se stalo oblíbenou tradicí, zahájit Nový rok "Novoročním větráním". Termín, čas a místo také tradiční - 1.ledna, 13:00, Frenštátské náměstí. Nechyběl novoroční přípitek, foto u vánočního stromu, a vycházka.

Pokračování článku


Klubový večírek zakončil sezonu 2014

 Sportovní klub Valašského království tradičně "zakončil" sezonu, a uspořádal klubové posezení v bowlingovém salonku v hotelu Ráztoka.

Pokračování článku