Aktuality z Valašského království 6/2016

Nemůžete tento email přečíst? »Prohlédněte si jej online.

     24. duben 2024

 

Představujeme Vám návrhy vybraných pamětních mincí pro Nový Zéland

Vážení přátelé, 

Jak jsme Vás již informovali v minulých novinkách ze světa, pracujeme nyní na několika zahraničních projektech na Novém Zélandu a v Austrálii. Jedním z nich jsou "Pamětní medaile Nového Zélandu - New Zealand Commemorative Medals".

Číst dál

Pomůžeme Vám nastartovat vaše projekty na Novém Zélandu, v Austrálii a Pacifiku

Vážení naši přátelé a partneři,

nepřemýšlíte nad tím přenést své úspěšné projekty a podníkání na Nový Zéland nebo do Austrálie a převrátit aspoň na chvíli svůj život vzhůru nohama? Necítíte se již v ČR a Evropě „dobře“, nebo jen chcete rozšířit své aktivity a obzory? Určitě jste si všimli, že se situace v naší zemi a v celé Evropě v posledních letech výrazně změnila. Z východu nám už zase hrozí Rusko, ze západu nás řídi politici EU a k tomu všemu naše vlastní vláda stále vymýšlí jak za každou cenu naplnit děravou státní kasu bez ohledu na to, co zůstane občanům. Pro svobodné, samostatně myslící a živící se lidi už přestává být v naší společnosti opět místo. 

Číst dál

Nabízíme letenky na míru na Nový Zéland a do Austrálie

Vážení přátelé a klienti,

ať již jste individuální cestovatelé, cestovní kanceláře, nebo firmy a plánujete-li Vaší cestu na Nový Zéland, Austrálie nebo Polynésie, je nyjvyšší čas začít přemýšlet o výběru letenek. Na trhu je výběr obrovský, ale kdo se v tom má vyznat?Číst dál

Nejkrásnější místa Nového Zélandu se již brzy objeví na našich mincích

Palačinkové skály "Punakaiki", jedny z největších stromů světa "Kauri Tree", jedna z nejkrásnějších zátok světa "Cathedral Cove" a další desítky motivů těch nejkrásnějších a nejpozoruhodnějších míst Nového Zélandu se brzy objeví na našich pamětních mincích. Na celém projektu se intenzívně pracuje a na konci června dojde ke spuštění nového webu a během dalších měsíců vznikne již ucelená série "New Zealand Commemorative Medals", kterou jsme v loňském roce započali.Číst dál


Valašské království expanduje v Austrálii

Na návštěvě na Valašském konzulátě v Adelaidu

Chcete převrátit svůj život vzhůru nohama a poznat jak se žije na opačném konci světa? Vydejte se s námi cestovat, studovat, pracovat nebo podnikat do Austrálie! :-) Sydney, Cairns, Melbourne, Adelaide jsou nyní místa, kde má Valašské království v Austrálii svá zastoupení a své velvyslance, přátelé a fandy. Někteří z nich vykonávají své funkce již déle než desítku let, jiní byli nově jmenováni pro své kvality – vstřícnost, pohostinnost a dobré srdce.Číst dál

 
 

Zúčastněte se s námi Vizovického Trnkobraní 2016

Ve dnech 19.- 20. 8. 2016 se bude konat v areálu likérky R. Jelínek hudební festival Vizovické Trnkobraní. Letos se můžete těšit na Mig 21, Divokýho Billa, Mandrage, Desmond, Xindla X, Horkýže Slíže, Sto Zvířat, Portless, Monkey Business, Fleret, Rybičky 48, Mirai, Sebastiana, Kristínu, Voxela, Wohnout, Visací Zámek, Slzu, Kosovce a Gazdinu robu. V rámci festivalu se bude konat již klasická soutěž v pojídání švestkových knedlíků. Pojďte s námi nasát atmosféru krásného festivalu a poslechnout si kvalitní hudbu. Více na http://www.vizovicketrnkobrani.cz/.


Pozvánka na Masters of Rock 2016

Zúčastněte se jedné z největších kulturních akcí v republice. 14. - 17.7.2016 ve Vizovicích, v areálu likérky R. JELÍNEK. Už 14. Ročník mezinárodního open – air festivalu proběhne v důvěrně známém a oblíbeném prostředí ve Vizovicích. Program k nahlédnutí: http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?view=17


Spolupracujte s námi, pomůžeme Vám přežít rok 2016

Vážení přátelé a obchodní partneři,

uvědomujeme si, že každý z Vás je jiný, každý má svůj styl, svoje představy a možnosti!  Rok 2015 byl rokem změn a troufám si říct, že rok 2016 v tom nebude jiný... Kdo bude chtít přežít, se bude muset změnit nebo bojovat. Obrazně a možná i doopravdy... Doporučujeme abyste se ve své komunikaci začali ještě více orientovat na své "blízké klienty/přátelé". Pokud potřebujete zahraniční klienty, tak také na moderní komunikační technologie a znalosti cizích jazyků a zvyklostí.

Číst dál

Inspirace Novým Zélandem aneb svět se mění a my s ním

Vážení přátelé a kamarádi,

svět se mění a my s ním i když v určitém smyslu si říkám, že je to jinak, a že proto abychom mohli zůstat stejní, musíme měnit svět kolem sebe, nebo se našimi aktivitami orientovat tam, kde to má smysl. Věnujeme se proto našim dětem, rodinám a nechceme se ani v této složité době vzdát svých ideálů a iluzí :-).

Číst dál
 
 
     
   

Využijte výprodej našich starších skladových zásob

Vážení přátelé, klienti, obchodníci, chcete na sezónu levně pořídit své zboží - pohlednice, keramiku, starší mapy, turistické známky a další valašské suvenýry? Potřebujeme trochu vyprášit naše sklady a tak v pondělí 6. 6. 2016 začínáme výprodej starých skladových zásob. Na některé produkty poskytujeme slevu až 90%! Tato akce potrvá do 8. 7. 2016, nebo do výprodeje zásob. Podrobné informace o slevách a objednávkách Vám poskytneme na našem telefonním čísle +420 774 668 011, nebo osobně v kanceláři Valašského království, Dolní 494, Frenštát pod Fadhoštěm.

Takže neváhejte a naše slevy užívejte :-)

Tým VK

V pondělí 6. 6. 2016 začínáme výprodej starých skladových zásob. Na veškeré produkty poskytujeme slevu až -90%. Tato akce potrvá do 8. 7. 2016, nebo do kompletního výprodeje zboží.

 Pro velkoobchodníky: detailní informace o slevách a objednávkách Vám poskytneme na telefonním čísle +420 774 668 011 nebo osobně v kanceláři Valašského Království, Dolní 494, Frenštát pod Fadhoštěm.