Aktuality z Valašského království 9/2016

    

     25. duben 2024

 

XIV. setkání muzikantů v Bílých Karpatech

O víkendu 19. - 21.8 2016 ve městě Valašské Klobouky. 

Setkání muzikantů v Bílých Karpatech patří každoročně mezi významné kulturní akce Zlínského kraje. Během tří víkendových dnů vystoupí více jak dvě desítky hudebních, vokálních a folklorních těles.Mezi více jak čtyřmi stovkami hudebníků naleznou posluchači určitě i svůj oblíbený žánr. Vystoupí dechové hudby, cimbálové muziky, pěvecké sbory, rockové a country kapely.


Jánošíkův dukát 2016

Slovenský folklor ve Valašském muzeu v přírodě 5. – 7. srpna 2016 v Rožnově pod Radhoštěm.

Jánošíkov dukát z.s, Obec Slovákov v Českej republike, Folklorní spolek Púčik z Brna, Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, a Svetové združenie Slovákov vo svete, pořádají v Dřevěném městečku Valašského muzea v přírodě 5. – 7. srpna XVIII. Mezinárodní festival slovenského folkloru v České republice JÁNOŠÍKOV DUKÁT 2016 - jediný menšinový festival u nás, věnovaný slovenské lidové kultuře. Záštitu nad letošním festivalem převzali 1. místopředseda vlády a ministr financí ČR Andrej Babiš, hejtman Zlínského kraje Stanislav Mišák a predseda Úradu pre Slovákov žijúcích v zahraničí Ján Varšo.

Číst dál

Naše nejlepší reklama je spokojený klient :-)

Vážení klienti, přátelé, vždy děláme vše proto aby jste od nás odcházeli spokojeni a většinou se nám to daří. V cestovním ruchu máme více než 20 let zkušeností a vybíráme pro Vás to nejlepší :-) Naši největí odměnou je vaše spokojenost a pokud nám pošlete ještě takový hezký email, vždy nás to moc potěší :-) Číst dál


Valašské folkrockování 2016

Letošní ročník Valašského folkrockování, který proběhne 13. srpna 2016 bude rozhodně pestrý a potěší příznivce různých hudebních žánrů.

Vystoupí:

VÁCLAV NECKÁŘ se skupinou BACILY
VOXEL
ATMASFERA
STROMBOLI

Vstupné v předprodeji: 290 Kč, na místě: 350 Kč, děti do 7 let zdarma. Vstupné ZTP a děti 7-12 let na místě: 100 Kč.

Předprodej vstupenek od 1. dubna 2016: T klub, TIC a VMP – budova Sušáku.

Rezervace a předprodej vstupenek pro mimorožnovské zájemce: ekonomicke@tka.cz nebo na tel. 571 651 233. Předprodej vstupenek bude ukončen 12. srpna 2016 ve 12:00.

Festival se koná za každého počasí.

 

 

 


Nabízíme Vám víc než obchodní zastoupení pro Austrálii, Nový Zéland a Pacific

Vážení přátelé a partneři,

více či méně intenzivně v Jižním Pacifiku působíme od roku 1999 a poprvé jsme v něm zapustili kořeny v roce 1993, kdy jsem se vydal po stopách norského mořeplavce a dobrodruha Thora Heyerdahla hledat poslední ráj na ostrov Fatu Hiva. Ale o tom budu ještě psát v samostatném článku.Číst dál


Zažijte naše programy v Austrálii pro 7 vašich smyslů

Na druhý konec světa se většinou nevydáváte každý den. Ať již se vydáte na dovolenou nebo za byznysem, rádi si to u protinožců vychutnáte všemi vašimi smysly. Proto jsme pro Vás připravili nabídku programů a akcí v Austrálii pro všech vašich 7 smyslů :-). "Namixujeme" Vám Austrálii všech barev, zvuků, chutí, vůní a vjemů!  S námi můžete ochutnávat vynikající vína Jížní Austrálie, vidět to NEJ z Austrálie - místa kulturního i přírodního bohatství UNESCO  - od 12 apoštolů, přes Modré hory, operu v Sydney, "rudý střed" se svými dominantami ULURU, OLGAS a Kings Canyon, Velký bariérový útes a nejstarší prales světa u Cairns. Můžeme se projet pískem po největším písečném ostrově světa Fraser Islandu, zažít hippi atmosféru na Byron Bay, užívat si pláží Whitsundays a Gold Coast a urřitě nebudou chybět ani klokani :-).Číst dál


Pomůžeme Vám nastartovat vaše projekty na Novém Zélandu, v Austrálii a Pacifiku

Vážení naši přátelé a partneři,

nepřemýšlíte nad tím přenést své úspěšné projekty a podníkání na Nový Zéland nebo do Austrálie a převrátit aspoň na chvíli svůj život vzhůru nohama? Necítíte se již v ČR a Evropě „dobře“, nebo jen chcete rozšířit své aktivity a obzory? Určitě jste si všimli, že se situace v naší zemi a v celé Evropě v posledních letech výrazně změnila. Z východu nám už zase hrozí Rusko, ze západu nás řídi politici EU a k tomu všemu naše vlastní vláda stále vymýšlí jak za každou cenu naplnit děravou státní kasu bez ohledu na to, co zůstane občanům. Pro svobodné, samostatně myslící a živící se lidi už přestává být v naší společnosti opět místo. 

Číst dál

Přihlašte si svůj vzorek do 14. Jelínkova Vizovického koštu

Chcete si nechat zhodnotit svůj vlastní destilát? Zašlete nejpozději do 5.8.2016 řádně vyplněnou přihlášku a vzorek o obsahu 0,35 l na adresu sídla firmy: Rudolf Jelínek a.s., Razov 472, 76312, Vizovice. Vzorek můžete přinést osobně na podnikovou prodejnu v Brně, Jezuitská 582/17, Brno, nebo na Ranč Kostelany, Kostelany 200, Kroměříž. Přihláška ke stažení zde.


 

Využijte výprodej našich starších skladových zásob

Vážení přátelé, klienti, obchodníci, chcete na sezónu levně pořídit své zboží - pohlednice, keramiku, starší mapy, turistické známky a další valašské suvenýry? Potřebujeme trochu vyprášit naše sklady a tak v pondělí 6. 6. 2016 začínáme výprodej starých skladových zásob. Na některé produkty poskytujeme slevu až 90%! Tato akce potrvá do 8. 7. 2016, nebo do výprodeje zásob. Podrobné informace o slevách a objednávkách Vám poskytneme na našem telefonním čísle +420 774 668 011, nebo osobně v kanceláři Valašského království, Dolní 494, Frenštát pod Fadhoštěm.

Takže neváhejte a naše slevy užívejte :-)

Tým VK

V pondělí 6. 6. 2016 začínáme výprodej starých skladových zásob. Na veškeré produkty poskytujeme slevu až -90%. Tato akce potrvá do 8. 7. 2016, nebo do kompletního výprodeje zboží.

 Pro velkoobchodníky: detailní informace o slevách a objednávkách Vám poskytneme na telefonním čísle +420 774 668 011 nebo osobně v kanceláři Valašského Království, Dolní 494, Frenštát pod Fadhoštěm.