Aktuality z Valašského království 1/2013

 

 

 hlavicka mail 505
---

27. leden 2013

 

Valašské království spustilo nové webové stránky

I když se v této chvíli můžeme jevit, jako že ještě spíme zimním spánkem, opak je pravdou. Připravujeme pro Vás stále něco nového a dotahujeme staré resty. Někteří z Vás si už určitě všimli, že před pár dny se výrazně proměnily naše www stránky. Dokončili jsme tak jeden náš velký cíl, protože staré stránky www.valasske-kralovstvi.cz vznikaly někdy v roce 1999 a jen se průběžně „upgradovaly" a „upgradovaly" a pracoval na nich jeden z našich přátel, který dnes dělá již úplně něco jiného a na stránky již dlouho neměl vůbec čas a my zase peníze.Číst dál


Nový cyklus OTEVŘI OČI - AWAKENING

 Na chatě Dr. Hrstky opět rozjíždíme cyklus dokumentárních filmů s názvem OTEVŘI OČI, který má tentokrát podnázev AWAKENING, značící "probouzení", resp. odhalování skrytých pravd a utajovaných událostí, o kterých nás dnešní média neinformují.
Uvidíte tak zajímavé "konspirační teorie", skrytá fakta o některých světových událostech, které výrazně změnily situaci ve světě, pravdu o geneticky upravovaných potravinách, globálním oteplování, vzdušných "chem-trails", elitách, které řídí svět apod...

Pokračování článku


Valašská múdra na víkend či na rok 2013

keré vám pomúžu udržet dobrú náladu aj v tom Nečase...Číst dál

MOJE CESTA - Trakařem po cestách i za rekordy

 Srdečně vás všechny zveme na cestovatelskou přednášku na chatě Dr. Hrstky. Tentokrát k nám v sobotu 23. února v 19 hodin zavítá Miloslav Janča přezdívaný Pirát. 
Je to nadšenec do cestování, potkávání se s lidmi a chůze s trakařem. S tímto neobvyklým dopravním prostředkem putuje po cestách i necestách už spoustu let.

Pokračování článku


Camerata rozezpívala chatu

 V pátek 18. ledna 2013 jste měli možnost vidět a slyšet spoustu písniček v podání historické hudební skupiny Camerata. Kdo přišel tak ví, že to stálo za to. Několikahodinové hudební vystoupení a poté další a další písničky už jen tak neformálně u stolu s dobrým jídlem a pitím. To vše byl koncert Cameraty na naší chatě Dr. Hrstky. A vězte, že to určitě nebylo naposledy ;-)

Pokračování článku

 

 

--
--