Aktuality z Valašského království 2/2013

 

 

 hlavicka mail 505
---

28. únor 2013

 

Zažijte to NEJ v Rožnovských pivních lázních!

 Vážení přátelé, naší milí klienti! Ve spolupráci s Rožnovskými pivními lázněmi jsme pro Vás připravili nabídku těch NEJ procedur, které můžete v pivních lázních zažít! Vyzkoušejte třeba naše „Hýčkání“, „Pivní koupel s rituálem z Fiji“ nebo „Tantrickou masáž…“.  Vše i ve variantách s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu – Hýčkání v Rožnovských pivních lázních s ubytováním, Pivní koupel s rituálem z Fiji s ubytováním  i Tantrickou masáž s ubytováním.

Číst dál

V sobotu 2.března bude chata uzavřená

  Vážení návštěvníci, omlouváme se, ale v sobotu 2. března bude chata Dr. Hrstky pro veřejnost uzavřena z důvodu konání soukromé akce. Za tuto nepříjemnost se omlouváme a budeme se těšit na vaši společnost kterýkoliv jiný den ;-)   

Pokračování článku


Koncert Slávy Janouška & Luboše Vondráka

  Vážení přátelé, zveme vás na další skvělý koncert v pátek 8. března na chatě Dr. Hrstky. Tentokráte se na vás těší folkoví zpěváci Sláva Janoušek a Luboš Vondrák, kteří s sebou budou mít hosta ze skupiny Druhá tráva - Luboše Novotného. Začínáme v 19:30 a vstupné je 90,- Kč. Nezapomeňte si včas rezervovat svá místa na chatě!

Pokračování článku


Náš systém dostal loni pod stromeček spoustu nových funkcí…

 Facebook, Tweet, Google+, Google maps, Youtube, web pro mobil a další informační technologie nově obohatily náš systém, který před koncem roku prodělal i značný technologický a obsahový upgrade. Ne vše je patrné na první pohled a tak alespoň malé představení, toho co se ještě skrývá pod povrchem:Číst dál


Nelíbí se Vám politická situace v ČR? Emigrujte do Valašského království…

Valašské království Vám opět otevřelo své hranice, zliberalizovalo svou imigrační politiku a přijímá nové zájemce o občanství!  Představujeme Vám možnosti, jak získat občanství přátelské a přívětivé země!

Království Valachů najdéte na severní a východní Moravě. Stačí vystúpiť na památnú horu Radhošť a uvidíte ho celé. Na slunka východě hraničí se Slovenskem; stačí sa edem přejíť chodníkom po hřebeni Javorníků a Bílých Karpat, to je hranica. Na severu súsedí Valašsko s Lachy a s jejich městy Frýdek a Místek a též s Novým Jičínem, Příborem. Tam, kde zapadá slunko, sa hory nížá; za Hostýnem už přechoďá k bohatému súsedovi, na Hanú. Ešče věcéj na jih, při Zlíně, Vizovicách a miškářských dědinách kolem Slavičína sú súsedy Valachů moravští Slováci a Luhačovské Zálesí. Tož tak!Číst dál




 

--
--