Aktuality z Valašského království 3/2013

 

 

 hlavicka mail 505
---

8. březen 2013

 

Zažijte to NEJ v Rožnovských pivních lázních!

 Vážení přátelé, naší milí klienti! Ve spolupráci s Rožnovskými pivními lázněmi jsme pro Vás připravili nabídku těch NEJ procedur, které můžete v pivních lázních zažít! Vyzkoušejte třeba naše „Hýčkání“, „Pivní koupel s rituálem z Fiji“ nebo „Tantrickou masáž…“.  Vše i ve variantách s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu – Hýčkání v Rožnovských pivních lázních s ubytováním, Pivní koupel s rituálem z Fiji s ubytováním  i Tantrickou masáž s ubytováním.

Číst dál

Koncert Slávy Janouška & Luboše Vondráka

  Vážení přátelé, zveme vás na další skvělý koncert v pátek 8. března na chatě Dr. Hrstky. Tentokráte se na vás těší folkoví zpěváci Sláva Janoušek a Luboš Vondrák, kteří s sebou budou mít hosta ze skupiny Druhá tráva - Luboše Novotného. Začínáme v 19:30 a vstupné je 90,- Kč. Nezapomeňte si včas rezervovat svá místa na chatě!

Pokračování článku


Velikonoční hradní koupačka se blíží!

 Velikonoce se nám pomalu blíží a proto vás již s předstihem zveme na další velikonoční HRADNÍ KOUPAČKU! Na Velikonoční pondělí 1.4.2013 budeme mít opět na nádvoří připraveny vany s krásně teplou vodou, ve kterých se můžete v klidu vykoupat třeba i s pivem v ruce, nebo si u toho opéct třeba špekáček, ale hlavně si užít netradiční chvilku pohody, jakou jste o velikonocích ve vaně ještě nikdy nezažili!

Pokračování článku

--
--