Aktuality z Valašského království 4/2013

 

 

 hlavicka mail 505
---

14. březen 2013

 

Slet strašidel na Štramberské Trúbě – nová soutěž pro žáky ZŠ!

 V pondělí 11. března startujeme novou soutěž pro žáky základních škol a tak soutěžte s námi a vyhrajte zajímavé ceny pro celou třídu! 
Vytvořte vlastní strašidlo buď z našeho minilexikonu strašidel anebo dle vašich představ a pošlete jej k nám na Slet strašidel na Štramberské Trúbě.

Pokračování článku


Velikonoční hradní koupačka se blíží!

 Velikonoce se nám pomalu blíží a proto vás již s předstihem zveme na další velikonoční HRADNÍ KOUPAČKU! Na Velikonoční pondělí 1.4.2013 budeme mít opět na nádvoří připraveny vany s krásně teplou vodou, ve kterých se můžete v klidu vykoupat třeba i s pivem v ruce, nebo si u toho opéct třeba špekáček, ale hlavně si užít netradiční chvilku pohody, jakou jste o velikonocích ve vaně ještě nikdy nezažili!

Pokračování článku


Pozvánka na Mořkovského zajíce

Atletický klub Emila Zátopka Kopřivnice ve spolupráci s místní firmou Machač jatka, Obcí Mořkov a Klubem českých turistů Mořkov pořádají běžecký závod na 10km, kondiční běh na 3km a závod dětí.

Pokračování článku


Pozvánka na Valašský hrb 2013

Posledních 67 volných míst zůstává na startovní listině nového závodu Valašský hrb. Co se pod tímto názvem skrývá? 1.ročník vytrvalostního horského běhu. Běžecký (rychlochodecký) denní závod jednotlivců. Závodní trať je vedena po hřebenu beskydských vrchů, mimo silnice (jeden zabezpečený přeběh silnice), trasa po značené turistické "pěšině", plynule vlnitý terén v nádherném prostředí krásných lesů.

Pokračování článku


Zažijte to NEJ v Rožnovských pivních lázních!

 Vážení přátelé, naší milí klienti! Ve spolupráci s Rožnovskými pivními lázněmi jsme pro Vás připravili nabídku těch NEJ procedur, které můžete v pivních lázních zažít! Vyzkoušejte třeba naše „Hýčkání“, „Pivní koupel s rituálem z Fiji“ nebo „Tantrickou masáž…“.  Vše i ve variantách s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu – Hýčkání v Rožnovských pivních lázních s ubytováním, Pivní koupel s rituálem z Fiji s ubytováním  i Tantrickou masáž s ubytováním.

Číst dál


--
--