Aktuality z Valašského království 5/2013

 

 

 hlavicka mail 505
---

29. březen 2024

 

Valašské království nabízí pomoc exkrálovi Polívkovi – výzva všem občanům

Kdyby ste potkali exkrála Boleslava Polívku (poznáte ho mimo jiné podle velkého červeného nosu a vrávoravého kroku), tož mu řekněte, že už sa nemusí schovávat a Valašské království mu nabízí ekonomický azyl! Ať sa přihlásí na nejbližším Valašským konzulátě či imigračním úřadě a že už si ho od tama odnesem a do Království dopravíme!Číst dál


Naše nejoblíbenější programy ve Štramberku nyní již i pro každého z vás

 Emigrace do Valašského království Na Hradě Štramberku, Slaňování z gotické věže Trúby, Studium na fakultě pálení a slivovicových věd pod Trúbou, Honba za Štramberským pokladem, Pasování na občany Valašského království na hradě Štramberku jsou vaše nejoblíbenější programy, na které se můžete nově přihlásit a které až na výjimky, byly dosud dostupné pouze pro ucelené skupiny. Ne proto, že bychom vás jednotlivce nechtěli, ale připravit takový zábavně-dobrodružný program není úplně levná záležitost a má své vysoké fixní náklady ať už ho děláme pro 50 osob, nebo jen pro jednoho z vás a sami byste si je mohli jen těžko dovolit!

Pokračování článku


Velikonoční hradní koupačka se blíží!

 Velikonoce se nám pomalu blíží a proto vás již s předstihem zveme na další velikonoční HRADNÍ KOUPAČKU! Na Velikonoční pondělí 1.4.2013 budeme mít opět na nádvoří připraveny vany s krásně teplou vodou, ve kterých se můžete v klidu vykoupat třeba i s pivem v ruce, nebo si u toho opéct třeba špekáček, ale hlavně si užít netradiční chvilku pohody, jakou jste o velikonocích ve vaně ještě nikdy nezažili!

Pokračování článku


Zveme Vás na Štramberské hradní akce 2013

 Vážení přátelé, turisté, návštěvníci, dovolte, abychom Vás v roce 2013 opět pozvali na Hrad Štramberk. I když jste u nás možná už byli, tak se letos můžete těšit na pestrou a bohatou nabídku zábavných a kulturních akcí, výstav, filmových představení, hudebních vystoupení, cestovatelských přednášek a gastronomických akcí, kterých by byla škoda se nezúčastnit.

Pokračování článku


Koncert skupiny KOFE@VLNA

 

Srdečně zveme všechny milovníky dobré hudby k nám na chatu Dr. Hrstky, kde v sobotu 23. března budete mít možnost slyšet skvěloufolkovou hudební skupinu KOFE@VLNA.

Toto výrazné folkové seskupení, které repertoárem volně navazuje na úspěšnou kapelu I.C.Q., která po pětiletém působení v únoru 2011 ukončila činnost. Martin Kofe Neumann a Lubomír Vlna Vaňka se setkávají v lednu 2012 a zakládají KOFE@VLNA. Tvorba se vyznačuje silnými melodiemi, kytarovou dovedností a zpěvem Lubomíra Vaňky. Vystoupení jsou vždy pestrá, originální, do děje vtahující s hereckými projevy a komunikativností.

Výstupné je tradičně dobrovolné. Nezapomeňte si včas rezervovat místo na chatě! :-)

Pokračování článku


Hledáme brigádníky do Pálenice

Do Pálenice ve Valašském muzeu v přírodě hledáme brigádníky na sezónu 2013. Jednalo by se o pultový prodej destilátů, občerstvení a dalších doplňujících výrobků. Pružná pracovní doba. Vhodné pro studenty nebo OSVČ. Požadujeme – příjemné vystupování, zodpovědnost, pečlivost.

Číst dál

Hledáme spolupracovníky

 K obsluze grilu při plánovaných akcích na Štramberské Trúbě.

Požadujeme – zkušenosti s grilováním, příjemné vystupování, zodpovědnost, pečlivost. V případě zájmu zašlete životopis na chatahrstka@valasske-kralovstvi.cz nebo volejte na 777 663 474.

Pokračování článku


Vychází výroční turistická známka 2013

„Českým politikům vstup zakázán!"
Doufám, že vám tato turistická známka udělá radost, občané i hosté naši! Zakázat k nám vstup českým politikům už je snad jediný způsob, jak hodnoty, občany a návštěvníky Valašského království ochránit před tou sebránkou podivných individuí, lhářů, podvodníků, mafiánů a darmožroutů (doufám, že jsme na některého českého politika nezapomněli. Pokud ano, tak se opravdu moc omlouváme...).

Číst dál


--
--