Aktuality z Valašského království 7/2013

 

 

 hlavicka mail 505
---

19. duben 2024

 

Poslední promítání OTEVŘI OČI - Zeitgeist: Moving Forward

  Poslední promítání z cyklu OTEVŘI OČI - AWAKENING. Na samotný závěr budete mít možnost vidět třetí díl z řady Zeitgeist (více níže). Promítání začíná v pátek 5. dubna v 17:30 ve spodních klubovnách na chatě Dr. Hrstky a vstup je zdarma ;-)

Pokračování článku


Obohaťte svůj školní výlet naší hradní akademií

  Nabízíme skvělou příležitost všem školním výletům mířícím na Štramberskou Trúbu k obohacení jejich programu o spoustu zážitků formou hravého studia naší Hradní akademie. Ještě nikdy to nebylo jednodušší! Vypsali jsme pro vás termíny, do kterých se můžete jednoduše přihlásit a užít si krásný zážitkový den na Štramberském hradě.

Pokračování článku


Hradní koupačka je za námi

  A vám nabízíme možnost se podívat, jak to celé probíhalo. Už od soboty jstesi mohli dát na chatě pečené selátko, jitrničky se zelím nebo třeba tradiční domácí vaječný koňak. Ovšem vše vyvrcholilo na Velikonoční pondělí naší hradní koupačkou. I přes nesnáze, které nám nadělilo počasí, se koupačka zvládla uspořádat v plánovaném duchu a rozsahu, ačkoliv s hodinovým zpožděním. Vany měly takový úspěch, že se v nich účastníci koupali od 12 do 18 hodin a celkem vanami prošlo cca 35 odvážlivců, kteří svého rozhodnuté rozhodně nelitovali a odnesli si z Trúby naopakovatelný zážitek.

Pokračování článku


Duben na chatě ve znamení hudby

  Ač se to zatím moc nezdá, tak pomalu přichází jaro a stejně pomalu se bude rozjíždět i turistická sezóna, což značí, že hudebních večerů bude trošku ubývat. A protože se říká "to nejlepší na závěr", tak měsíc duben bude na chatě Dr. Hrstky ve znamení opravdu kvalitní hudby! (čtěte níže)

Pokračování článku


Pozvánka na zajímavou předváděcí akci

 Srdečně Vás zveme na předváděčku kol Německé značky CUBE, které jsou nyní možné zakoupit v prodejně Cyklosport Prašivka - Frenštát.

Pokračování článku


Velká sjezdovka na Pustevnách závodila...

 17.března pořádal Skialpin Pustevny lyžařské závody na Velké sjezdovce. Sešli se jak ambiciózní závodníci, tak retro lyžníci, ale i děti a mládež...

Pokračování článku

--
--