Aktuality z Valašského království 8/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

24. duben 2024       

   

Akční nabídka! Ke každému balíčku, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč získáte materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA!

 

Vážení přátelé, klienti,

do konce dubna Vám k nákupu každého našeho Balíčku zážitků, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč nabízíme materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA! Získáte tak Pas Valašského království, Index ke studiu na Fakultě pálení a slivovicových věd  a samolepku VK na svůj vůz!  Pokud se pak zůčastníte v některém z vypsaných termínů programu na našem Hradě Štramberku, které naleznete v kalendáři v horním pravém rohu a splníte všechny imigrační podmínky, můžete získat i občanství a s ním celou řadu práv, svobod a povinností! Takže již neváhejte a z naší pestré nabídky vybírejte! těšíme se na Vás!

Tým CK Valašské království

Pokračování článku


Výstup na Nanga Parbat

  Další z řady cestovatelských přednášek na chatě Dr. Hrstky. Určitě si nenechte ujít poutavé vyprávění Pavla Kořínka a Jirky Domanského o výstupu na devátou nejvyšší horu světa a druhou nejvyšší horu Pákistánu - Nanga Parbat (8125m.n.m.). Co vše je na jejich více jak měsíční cestě potkalo a jestli se jim podařilo horu zdolat budete mít možnost vidět v sobotu 20. dubna v 19 hodin na chatě Dr. Hrstky.

Pokračování článku


Obohaťte svůj školní výlet naší hradní akademií

  Nabízíme skvělou příležitost všem školním výletům mířícím na Štramberskou Trúbu k obohacení jejich programu o spoustu zážitků formou hravého studia naší Hradní akademie. Ještě nikdy to nebylo jednodušší! Vypsali jsme pro vás termíny, do kterých se můžete jednoduše přihlásit a užít si krásný zážitkový den na Štramberském hradě.

Pokračování článku


Duben na chatě ve znamení hudby

  Ač se to zatím moc nezdá, tak pomalu přichází jaro a stejně pomalu se bude rozjíždět i turistická sezóna, což značí, že hudebních večerů bude trošku ubývat. A protože se říká "to nejlepší na závěr", tak měsíc duben bude na chatě Dr. Hrstky ve znamení opravdu kvalitní hudby! (čtěte níže)

Pokračování článku

 
--
--