Aktuality z Valašského království 10/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     20. duben 2024

 

Zahájení hradní sezóny sletem čarodějnic

  Letošní hradní sezóna je za dveřmi a tak nám nezbývá, než vypustit všechny strašidla na Trúbu, aby letos opět pořádně postrašila všechny návštěvníky. V sobotu 27. dubna tedy "slavnostně" zahájíme novou hradní sezónu sletem čarodějnic na Štramberské Trúbě a celá akce se ponese v pěkně strašidelném duchu.
Odzvoněním půlnoci na kostelní věži naženeme všechna štramberská strašidla do Trúby a v 9 hodin ráno ji poprvé otevřeme všem návštěvníkům v její nové a strašidelnější podobě. Štramberská strašidla vás totiž budou provázet po celé vaší cestě věží od spoda až nahoru.

Pokračování článku


Anketa soutěže Slet strašidel na Štramberské Trúbě

  Holky, kluci, malí i velcí, prostě všichni, kdo máte rádi soutěžení, dlouho očekávaná anketa soutěže o nejstrašidelnější strašidlo Štramberské Trúby je za dveřmi!
Celkem se do naší soutěže zapojilo 38 strašidel od záků základních škol nejen z Moravskoslezského kraje a tudíž se bude opravdu na co dívat a hlavně vybírat! Vše začne v sobotu 27. dubna, kdy se rozjedou obě soutěžní aknety.

Pokračování článku


 

Akční nabídka! Ke každému balíčku, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč získáte materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA!

 

Vážení přátelé, klienti,

do konce dubna Vám k nákupu každého našeho Balíčku zážitků, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč nabízíme materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA! Získáte tak Pas Valašského království, Index ke studiu na Fakultě pálení a slivovicových věd  a samolepku VK na svůj vůz!  Pokud se pak zůčastníte v některém z vypsaných termínů programu na našem Hradě Štramberku, které naleznete v kalendáři v horním pravém rohu a splníte všechny imigrační podmínky, můžete získat i občanství a s ním celou řadu práv, svobod a povinností! Takže již neváhejte a z naší pestré nabídky vybírejte! těšíme se na Vás!

Tým CK Valašské království

Pokračování článku


Vyzkoušejte naše programy s ukázkami dovedností dravých ptáků!

Vážení naší přátelé, hosté, dospěláci, děti! Ve spolupráci s našimi přáteli sokolníky jsme pro Vás připravili  vzdělávací program s UKÁZKOU   DRAVÝCH   PTÁKŮ  S  VÝKLADEM. 

Vystoupení vám nabízíme zejména ve stylovém prostředí Hradu Štramberka, ale jezdíme také do mateřských školek a škol, na plesy, dětské dny, letní tábory, akce pořádané obcemi, ale také soukromými subjekty. Budete moci z blízka pozorovat sokoly, jestřáby, káně, poštolky a další dravce žijící nejen v naší přírodě. Součásti programu jsou ukázky výcviku příletové poslušnosti. Program je vhodný pro děti předškolního i školního věku.Číst dál

 
--
--