Aktuality z Valašského království 16/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     6. červen 2013

 

Výstava „Královna Dagmar, česká princezna“ ve Štramberku

 Valašské království vás všechny zve na výstavu Velvyslanectví ČR v Kodani u příležitosti 800. výročí úmrtí královny Dagmar. Výstava putuje po Dánsku a České Republice, kde od 1. července až do konce srpna bude k vidění právě ve Štramberku v prostorách galerie v Informačním centru.

Pokračování článku


 

Venkovní posezení s plným komfortem.

  Vážení návštěvníci,
rádi bychom Vás informovali o rozšíření kvalitního posezení v areálu hradu. Abyste se u nás cítili opravdu vítáni, tak jsme naše venkovní posezení rozdělili do 3 zón, nebo lépe nádvoří, kde máte možnost v klidu posedět a přinést si občerstvení z chaty Dr. Hrstky.
Na spodním nádvoří pod chatou máte možnost samozřejmě využít občerstvení z naší Dřevjanky na hradbách. Na prostředním a horním nádvoří zase máte možnost využít občerstvení z chaty Dr. Hrstky.
Nabídku občerstvení najdete vždy na každém nádvoří a rovněž zde máme nově i rozcestníky na jednotlivá nádvoří. To abyste pro každý případ nezabloudili, protože občas tady máme tak ukrutné mlhy, že od chaty ani na Trúbu nedohlédneme, takže nějaké směrovky se určitě hodí :-)

Pokračování článku


Beh do Choča

 V sobotu 18.5.2013 som sa mal zúčastniť Behu na Veľký Javorník 2013. Týždeň pred závodom som dostal mail, či by som sa zúčastnil Behu do Choča na Slovensku. Pozrel som si motivačné video k závodu, prečítal propozície a bolo rozhodnuté. 6,5km/1091m naznačili, že to bude veľmi ťažká písomka.

Pokračování článku


VIDEOPOZVÁNKA na MINI BYKEKAP 2013!!!

Letošní 4.ročník BYKEKAPU se kvapem blíží. Zveme všechny děti na cyklistický den, který bude patřit jen jim!!! Snad vám toto motivační video usnadní rozhodování...

Pokračování článku


Běh na Radhošť 2013

V neděli 2. června se konal další závod ze série Saucony Českého poháru v běhu do vrchu. Tento víkend byl zajímavý tím, že v sobotu předcházel tomuto závodu horský běh na Lysou horu, který byl kvalifikačním závodem na ME v běhu do vrchu. Mnoho borců i v ne zrovna příznivě vypadajícím počasí se vydalo v sobotu na Lysou a další den se šlo „vyběhat" na Radhošť.

Pokračování článku

 
--
--