Aktuality z Valašského království 18/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     19. duben 2024

   

Výstava „Královna Dagmar, česká princezna“ ve Štramberku

 Valašské království vás všechny zve na výstavu Velvyslanectví ČR v Kodani u příležitosti 800. výročí úmrtí královny Dagmar. Výstava putuje po Dánsku a České Republice, kde od 1. července až do konce srpna bude k vidění právě ve Štramberku v prostorách galerie v Informačním centru.

Pokračování článku


Alasdair Bouch opět na Trúbě!

  Je nám obrovským potěšením vám oznámit, že v sobotu 29. června v 19 hodin u nás na chatě Dr. Hrstky opět vystoupí známý anglický zpěvák a kytarista Alasdair Bouch. V rámci jeho celoevropského turné při příležitosti vydání již třetí desky "Third Time Lucky" navštíví i Štramberk, jež se stal jeho srdcovou záležitostí.

Těšit se tak můžete na skvělou muziku a úžasnou atmosféru. Za příznivého počasí se koncert uskuteční venku před chatou Dr. Hrstky.
Výstupné je tradičně dobrovolné! Nezapomeňte si včas rezervovat místa na chatě ;-)

Pokračování článku


Na MINI BYKEKAPU si zazávodila stovka dětí

Krásné letní počasí provázelo 4.ročník cyklistického závodu MINI BYKEKAP, který pořádal Sportovní klub Valašského království již počtvrté. Letos se dětský závod osamostatnil, a umožnil tak větší časové možnosti, a na startovní čáru vypustil 13 věkových kategorií dětí, od odrážedel po větší dětská kola. 

Pokračování článku


Olešná ožije tento víkend in-line závody

eXtrémní závod „Adidas 24 hodin kolem Olešné" startuje v sobotu ve 12 hodin v lokalitě přehrady Olešná ve Frýdku-Místku. Jedná se o druhý ročník vytrvalostního závodu na in-line bruslích, který je určený pro aktivní sportovce, ale také pro sportovní veřejnost. V kategorii sportovních dvojic má statut Mistrovství České republiky v in-line maratonu dvojic. V loňském roce se na start postavilo 166 závodníků, letos je účast mnohem vyšší, registrováno je téměř 600 závodníků.

Pokračování článku

 
--
--