Aktuality z Valašského království 20/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     1. květen 2024

   

Koncert skupiny Klika NJ Blues

  Srdečně zveme všechny přátelé dobré hudby na další koncert úspěšné hudební skupiny Klika NJ Blues!
Koncert proběhne na turistické chatě Dr. Hrstky a to večer před státním svátkem - ve čtvrtek 4. července v 19:30.
Těšit se můžete na příjemnou hudební atmosféru, kterou tato skupina dokáže vytvořit. Nezapomeňte si včas rezervovat místa, abyste si pak na místě měli kam sednout ;-)

Těšíme se na vaši účast!
Váš Tým VK

Pokračování článku


Koncert islandské skupiny Árstíðir

  S nadšením nám vlastním si vás všechny dovolujeme pozvat na jedinečný koncert islandské skupiny Árstíðir, která v rámci svého turné po Evropě bude v červenci koncertovat pouze na 5 místech v ČR a z toho právě v pátek 12. července to bude u nás na Štramberské Trúbě! 
Skupina Árstíðir, kterou mnohým českým posluchačům již není nutné představovat, přináší ve své hudbě tajemnou vůni osamělého Islandu ukrytou v působivých, teskných melodiích.

Pokračování článku


To NEJ z našich programů na Hradě Štramberku pro každého

 

Emigrace do Valašského království Na Hradě ŠtramberkuSlaňování z gotické věže TrúbyStudium na fakultě pálení a slivovicových věd pod Trúbou,Honba za Štramberským poklademPasování na občany Valašského království na hradě Štramberku jsou vaše nejoblíbenější programy, na které se od dubna můžete hlásit i jako jednotlivci. 

Programy naleznete v kalendáři na pravé straně! Vyberte si datum, které Vám vyhovuje, klikněte na něho a zobrazí se vám seznam akcí, na které se můžete v ten den přihlásit i s cenou a podrobným popisem. V případě dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat!
Přejeme vám mnoho intenzivních zážitků a těšíme se na vás na Hradě Štramberku!

TH

Pokračování článku


Závodníci "24hodin kolem Olešné" objeli 2x zeměkouli

 Závodníci extrémního závodu na in-line bruslích „adidas 24 hodin kolem Olešné" objeli dvakrát zeměkouli. Celkově najeli 18 792 okruhů, a to je 84 564 km.

Pokračování článku


Nočný prechod Lysá-Javorník 2013

 Celú sobotu pálilo horúce slnko, a bolo jasné, že to bude dnes v typicky letom počasí. Našťastie to bol nočný pochod. Voľba oblečenia nebola ťažká, len s tou vodou to nude horšie. Načapoval som liter a pol ionťáku do camelbaku, nejaké proteínové tyčinky, suché termo a vyrazil som na vlak.

Pokračování článku

 
--
--