Aktuality z Valašského království 22/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     19. duben 2024

   

Koncert islandské skupiny Árstíðir

  S nadšením nám vlastním si vás všechny dovolujeme pozvat na jedinečný koncert islandské skupiny Árstíðir, která v rámci svého turné po Evropě bude v červenci koncertovat pouze na 5 místech v ČR a z toho právě v pátek 12. července to bude u nás na Štramberské Trúbě! 
Skupina Árstíðir, kterou mnohým českým posluchačům již není nutné představovat, přináší ve své hudbě tajemnou vůni osamělého Islandu ukrytou v působivých, teskných melodiích.

Pokračování článku


Sháníme suché dřevo

Vážení přátelé, příznivci Štramberské Trúby,
protože zima byla letos dlouhá a topná sezóna se nám protáhla až do června, čímž jsme vyčerpali naše zásoby dřeva na letošní rok, sháníme palivové dřevo, se kterým bychom mohli topit již od této zimy.
Proto prosíme všechny, kteří by mohli nějakou zásobičku dřeva prodat, aby se nám ozvali, budeme moc rádi. Stejně tak, pokud máte kontakt na někoho, kdo by nám v otázce suchého dřeva mohl pomoci, nebo nám nějaký objem poskytnout.

Pokračování článku


Zavítejte na naše hradní akce!

 Vážení přátelé, turisté, návštěvníci, polovina roku je už za námi a s ní taky několik hradních akcí. Ovšem další polovina hradních akcí na vás ještě stále čeká! Ovšem kromě hradních akcí máte jedinečnou možnost si vyzkoušet na vlastní kůži i programy, které byly doteď dostupné pouze pro skupiny. Čtěte dále...

Pokračování článku


Začíná „Zažij to NEJ putování s Pasem Valašského království 2013“

aneb vyhrajte pivo RADEGAST na rok ZDARMA a emigrujte do Valašského království!

Omlouváme se Vám za malé zpoždění s pravidly letošního putování, jehož začátek jsme avizovali na 1. července. O nic však nepřicházíte, protože i sezóna si letos dala na čas. Vyhrává každý a pravidla jsou letos velice jednoduchá… Posuďte sami:

Číst dál

Vyšlo 13. vydání pasů Valašského království

Noví emigranti, utečenci a čekatelé na občanství Valašského království se mohou těšit na novou podobu svých pasů. Začínají číslem 900001 a jejich vydání znamená, že počet našich občanů se přehoupl přes 90 tisíc. Jeho obálka zůstává stejná s motivem pohanského boha Radegasta, ale jeho obsah jsme opět vylepšili… :-)

Číst dál

VK navazuje užší diplomatické vztahy s Marokem

Prapor VK na nejvyšší hoře Atlasu Toubkal (4167m)

I když v letošním roce naše zahraniční expanze spíše stagnuje a věnujeme se expanzi zahraničních emigrantů a návštěvníků do království, naši velvyslanci a vyslanci nikdy nespí, jak by se mohlo někdy někomu zdát! J Jedním z nich je náš dobyvatel (nejen dívčích srdcí… J) Silvestr Tkáč, který nedávno navázal oficiální diplomatické vztahy mezi Valašským královstvím a Marokem a na počest této historické události se svým vyjednávacím týmem vztyčil náš prapor na nejvyšší hoře Atlasu Toubkal (4167 m).

Číst dál

Valašské království vyhlašuje konkurz na Velvyslance Valašského království!

Přátelská expanze Valašského království na Vanuatu

Vzhledem k vlastnímu nedostatku času a peněz dobývat veselostí a hravostí nová světová území a navazovat s nimi družné vztahy, rozhodli jsme se povolat do služeb Valašského království dobrovolné Vyslance a Velvyslance!

Zahraniční vztahy VK vždy fungovaly na dobrovolné, neziskové a hlavně neformální bázi někdy i vůči velice formálním územím a institucím, které se však díky neformálnosti naší komunikační strategie staly neformálními… J A to je vlastně zároveň prostředek i cíl naší diplomacie – navazovat výrazné mezinárodní neformální vztahy (z těch formálních mají všeci občané již plné zuby a prázdné kapsy…).

Číst dál

Horké tipy na nezapomenutelné Zažij TO NEJ léto!

 Vážení naší přátelé a klienti, využijte našich atraktivních kapacit, výjimečných akcí, programů a balíčků k prožití vašich letních zážitků! Pro jednotlivce i pro skupiny jsme připravili TO NEJ z naší nabídky za výhodné letní ceny! A některé výjimečné důvody proč využít naší letní nabídky?

Číst dál

Program Pasování na občany Valašského království pro více zájemců!

K řešení větší kapacity programu nás dlouhodobě tlačil růst zájmů o občanství Valašského království. Po několika kalíšcích nejlepší valašské slivovice jsme to vymysleli a jeden z vašich nejoblíbenějších programů – Pasování na občany Valašského království jsme nyní schopni v upravené podobě připravit i pro skupiny nad 60 osob! U takových početných skupin žadatelů o azyl/občanství zřizujeme tzv. „pasovací stanoviště“, kde pasování na občana Valašského království probíhá průběžně v průběhu celé akce. Pasování se tak může stát i součástí větších akcí i když  v této podobě není úplně vhodné jako zakončení večerního programu, kde program slouží také jako zábava pro všechny, kdo ho sledují.Číst dál


Vyzkoušejte naše ZAŽIJ TO NEJ akce a programy v cizích jazycích!

Máte na návštěvě své přátelé či obchodní partnery ze zahraničí? Nebojte se je svěřit do naší péče! Máme bohaté zkušenosti nejen ze stovek realizovaných cizojazyčných akcí, ale zejména z našich dlouhodobých pobytů v řadě zemí světa! V těch nejpoužívanějších jazycích máme již vše nachystáno a běžně pro naše klienty produkujeme akce v angličtině, polštině, němčině či ruštině a ani exotické jazyky nám nejsou cizí. Zajišťujeme instruktory a překladatele i se znalostí francouzštiny, španělštiny, italštiny, korejštiny a dalších jazyků. Známe kulturní a náboženské zvyklosti a odlišnosti, lokální kuchyni, hudbu, humor apod.

Číst dál


 
--
--