Aktuality z Valašského království 23/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     28. březen 2024

   

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným

aneb jak politici začali dělat cestovní ruch.

Ovšem i z poněkud jiných důvodů, než z těch, kvůli kterým se zdá nešťastným Rudolfu Hrušinskému v poněkud zpustlých říčních lázních na břehu řeky Olše, ve slavné poetické komedii Jiřího Menzela. I když letošní špatné počasí v tom mém povzdechnutí také sehrává svou roli... Ale počasí neovlivníme a aspoň s jistotou víme, že zase bude lepší, protože o něm nerozhodují politici... A i když jim letos Valašské království zakázalo vstup, jejich politika a rozhodnutí začínají mít bohužel vliv i na naše aktivity a vaši dobrou náladu.

Číst dál

Slaňování ze Štramberské Trúby

  Vážení adrenalinoví nadšenci, máme pro vás několik informací, které se týkají tolik oblíbeného slaňování ze Štramberské Trúby. Rozdali jsme totiž mnoho poukázek na slaňování z Trúby, a proto tady máte několik informací, které se vám mohou hodit.

Pokračování článku


Zavítejte na naše hradní akce!

 Vážení přátelé, turisté, návštěvníci, polovina roku je už za námi a s ní taky několik hradních akcí. Ovšem další polovina hradních akcí na vás ještě stále čeká! Ovšem kromě hradních akcí máte jedinečnou možnost si vyzkoušet na vlastní kůži i programy, které byly doteď dostupné pouze pro skupiny. Čtěte dále...

Pokračování článku


Koncert Árstídir zaplnil chatu k prasknutí

  V pátek 12. července jste mohli být svědky jedinečného koncertu islandské skupiny Árstídir. Koncert na Štramberské Trúbě byl jedním z pěti koncertů v ČR, kde skupina hrála v rámci jejich evropského turné. A jak se koncert vyvedl, ptáte se? 
Zájem o koncert byl obrovský - kdo si neudělal rezervaci na chatě, tak prohloupil. Celkem na koncert zavítalo přes 100 lidí!

Pokračování článku


Sháníme suché dřevo

Vážení přátelé, příznivci Štramberské Trúby,
protože zima byla letos dlouhá a topná sezóna se nám protáhla až do června, čímž jsme vyčerpali naše zásoby dřeva na letošní rok, sháníme palivové dřevo, se kterým bychom mohli topit již od této zimy.
Proto prosíme všechny, kteří by mohli nějakou zásobičku dřeva prodat, aby se nám ozvali, budeme moc rádi. Stejně tak, pokud máte kontakt na někoho, kdo by nám v otázce suchého dřeva mohl pomoci, nebo nám nějaký objem poskytnout.

Pokračování článku


Začíná „Zažij to NEJ putování s Pasem Valašského království 2013“

aneb vyhrajte pivo RADEGAST na rok ZDARMA a emigrujte do Valašského království!

Omlouváme se Vám za malé zpoždění s pravidly letošního putování, jehož začátek jsme avizovali na 1. července. O nic však nepřicházíte, protože i sezóna si letos dala na čas. Vyhrává každý a pravidla jsou letos velice jednoduchá… Posuďte sami:

Číst dál

Horké tipy na nezapomenutelné Zažij TO NEJ léto!

 Vážení naší přátelé a klienti, využijte našich atraktivních kapacit, výjimečných akcí, programů a balíčků k prožití vašich letních zážitků! Pro jednotlivce i pro skupiny jsme připravili TO NEJ z naší nabídky za výhodné letní ceny! A některé výjimečné důvody proč využít naší letní nabídky?

Číst dál

Na BYKEKAPU se rozdávaly mistrovské dresy

Letošní 4.ročník BYKEKAPU, který pořádal Sportovní klub Valašského království, nesl statut "Mistrovství Valašského království". 14.července se zázemím Bykekapu opět staly Rekovice na Horečkách ve Frenštátem pod Radhoštěm.

Pokračování článku



 
--
--