Aktuality z Valašského království 24/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     16. duben 2024

   

Slet orlů a sokolů na Trúbě

  Srdečně vás všechny zveme na naši prázdninovou akci "Slet orlů a sokolů na Štramberské Trúbě". Ne, nebojte se, nejedná se o sraz cvičící mláděže :-) Na Trúbě budete moci o víkendu 3.-4. srpna vidět dravé ptáky, něco se o nich dozvědět, vidět je v letu a třeba si je zavolat na ruku či se s nimi i vyfotit. Kromě toho se můžete těšit i na hezký doprovodný program - vystoupení šermířů a loutkového divadla.

A všechny gurmány taky určitě potěší, že budeme opékat pořádný kus vepřové kýty, takže se máte taky na co těšit!

Pokračování článku


Slaňování ze Štramberské Trúby

  Vážení adrenalinoví nadšenci, máme pro vás několik informací, které se týkají tolik oblíbeného slaňování ze Štramberské Trúby. Rozdali jsme totiž mnoho poukázek na slaňování z Trúby, a proto tady máte několik informací, které se vám mohou hodit.

Pokračování článku


Nový koutek svobodného Valacha v Jaroňkově útulně

  Dámy a pánové, připravili jsme pro vás novinku v Jaroňkově útulně! A to ne jen tak ledajakou :-) 
Valašské království již dlouho poukazuje na tíživou situaci české politiky mnohokrát se aktivně zapojilo do různých peticí, výzev či podávalo různá trestní oznámení na nepravosti, které se děly nejen v komunální ale i ve vrcholné politice. Protože jsme zastánci názoru, že politiku je potřeba omezit, navázali jsme spolupráci s klubem www.reformy.cz a díky tomu jsme v Jaroňkově útulně zřídili "Koutek svobodného Valacha žijícího v České republice". Zde budete moci shlédnout a zakoupit si výběr zboží z eshopu Reformy.cz. 

Pokračování článku


Marta Kubišová přijede na Valašsko poprvé

Rožnov pod Radhoštěm - Marta Kubišová s kapelou Karla Štolby, Trio Michala Pavlíčka, Gang Ala Basta a Mig 21 vystoupí v sobotu 10. srpna v amfiteátru Na Stráni v rámci festivalu Valašské folkrockování. Jako první divákům zazpívá Marta Kubišová. Na Valašku jsem ještě nebyla. Mnohokrát jsem ale hrála na Moravě, takže vím, že je zdejší publikum úžasné. Do Rožnova pod Radhoštěm se proto moc těším," prozradila Marta Kubišová.

Číst dál

Hledáme asistentku CK

Společnost VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ hledá člověka do pozice Asistentka cestovní kanceláře

Číst dál

Využijte výhod našich zářijových a říjnových akcí a programů ve Štramberku

 Ještě máme poslední volné kapacity v zářijových a říjnových termínech, které bychom Vám rádi nabídli. Využijte výhod, které zářijové a říjnové akce a programy přináší:

  • Klidnější atmosféru nerušenou množstvím sezónních návštěvníků…
  • Stabilní a příjemné počasí!
  • Příroda se začíná hemžit všemi barvami…
  • Organizátoři programů mají lepší manévrovací prostor uzpůsobit akci vašim představám…Číst dál

Rozšiřujeme agenturní služby

 Prodej zájezdů i jiných CK, letenky, jízdenky, víza a vše co k cestování patří.

Kromě vlastních služeb a produktů, rozšíříme v průběhu srpna v naší kanceláři ve Frenštátě p. R. agenturní služby o prodej zájezdů i jiných CK, obnovíme prodej letenek, jízdenek, vyřizování víz a dalších služeb, které k cestování patří! K rozhodnutí věnovat se opět i více zahraničí, nás přiměly nejen naše bohaté zkušenosti z cest, ale zejména váš zájem o individuální i organizované poznávání zahraničí a devastace regionálního trhu českými politiky.Číst dál


Pořádáme běžecký závod "Frenštátského běž.poháru"

Sportovní klub Valašského království Vás srdečně zve na 6.závod "Frenštátského běžeckého poháru" s názvem CENA SK Valašského království.

Start je v neděli 11.srpna před prodejnou Cyklosport Prašivka.

propozice zde:

Pokračování článku


Beskyd tour 2013

Letos se jel už 19.ročník Beskyd Tour, jako obvykle se sešlá velká konkurence.Na startu v Frenštátě byli borci mistr světa na dráze Alois Kaňkovský i stříbrný cylokrosař Petr Dlask nebo třetí muž letošního Mistrovství republiky Petr Lechner nebo vítěz prologu Gira několika etap grand tour Honza Hruška!

Pokračování článku


Kunovický duatlon 2013

Rok se sešel s rokem a už máme konec července, s kterým se neodmyslitelně spojuje i velice oblíbený Kunovický duatlon zařazený do série Beskyterra. Letos již pátý ročník se konal v sobotu 27. července jako vždy v areálu hasičského hřiště v Kunovicích , kde na návštěvníky čekalo veškeré zázemí závodu. V sobotu ráno jsem sbalil své běžecké kecky, milovaný bike a vyrazil jsem za doprovodu bráchy Toma, dnes fotografa, a druhé fotografky Evy vstříc své třetí účasti na tomto závodě.

Pokračování článku




 
--
--