Aktuality z Valašského království 25/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     25. duben 2024

   

Výstava uměleckého kováře Erika Bechného na Trúbě

  Vážení přátelé, návštěvníci, i obdivovatelé tradičního kovářského řemesla. Srdečně vás všehny zveme na první výstavu "našeho" uměleckého kováře Erika Bechného, kterého jste již poslední 4 roky měli možnost vidět na našich kovářských sympoziích a jehož originální kované výrobky máte šanci shlédnout a zakoupit u nás v galerii v Jaroňkově útulně.
Výstava bude začínat vernisáží na turistické chatě Dr. Hrstky ve čtvrtek 15.8.2013 v 16:30. Poté až do 31. srpna budete moci shlédnout všechny jeho vystavené práce právě v galerii v Jaroňkově útulně, kde budete ít navíc možnost si i zakoupit některá jeho díla.

Pokračování článku


Slet dravců na Trúbě sklidil velký zájem

  Akce slet orlů a sokolů na Štramberské Trúbě, která probehla o víkendu 3. a 4. srpna sklidila u návštěvníků velký úspěch. Orly jsme zde nakonec sice neměli, ale zato jste mohli shlédnout káňata, rarohy, poštolku nebo třeba i Harrisovo káně. Na vlastní ruce jste si mohli dravce podržet, pohladit si je a třeba se s nimi i vyfotit a ti odvážnější si vyzkoušeli jejich přílet na ruku.

Pokračování článku


Slaňování ze Štramberské Trúby

  Vážení adrenalinoví nadšenci, máme pro vás několik informací, které se týkají tolik oblíbeného slaňování ze Štramberské Trúby. Rozdali jsme totiž mnoho poukázek na slaňování z Trúby, a proto tady máte několik informací, které se vám mohou hodit.

Pokračování článku


Valašské folkrockování

24. Valašské folkrockování se koná již tuto sobotu 10. srpna 2013 od 18:00 hodin v amfiteátru Na Stráni ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm.Číst dál


Pořádáme běžecký závod "Frenštátského běž.poháru"

Sportovní klub Valašského království Vás srdečně zve na 6.závod "Frenštátského běžeckého poháru" s názvem CENA SK Valašského království.

Start je v neděli 11.srpna před prodejnou Cyklosport Prašivka.

propozice zde:

Pokračování článku



 
--
--