Aktuality z Valašského království 27/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     25. duben 2024

   

TO NEJ z Nového Zélandu - Poslední volná místa

 Zažijte se mnou a s CK Australia Puzzle to nejlepší z Nového Zélandu! Odlet je 15. listopadu z Prahy a podrobnější informace naleznete na http://www.australiapuzzle.cz/novyzeland/nejlepsi-z-noveho-zelandu-s-ceskym-pruvodcem nebo kontaktujte přímo mne, jako průvodce na +420 777 556 021 a můžeme si domluvit osobní schůzku a vše probrat. Je nás se mnou 6 a máme poslední 4 místa!

Žil jsem na Novém Zélandu a v Tichomoří skoro rok a mám zde mnoho přátel. Mohu Vám tak tuto zemi zprostředkovat více jako cestovatelům, než jen jako turistům a dostanete se jí tak opravdu „pod kůži“ a ona zase vám…Číst dál


Výstava uměleckého kováře Erika Bechného

  Ve čtvrtek 15. srpna zahájil vernisáží svou první výstavu umělecký kovář Erik Bechný, kterého můžete znát z pravidelné účasti na našich každoročních kovářských sympoziích. A že jeho práce jsou opravdu krásné se mohli přesvědčit všichni, kteří na vernisáž zavítali.

Všechny jeho prezentované práce budou k vidění až do 31. srpna v Jaroňkově útulně a část z nich v chatě Dr. Hrstky, takže kdo z vás by je chtěl vidět na vlastní oči (což určitě doporučujeme), tak do konce prázdnin máte šanci.

Pokračování článku


Grand prix Forman

13.závod SPAC - Grand prix Forman se konal 4.srpna 2013. Letošní trať vedla v opačném směru proti loňsku,byla okořeněná 12% stoupáním ve Starém Jičíně, které v tropickém vedru prověřilo připravenost všech účastníků!

Pokračování článku


Mokrolazecká 60

V sobotu 17.8. se konala Mokrolazecká 60 letos už 17.ročník zařazený do seriálu spac. Počasí opět nezklamalo, a sluníčko postupně vyhřálo vzduch z ranních 12° až na tropických 30° .

Pokračování článku



 
--
--