Aktuality z Valašského království 28/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     29. březen 2024

   

Výstava uměleckého kováře Erika Bechného

  Ve čtvrtek 15. srpna zahájil vernisáží svou první výstavu umělecký kovář Erik Bechný, kterého můžete znát z pravidelné účasti na našich každoročních kovářských sympoziích. A že jeho práce jsou opravdu krásné se mohli přesvědčit všichni, kteří na vernisáž zavítali.

Všechny jeho prezentované práce budou k vidění až do 31. srpna v Jaroňkově útulně a část z nich v chatě Dr. Hrstky, takže kdo z vás by je chtěl vidět na vlastní oči (což určitě doporučujeme), tak do konce prázdnin máte šanci.

Pokračování článku


Připravují se „Zažij to nej…“ produkty a tipy na sezónu podzim 2013/zima 2014

 Původně jsme Vám sice chtěli vše představit již na léto, ale dlouhá zima a deštivé jaro udělaly své a realizaci jsme se proto rozhodli posunout. S realizací nově počítáme v průběhu podzimu. Produkty jsou určeny jak firmám a institucím, které hledají zajímavé a originální programy a aktivity, tak jednotlivcům, kteří chtějí zažít něco originálního a jedinečného…Číst dál


Využijte výhod našich zářijových a říjnových akcí a programů ve Štramberku

 Ještě máme poslední volné kapacity v zářijových a říjnových termínech, které bychom Vám rádi nabídli. Využijte výhod, které zářijové a říjnové akce a programy přináší:

  • Klidnější atmosféru nerušenou množstvím sezónních návštěvníků…
  • Stabilní a příjemné počasí!
  • Příroda se začíná hemžit všemi barvami…
  • Organizátoři programů mají lepší manévrovací prostor uzpůsobit akci vašim představám…Číst dál

Rozšiřujeme agenturní služby

 Prodej zájezdů i jiných CK, letenky, jízdenky, víza a vše co k cestování patří.

Kromě vlastních služeb a produktů, rozšíříme v průběhu srpna v naší kanceláři ve Frenštátě p. R. agenturní služby o prodej zájezdů i jiných CK, obnovíme prodej letenek, jízdenek, vyřizování víz a dalších služeb, které k cestování patří! K rozhodnutí věnovat se opět i více zahraničí, nás přiměly nejen naše bohaté zkušenosti z cest, ale zejména váš zájem o individuální i organizované poznávání zahraničí a devastace regionálního trhu českými politiky.Číst dál


TO NEJ z Nového Zélandu - Poslední volná místa

 Zažijte se mnou a s CK Australia Puzzle to nejlepší z Nového Zélandu! Odlet je 15. listopadu z Prahy a podrobnější informace naleznete na http://www.australiapuzzle.cz/novyzeland/nejlepsi-z-noveho-zelandu-s-ceskym-pruvodcem nebo kontaktujte přímo mne, jako průvodce na +420 777 556 021 a můžeme si domluvit osobní schůzku a vše probrat. Je nás se mnou 6 a máme poslední 4 místa!

Žil jsem na Novém Zélandu a v Tichomoří skoro rok a mám zde mnoho přátel. Mohu Vám tak tuto zemi zprostředkovat více jako cestovatelům, než jen jako turistům a dostanete se jí tak opravdu „pod kůži“ a ona zase vám…Číst dál


Grand prix Forman

13.závod SPAC - Grand prix Forman se konal 4.srpna 2013. Letošní trať vedla v opačném směru proti loňsku,byla okořeněná 12% stoupáním ve Starém Jičíně, které v tropickém vedru prověřilo připravenost všech účastníků!

Pokračování článku


MTB Životské hory 2013

V sobotu 17.srpna jsme se po dlouhém rozmýšlení mezi Rusavskou 50tkou a MTB Životskými horami rozhodli pro tento, pro nás neznámý a dosud nevyzkoušený, závod.

Pokračování článku



 
--
--