Aktuality z Valašského království 29/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     5. září 2013

 

Zátopkovy schody již popáté


  Vážení přátelé, turisté, atleti a sportovní nadšenci, srdečně vás zveme na již pátý ročník naší hradní akce Zátopkovy schody, která se uskuteční v sobotu 14. září. Rychlostní rekordy lámeme každým rokem, tak snad se nám to povede i letos a proto se přijďte do soutěžení zapojit, třeba bude nový rekord patřit právě vám! 
Soutěžit se bude v tradiční hlavní disciplíně běhu na čas do schodů z náměstí do areálu hradu, která bude rozdělena do několika kategorií. Loňský rekord na hlavní trati činil 30,19s. Budeme navíc pokračovat i v novince z loňského roku - tandemovém běhu do schodů, tzv. "šerpa style" :-)

Pokračování článku


Hasičská soutěž TFA v sobotu na Trúbě

 V sobotu 7. září proběhne ve Štramberku další ročník hasičské soutěže TFA „Štramberská trúba 2013"- součást „poháru ředitele HZS MSK v TFA 2013". Závod začíná v 9:00 a každý hasič si tak trošku projde malým peklem.

Pokračování článku


Nový kalendář Štramberka na rok 2014

  Dámy a pánové, s velikou radostí Vám představujeme žhavou novinku tohoto roku, kterou zajisté velice rádi použijete v roce příštím - tedy nástěnný kalendář na rok 2014 s krásnými obrázky ze Štramberka.
Kalendář se může stát krásným dárkem pro vaše blízké, anebo třeba vaše firemní partnery či pracovní kolektiv. Pokud byste třeba chtěli nějaké množství kalendářů pro svou firmu, můžeme vám na ně natisknout i logo vaší firmy.

Pokračování článku


Soutěž Slet strašidel na Štramberské Trúbě 2013 je u konce

  Vážení soutěžící, rodiče, učitelé a fanoušci, v neděli 1. září nám oficiálně skončila anketa o nejstrašidelnější strašidlo Štramberské Trúby. Teď budeme všechny hlasy pečlivě počítat a v pondělí 30. září vyhlásíme 5 nejstrašidelnějších strašidel, jejichž autoři od nás dostanou krásné ceny. 
Strašidla v Trúbě vidělo za celou dobu již více než 25 tisíc návštěvníků a ohlasy návštěvníků byly velice pozitivní. Jen tu a tam se stalo, že některé děti odmítly jít dále do věže :-)

Pokračování článku


Slet dravců na Trúbě sklidil velký zájem

  Akce slet orlů a sokolů na Štramberské Trúbě, která probehla o víkendu 3. a 4. srpna sklidila u návštěvníků velký úspěch. Orly jsme zde nakonec sice neměli, ale zato jste mohli shlédnout káňata, rarohy, poštolku nebo třeba i Harrisovo káně. Na vlastní ruce jste si mohli dravce podržet, pohladit si je a třeba se s nimi i vyfotit a ti odvážnější si vyzkoušeli jejich přílet na ruku.

Pokračování článku


Valašské království v Namibii a Jihoafrické republice

Podívejte se, jak dělal diplomacii na jihu Afriky náš nový velvyslanec Tomáš Loun se svým diplomatickým doprovodem :-). Díky nim si nás opět připomněli u Viktoriiných vodopádů, které kdysi objevil valašský cestovatel Viktor Gargulák s ogarem Livingstonem, na Mysu Dobré naděje, domorodci z kmene Himbu v Namibii a v údolí Dead Vlei v namibijské poušti.Číst dál


Zahajujeme prodej zájezdů i jiných CK, letenky, jízdenky, víza a vše co k cestování patří

 

Navštivte naše nové stránky http://cestujeme.balickyzazitku.cz/. I když nová posila do naší CK nastupuje až 16. 9., rozšiřování našich služeb již proběhlo a kromě vlastních služeb a produktů, vám v naší kanceláři ve Frenštátě p. R. nabízíme rezervace a prodej zájezdů téměř 60 nejžádanějších CK. Můžete u nás zakoupit letenky, jízdenky, vyřídit víza, pojištění a další služby, které k cestování patří! K rozhodnutí věnovat se opět i více zahraničí, nás přiměly nejen naše bohaté zkušenosti z cest, ale zejména váš zájem o individuální i organizované poznávání zahraničí.
Pokud již chcete využít našich služeb, neváhejte použít náš poptávkový formulář nebo nás rovnou kontaktujte na našich telefonních číslech a domluvte si s námi schůzku. Rádi vám poradíme a vaše cestování usnadníme!
Tým CK VK
 

Pokračování článku


Vydáváváme kalendáře

 Beskydy 2014, Štramberk 2014, Valašský každoroční a na zakázku

Jsou to zejména spousty krásných obrázků a váš zájem, co nás přimělo k tomu, abychom letos vydali nejméně 3 kalendáře. Kalendáře Beskydy a Štramberk jsou úplně nové a „Kalendář valašský každoroční všeobecný" vydáváme pro vzrůstající zájem ve 3. vydání.
Kalendáře vyjdou v limitovaném nákladu 500 Ks a do volného prodeje půjde z každého vydání jen cca 100 Ks. Takže kdo včas neobjedná, na toho se nedostane.

Pokračování článku

TO NEJ z Nového Zélandu - Poslední volná místa

 Zažijte se mnou a s CK Australia Puzzle to nejlepší z Nového Zélandu! Odlet je 15. listopadu z Prahy a podrobnější informace naleznete na http://www.australiapuzzle.cz/novyzeland/nejlepsi-z-noveho-zelandu-s-ceskym-pruvodcem nebo kontaktujte přímo mne, jako průvodce na +420 777 556 021 a můžeme si domluvit osobní schůzku a vše probrat. Je nás se mnou 6 a máme poslední 4 místa!

Žil jsem na Novém Zélandu a v Tichomoří skoro rok a mám zde mnoho přátel. Mohu Vám tak tuto zemi zprostředkovat více jako cestovatelům, než jen jako turistům a dostanete se jí tak opravdu „pod kůži“ a ona zase vám…Číst dál


Frenštát pod Radhoštěm se chystá na extrémní BESKYDSKOU SEDMIČKU

Ve Frenštátě pod Radhoštěm se vše chystá na sportovní událost roku. V pátek 6. září se sjedou do Frenštátu pod Radhoštěm tisíce vyznavačů horské extrémní turistiky. Fenomenální, naprosto jedinečný, extrémní a masový. Všechny tyto přídomky si plným právem zaslouží akce Adidas - Continental Beskydská sedmička 2013. B7 je přes 90 km dlouhý přechod Beskyd s převýšením, které je stejné jako při výstupu na druhou nejvyšší horu světa K2. Už 4 roky poskytuje město Frenštát pod Radhoštěm hlavní zázemí celému závodu. Právě zde se v pátek 6. 9. 2013 všechny závodní týmy zaregistrují a po startu na náměstí Svobody v Třinci se přes hřebeny Beskyd do Frenštátu zase vrací. V neděli 8. září celá akce vrcholí medailovým ceremoniálem na frenštátském náměstí.

Pokračování článku


Připravují se „Zažij to nej…“ produkty a tipy na sezónu podzim 2013/zima 2014

 Původně jsme Vám sice chtěli vše představit již na léto, ale dlouhá zima a deštivé jaro udělaly své a realizaci jsme se proto rozhodli posunout. S realizací nově počítáme v průběhu podzimu. Produkty jsou určeny jak firmám a institucím, které hledají zajímavé a originální programy a aktivity, tak jednotlivcům, kteří chtějí zažít něco originálního a jedinečného…Číst dál


Využijte výhod našich zářijových a říjnových akcí a programů ve Štramberku

 Ještě máme poslední volné kapacity v zářijových a říjnových termínech, které bychom Vám rádi nabídli. Využijte výhod, které zářijové a říjnové akce a programy přináší:

  • Klidnější atmosféru nerušenou množstvím sezónních návštěvníků…
  • Stabilní a příjemné počasí!
  • Příroda se začíná hemžit všemi barvami…
  • Organizátoři programů mají lepší manévrovací prostor uzpůsobit akci vašim představám…Číst dál

Rozšiřujeme agenturní služby

 Prodej zájezdů i jiných CK, letenky, jízdenky, víza a vše co k cestování patří.

Kromě vlastních služeb a produktů, rozšíříme v průběhu srpna v naší kanceláři ve Frenštátě p. R. agenturní služby o prodej zájezdů i jiných CK, obnovíme prodej letenek, jízdenek, vyřizování víz a dalších služeb, které k cestování patří! K rozhodnutí věnovat se opět i více zahraničí, nás přiměly nejen naše bohaté zkušenosti z cest, ale zejména váš zájem o individuální i organizované poznávání zahraničí a devastace regionálního trhu českými politiky.Číst dál





 
--
--