Aktuality z Valašského království 30/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     19. duben 2024

 

Prodej zimních lyžařských zájezdů 2013/14 začal

 

Vážení naší přátelé a klienti, dovolujeme si Vám představit nabídku lyžařských zájezdů pro zimní sezónu 2013/2014. Letos nezůstáváme jen v Beskydech a na Valašsku, ale nabízíme Vám více než 100 lyžařských středisek a přes 2000 ubytovacích kapacit Itálii, Rakousku, Francii, Švýcarsku a Slovinsku od všech předních cestovních kanceláří. Věříme, že z této široké nabídky si vybere opravdu každý z Vás.

Číst dál

Využijte našich průvodcovských služeb na Novém Zélandu

 

Vážení přátelé a klienti,
ti z Vás, kteří jedou na Nový Zéland na divoko, ale přesto by rádi aby je alespoň na den nebo dva někdo provázel, mohou využít mých služeb v libovolných termínech od 5. 12.  do 23. 12. 2013 a od 2. 1. do 28. 2., kdy se budu zdržovat na západě a jihozápadě Jižního ostrova. Pro bližší informace a rezervace mne kontaktujte nejlépe na emailu harabis@valasske-kralovstvi.cz. Cenové podmínky jsou individuální na základě vašich konkrétních přání.

Číst dál

Podzimní víkendové grilování

 Již od jara pro vás na chatě Dr. Hrstky grilujeme téměř každý víkend nějakou tu vepřovou kýtu nebo selátko a nejinak tomu bude i nyní na podzim.
Právě nyní v sobotu na akci Zátopkovy schody pro vás budeme grilovat chutné selátko, ke kterému vám navíc nabídneme i svělý burčák nebo medokvas. O dalších víkendech pro vás budeme mít vždy připravenou grilovanou kýtu, kterou budete moci ochutnat buď tradičně s chlebem a přílohami, anebo si k ní dát zelí a náš domácí knedlík a pochutnat si tak na skvělém chatařském vepřoknedlozelu.

Pokračování článku


Zátopkovy schody již popáté


  Vážení přátelé, turisté, atleti a sportovní nadšenci, srdečně vás zveme na již pátý ročník naší hradní akce Zátopkovy schody, která se uskuteční v sobotu 14. září. Rychlostní rekordy lámeme každým rokem, tak snad se nám to povede i letos a proto se přijďte do soutěžení zapojit, třeba bude nový rekord patřit právě vám! 
Soutěžit se bude v tradiční hlavní disciplíně běhu na čas do schodů z náměstí do areálu hradu, která bude rozdělena do několika kategorií. Loňský rekord na hlavní trati činil 30,19s. Budeme navíc pokračovat i v novince z loňského roku - tandemovém běhu do schodů, tzv. "šerpa style" :-)

Pokračování článku


Nový kalendář Štramberka na rok 2014

  Dámy a pánové, s velikou radostí Vám představujeme žhavou novinku tohoto roku, kterou zajisté velice rádi použijete v roce příštím - tedy nástěnný kalendář na rok 2014 s krásnými obrázky ze Štramberka.
Kalendář se může stát krásným dárkem pro vaše blízké, anebo třeba vaše firemní partnery či pracovní kolektiv. Pokud byste třeba chtěli nějaké množství kalendářů pro svou firmu, můžeme vám na ně natisknout i logo vaší firmy.

Pokračování článku


Zahajujeme prodej zájezdů i jiných CK, letenky, jízdenky, víza a vše co k cestování patří

 

Navštivte naše nové stránky http://cestujeme.balickyzazitku.cz/. I když nová posila do naší CK nastupuje až 16. 9., rozšiřování našich služeb již proběhlo a kromě vlastních služeb a produktů, vám v naší kanceláři ve Frenštátě p. R. nabízíme rezervace a prodej zájezdů téměř 60 nejžádanějších CK. Můžete u nás zakoupit letenky, jízdenky, vyřídit víza, pojištění a další služby, které k cestování patří! K rozhodnutí věnovat se opět i více zahraničí, nás přiměly nejen naše bohaté zkušenosti z cest, ale zejména váš zájem o individuální i organizované poznávání zahraničí.
Pokud již chcete využít našich služeb, neváhejte použít náš poptávkový formulář nebo nás rovnou kontaktujte na našich telefonních číslech a domluvte si s námi schůzku. Rádi vám poradíme a vaše cestování usnadníme!
Tým CK VK
 

Pokračování článku


TO NEJ z Nového Zélandu - Poslední volná místa

 Zažijte se mnou a s CK Australia Puzzle to nejlepší z Nového Zélandu! Odlet je 15. listopadu z Prahy a podrobnější informace naleznete na http://www.australiapuzzle.cz/novyzeland/nejlepsi-z-noveho-zelandu-s-ceskym-pruvodcem nebo kontaktujte přímo mne, jako průvodce na +420 777 556 021 a můžeme si domluvit osobní schůzku a vše probrat. Je nás se mnou 6 a máme poslední 4 místa!

Žil jsem na Novém Zélandu a v Tichomoří skoro rok a mám zde mnoho přátel. Mohu Vám tak tuto zemi zprostředkovat více jako cestovatelům, než jen jako turistům a dostanete se jí tak opravdu „pod kůži“ a ona zase vám…Číst dál


Rozšiřujeme agenturní služby

 Prodej zájezdů i jiných CK, letenky, jízdenky, víza a vše co k cestování patří.

Kromě vlastních služeb a produktů, rozšíříme v průběhu srpna v naší kanceláři ve Frenštátě p. R. agenturní služby o prodej zájezdů i jiných CK, obnovíme prodej letenek, jízdenek, vyřizování víz a dalších služeb, které k cestování patří! K rozhodnutí věnovat se opět i více zahraničí, nás přiměly nejen naše bohaté zkušenosti z cest, ale zejména váš zájem o individuální i organizované poznávání zahraničí a devastace regionálního trhu českými politiky.Číst dál


Využijte výhod našich zářijových a říjnových akcí a programů ve Štramberku

 Ještě máme poslední volné kapacity v zářijových a říjnových termínech, které bychom Vám rádi nabídli. Využijte výhod, které zářijové a říjnové akce a programy přináší:

  • Klidnější atmosféru nerušenou množstvím sezónních návštěvníků…
  • Stabilní a příjemné počasí!
  • Příroda se začíná hemžit všemi barvami…
  • Organizátoři programů mají lepší manévrovací prostor uzpůsobit akci vašim představám…Číst dál





 
--
--