Aktuality z Valašského království 33/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     28. březen 2024

 

 

Staňte se na den Pánem Hradu Štramberka

Přáli jste si někdy být alespoň na chvíli HRADNÍM PÁNEM? Mít nějaký HRAD alespoň na den sami pro sebe nebo víte o někom takovém, komu byste tím splnili jeho sen? Nyní máte jedinečnou možnost získat HRADNÍ PRÁVO  a stát se "na jeden dlúhý deň a noc PÁNEM HRADU ŠTRAMBERKA".

Číst dál

FIRST MINUTE 2014 V PRODEJI

 Vážení klienti,

nezmeškejte nejlevnější nabídky dovolených na rok 2014. Každý kdo plánuje už nyní dovolenou na příští rok má nejvyšší čas. Nabízíme nespočet letovisek vhodných k relaxaci ale i k poznávání. 

Celou nabídku naleznete na našich webových stránkách http://cestujeme.balickyzazitku.cz/, když ve vyhledávači zakliknete  "pouze First minute".Číst dál


Výsledky ankety Slet strašidel na Štramberské Trúbě 2013

  Tramtadadááá, dlouho očekávané vyhodnocení ankety o nejstrašidelnější strašidlo Štramberské Trúby je tady! Právě dnes, v pondělí 30.9.2013 jsme slíbili zveřejnit výsledky a ohodnotit 5 nejlepších strašidel žáků základních škol, které se naší letošní soutěže zúčastnily.
Strašidel bylo dohromady 38 a za dobu od dubna do září postrašily více než 25 tisíc návštěvníků Štramberské Trúby!
Soutěžilo se jak online na facebooku, tak i přímo na Štramberské Trúbě. Ve Facebookovém kole zvítězila čarodějnice Anika od osmileté Andrejky Hruškové ze ZŠ Lískovec, za což si celá její třída užila ještě v červnu večerní prohlídku Trúby i s nahlédnutím do jejího podzemí.

Anketu na Štramberské Trúbě jsme uzavřeli 31. srpna. A jaké byly výsledky?

Pokračování článku


Připravujeme pro Vás popisy atraktivit Hradu Štramberka

 Vážení přátelé, naší milí návštěvníci, nakonec se nám i letos podařilo pro náš/váš Hrad Štramberk získat dotaci z rozpočtu Moravskoslezského kraje. Vyrobíme vám za ně popisky jednotlivých historických částí hradu dle rekonstrukce Rostislava Vojkovského, na kterou se můžete podívat na obrázku.

Pokračování článku


Připravujeme elektronického průvodce Štramberkem i v angličtině a polštině

 Vězte, že provázet skupinu zahraničních návštěvníků ve Štramberku, kdy každý hovoří jiným jazykem a mé své vlastní tempo, není pro průvodce vůbec jednoduché. Protože zahraničních klientů máme čím dál tím více, rozhodli jsme se na příští sezónu připravit elektronického průvodce po „TOM NEJ ve ŠTRAMBERKU" v angličtině a polštině, kterého si každý bude moci nahrát do svého chytrého telefonu a používat si ho dle libosti.

Tým CK VK

Pokračování článku


Kalendář Štramberka 2014 v prodeji

  A je to tady, kalendář Štramberka na rok 2014 je hotov a přpraven k prodeji! Jeho prodejní cena je 155,- Kč a k mání bude ve vybraných papírnictvích ve Štramberku i v Kopřivnici, na Štramberské Trúbě anebo i v našem eshopu Královský jarmark.
Věříme, že náš kalendář bude dobrým dárkem vašim blízkým a zároveň příjemným oživením místa, které bude tento kalendář zdobit.

Pokračování článku


Karty ITIC a ISIC opět v prodeji

 

Studenti a učitelé, nyní máte možnost si u nás opět zakoupit nové karty ISIC a ITIC! Katy nabízejí přes 2100 slev. Nejvýhodnější zlevněné ceny jsou například na jízdenkách, letenkách, vstupenkách na koncerty či lupeny na hudební festivaly. Karty jsou k dostání v naší CK ve Frenštátě pod Radhoštěm. Těšíme se na vaší návštěvu!

Tým CK VK
 

Pokračování článku


Nové bonusy a benefity pro Vás

Vážení přátelé, klienti,
stále hledáme nové způsoby jak Vás motivovat k využivání našich služeb. Proto přicházíme s novými originálními bonusy a výhodami a slevy! Co Vám tedy můžeme aktuálně nabídnout?

Každý z Vás, který si u nás na http://cestujeme.balickyzazitku.cz/ zakoupí zájezd, obdrží kupón na 10% slevu na jakýkoliv produkt z naší vlastní nabídky – Balíček zážitků, výlet, akci, zájezd apod. 

Číst dál

Prodej zimních lyžařských zájezdů 2013/14 začal

 

Vážení naší přátelé a klienti, dovolujeme si Vám představit nabídku lyžařských zájezdů pro zimní sezónu 2013/2014. Letos nezůstáváme jen v Beskydech a na Valašsku, ale nabízíme Vám více než 100 lyžařských středisek a přes 2000 ubytovacích kapacit Itálii, Rakousku, Francii, Švýcarsku a Slovinsku od všech předních cestovních kanceláří. Věříme, že z této široké nabídky si vybere opravdu každý z Vás.

Číst dál

Využijte našich průvodcovských služeb na Novém Zélandu

 

Vážení přátelé a klienti,
ti z Vás, kteří jedou na Nový Zéland na divoko, ale přesto by rádi aby je alespoň na den nebo dva někdo provázel, mohou využít mých služeb v libovolných termínech od 5. 12.  do 23. 12. 2013 a od 2. 1. do 28. 2., kdy se budu zdržovat na západě a jihozápadě Jižního ostrova. Pro bližší informace a rezervace mne kontaktujte nejlépe na emailu harabis@valasske-kralovstvi.cz. Cenové podmínky jsou individuální na základě vašich konkrétních přání.

Číst dál

Beskydská sedmička 2013

První zářijový víkend patří Frenštát pod Radhoštěm už tradičně sportovcům. Konkrétně účastníkům extrémního přechodu Beskyd Adidas - Continental Beskydská sedmička 2013. Fenomenální závod, který pobláznil celou republiku, odstartoval z náměstí Svobody v Třinci v pátek 6. 9. 2013 přesně v deset večer. Na start se letos postavilo 3035 závodníků ve dvou hlavních kategoriích hobby a sport. Neuvěřitelnou pouť přes sedm beskydských vrcholů nakonec dokončilo 2092 borců. Ti nejlepší sporťáci zvládli 95 kilometrů s převýšením téměř 5 500 metrů v neskutečném čase 11 hodin 49 minut a 14 vteřin. Celé město bylo po celou dobu závodu nabito obrovskou pozitivní energií. Frenštát pod Radhoštěm se opět po roce stal městem Beskydské sedmičky.

Pokračování článku









 
--
--