Aktuality z Valašského království 34/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     25. duben 2024

 

Je čas rezervovat si zimní dobrodružství ve Valašském království aneb ať Vás zima nepřekvapí!

 Plánujete firemní akci, program, výlet, dovolenou, zájezd do zimních Beskyd, Javorníků, na Valašsko nebo Jeseníků? Potřebujete pomoci s organizací zimního programu? Zažít zimní program plný intenzivních zážitků? Tak právě pro vás jsme připravili naši nabídku zimních produktů - Zimní dobrodružství aneb TO NEJ ze zimních aktivit! Ve společnosti zkušeného týmu CK VK a našich prověřených partnerů, budete mít na výběr z celé řady zimních aktivit - lyžování, jízdy na běžkách, snowboardingu, skialpinismu či chůzi na sněžnicíchlezení na ledu, projížďku se psím spřežením či zimní turistiku nebo třeba zimní lov. Navíc jsme schopni Vám všechny tyto aktivity zpestřit a připravit vám je jako soutěž, závody nebo zábavu a to vše okořenit svérázným valašským folklórem a humorem.Číst dál


Podzimní akce pro firmy a skupiny ve Valašském království aneb vítejte u nás 365 dní v roce

Chladné a proměnlivé podzimní počasí už je tady a akcím venku pomalu, ale jistě letos dozvoňuje. Nemusíte však zoufat! V rámci našeho projektu „Vítejte 365 dní" jsme pro Vás připravili široký výběr akcí a programů, kde budete v suchu a teple! Jsme Vám schopni zajistit pohodlí, komfort i originální zábavu za každého počasí!Číst dál


Využijte našich průvodcovských služeb na Novém Zélandu

 

Vážení přátelé a klienti,
ti z Vás, kteří jedou na Nový Zéland na divoko, ale přesto by rádi aby je alespoň na den nebo dva někdo provázel, mohou využít mých služeb v libovolných termínech od 5. 12.  do 23. 12. 2013 a od 2. 1. do 28. 2., kdy se budu zdržovat na západě a jihozápadě Jižního ostrova. Pro bližší informace a rezervace mne kontaktujte nejlépe na emailu harabis@valasske-kralovstvi.cz. Cenové podmínky jsou individuální na základě vašich konkrétních přání.

Číst dál

Prodej zimních lyžařských zájezdů 2013/14 začal

 

Vážení naší přátelé a klienti, dovolujeme si Vám představit nabídku lyžařských zájezdů pro zimní sezónu 2013/2014. Letos nezůstáváme jen v Beskydech a na Valašsku, ale nabízíme Vám více než 100 lyžařských středisek a přes 2000 ubytovacích kapacit Itálii, Rakousku, Francii, Švýcarsku a Slovinsku od všech předních cestovních kanceláří. Věříme, že z této široké nabídky si vybere opravdu každý z Vás.

Číst dál

Nové bonusy a benefity pro Vás

Vážení přátelé, klienti,
stále hledáme nové způsoby jak Vás motivovat k využivání našich služeb. Proto přicházíme s novými originálními bonusy a výhodami a slevy! Co Vám tedy můžeme aktuálně nabídnout?

Každý z Vás, který si u nás na http://cestujeme.balickyzazitku.cz/ zakoupí zájezd, obdrží kupón na 10% slevu na jakýkoliv produkt z naší vlastní nabídky – Balíček zážitků, výlet, akci, zájezd apod. 

Číst dál

Karty ITIC a ISIC opět v prodeji

 

Studenti a učitelé, nyní máte možnost si u nás opět zakoupit nové karty ISIC a ITIC! Katy nabízejí přes 2100 slev. Nejvýhodnější zlevněné ceny jsou například na jízdenkách, letenkách, vstupenkách na koncerty či lupeny na hudební festivaly. Karty jsou k dostání v naší CK ve Frenštátě pod Radhoštěm. Těšíme se na vaší návštěvu!

Tým CK VK
 

Pokračování článku


FIRST MINUTE 2014 V PRODEJI

 Vážení klienti,

nezmeškejte nejlevnější nabídky dovolených na rok 2014. Každý kdo plánuje už nyní dovolenou na příští rok má nejvyšší čas. Nabízíme nespočet letovisek vhodných k relaxaci ale i k poznávání. 

Celou nabídku naleznete na našich webových stránkách http://cestujeme.balickyzazitku.cz/, když ve vyhledávači zakliknete  "pouze First minute".Číst dál


Staňte se na den Pánem Hradu Štramberka

Přáli jste si někdy být alespoň na chvíli HRADNÍM PÁNEM? Mít nějaký HRAD alespoň na den sami pro sebe nebo víte o někom takovém, komu byste tím splnili jeho sen? Nyní máte jedinečnou možnost získat HRADNÍ PRÁVO  a stát se "na jeden dlúhý deň a noc PÁNEM HRADU ŠTRAMBERKA".

Číst dál

Ohlédnutí za pátým dýňobraním

  Ač bylo první říjnové sobotní ráno mrazivé, přesto se podzimnímu sluníčku povedlo rozzářit a dát našemu hradnímu dýňobraní kouzelně barevnou atmosféru. A nebylo to jen sluníčko a okolní stromy, které zářily barvami. Již od rána se děti pustily do dlabání nejroztodivnějších dýní ve vidině vítězství v soutěži o nejkrásnější vyhlabanou dýni. A že se jim práce dařila!

Pokračování článku


Výsledky ankety Slet strašidel na Štramberské Trúbě 2013

  Tramtadadááá, dlouho očekávané vyhodnocení ankety o nejstrašidelnější strašidlo Štramberské Trúby je tady! Právě dnes, v pondělí 30.9.2013 jsme slíbili zveřejnit výsledky a ohodnotit 5 nejlepších strašidel žáků základních škol, které se naší letošní soutěže zúčastnily.
Strašidel bylo dohromady 38 a za dobu od dubna do září postrašily více než 25 tisíc návštěvníků Štramberské Trúby!
Soutěžilo se jak online na facebooku, tak i přímo na Štramberské Trúbě. Ve Facebookovém kole zvítězila čarodějnice Anika od osmileté Andrejky Hruškové ze ZŠ Lískovec, za což si celá její třída užila ještě v červnu večerní prohlídku Trúby i s nahlédnutím do jejího podzemí.

Anketu na Štramberské Trúbě jsme uzavřeli 31. srpna. A jaké byly výsledky?

Pokračování článku


Připravujeme pro Vás popisy atraktivit Hradu Štramberka

 Vážení přátelé, naší milí návštěvníci, nakonec se nám i letos podařilo pro náš/váš Hrad Štramberk získat dotaci z rozpočtu Moravskoslezského kraje. Vyrobíme vám za ně popisky jednotlivých historických částí hradu dle rekonstrukce Rostislava Vojkovského, na kterou se můžete podívat na obrázku.

Pokračování článku


Připravujeme elektronického průvodce Štramberkem i v angličtině a polštině

 Vězte, že provázet skupinu zahraničních návštěvníků ve Štramberku, kdy každý hovoří jiným jazykem a mé své vlastní tempo, není pro průvodce vůbec jednoduché. Protože zahraničních klientů máme čím dál tím více, rozhodli jsme se na příští sezónu připravit elektronického průvodce po „TOM NEJ ve ŠTRAMBERKU" v angličtině a polštině, kterého si každý bude moci nahrát do svého chytrého telefonu a používat si ho dle libosti.

Tým CK VK

Pokračování článku


Kalendář Štramberka 2014 v prodeji

  A je to tady, kalendář Štramberka na rok 2014 je hotov a přpraven k prodeji! Jeho prodejní cena je 155,- Kč a k mání bude ve vybraných papírnictvích ve Štramberku i v Kopřivnici, na Štramberské Trúbě anebo i v našem eshopu Královský jarmark.
Věříme, že náš kalendář bude dobrým dárkem vašim blízkým a zároveň příjemným oživením místa, které bude tento kalendář zdobit.

Pokračování článku



Vydáváváme kalendáře

 Beskydy - Valašsko 2014, Štramberk 2014, Valašský každoroční a na zakázku

Jsou to zejména spousty krásných obrázků a váš zájem, co nás přimělo k tomu, abychom letos vydali nejméně 3 kalendáře. Kalendáře Beskydy a Štramberk jsou úplně nové a „Kalendář valašský každoroční všeobecný" vydáváme pro vzrůstající zájem ve 3. vydání.
Kalendáře vyjdou v limitovaném nákladu 500 Ks a do volného prodeje půjde z každého vydání jen cca 100 Ks. Takže kdo včas neobjedná, na toho se nedostane.

Pokračování článku



 
--
--