Objednejte si u nás své kalendáře pro rok 2014

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     29. březen 2024

 

Vydáváváme kalendáře

 Beskydy - Valašsko 2014, Štramberk 2014, Valašský každoroční a na zakázku

Jsou to zejména spousty krásných obrázků a váš zájem, co nás přimělo k tomu, abychom letos vydali nejméně 3 kalendáře. Kalendáře Beskydy a Štramberk jsou úplně nové a „Kalendář valašský každoroční všeobecný" vydáváme pro vzrůstající zájem ve 3. vydání.
Kalendáře vyjdou v limitovaném nákladu 500 Ks a do volného prodeje půjde z každého vydání jen cca 100 Ks. Takže kdo včas neobjedná, na toho se nedostane.

Pokračování článku


Kalendář Štramberka 2014 v prodeji

  A je to tady, kalendář Štramberka na rok 2014 je hotov a přpraven k prodeji! Jeho prodejní cena je 155,- Kč a k mání bude ve vybraných papírnictvích ve Štramberku i v Kopřivnici, na Štramberské Trúbě anebo i v našem eshopu Královský jarmark.
Věříme, že náš kalendář bude dobrým dárkem vašim blízkým a zároveň příjemným oživením místa, které bude tento kalendář zdobit.

Pokračování článku

 

VK se chystá znovu vydat každoroční Valašský kalendář

Valašský kalendář každoroční

Jinými slovy také CALENDARIUM VALACHIUM PERPETUM UNIVERSALIS se seznamem svátků, které světili naši dávní předkové, kromě mnoha jiných praktických přehledů pro hospodářství, dům i obchod. Kromě 365 valašských moudrostí a pranostik v každoročním kalendáři naleznete i předpovídání budoucích časů a věcí z hvězdnosti nebeské, o úrodách a rozličných stavech. Doufáme, ale, že člověk zdravého rozumu poživající, omylnost měnících se časů a případnosti povědomý nebude tomu věřiti, že prší-li toho neb onoho dne, svítí-li slunce na ten den nebo ne,že prý nedostatek chleba, vína míti budeme nebo všeho hojnosti očekávati máme.

Jak celý Valašský kalendář každoroční vypadá se můžete podívat na http://www.kralovskyjarmark.cz/eshop/kalendare/679-valassky-kalendar-kazdorocni. Pokud se Vám líbí, budeme rádi za Vaši objednávku. Předpokládaný termín vydání a dodání je konec října. 

Těšíme se na Váš zájem!

Tým VK



 
--
--