Aktuality z Valašského království 42/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     19. duben 2024

 

Přijďte za Mikulášem a čertem na Trúbu

  Milí přátelé, rodičové a děti, přijďte v sobotu 7. prosince na Trúbu za Mikulášem a čertem opět pro takovou výslužku, jakou si po roce zasloužíte. Schválně, byli jste po celý rok hodní a dostanete něco hezkého, anebo jste na dobré mravy a poctivou práci nadbali a vezme si vás čert do pekla?

Pokračování článku


 

Rezervujte si včas Silvestra na chatě

 Konec roku se nám blíží a proto je třeba začít přemýšlet, jak každý z nás oslaví příchod nového roku 2014. 
Užijte si s námi krásný silvestrovský večer hezky v teple a rozjařené náladě na turistické chatě Dr.Hrstky. Ale moc dlouho s rezervací neváhejte, jelikož volných míst neustále ubývá!

Pokračování článku


Koncert Tomáše Kočka již téměř vyprodán

 Vážení přátelé,  na Tomáše Kočka zbývají poslední lístky a proto neváhejte a včas si je zakupte ať vám pak nezůstanou jen oči pro pláč... Tradiční předvánoční koncert Tomáše Kočka a orchestru se uskuteční ve čtvrtek 12.12.2013 v 18:00 na chatě Dr. Hrstky. Předprodej lístků probíhá na MIC Štramberk anebo na chatě Dr. Hrstky. Cena vstupenky je 160,- Kč v předprodeji a 200,- Kč na místě (pokud ovšem zbydou...).

Pokračování článku


Koncert Pavla Tabáska

  V sobotu 14. prosince vás srdečně zveme na kocert valašského písničkáře nové generace Pavla Tabáska. Koncert začíná v 19 hodin na chatě Dr. Hrstky. Přijďte si k nám užít hezký hudební večer ;-)

Pokračování článku



Relaxujte s námi v lázních

 Jste za celý rok unavení a hledáte relaxaci?  Odpočiňte si v některých z našich nebo zahraničních lázní.

Kompletní nabídku naleznete na  http://cestujeme.balickyzazitku.cz/. Můžete nás také kontaktovat na tel. : 777 668 032 nebo na info@valasske-kralovstvi.cz

Pokračování článku


Lyžařské zájezdy - last minute

 

Prodej lyžařských last minute právě nyní. Udělejte radost svým blízkým. Nadělte si Vánoce nebo Silvestr 2013 v krásné přírodě. Nabízíme Vám více než 100 lyžařských středisek a přes 2000 ubytovacích kapacit Itálii, Rakousku, Francii, Švýcarsku a Slovinsku od všech předních cestovních kanceláří. Věříme, že z této široké nabídky si vybere opravdu každý z Vás. Nejaktuálnější nabídku naleznete zde.

Pokud si nebudete vědět rady, neváhejte nás kontaktovat e-mailem, telefonicky nebo osobně navštívit naši kancelář.

Těší se na Vás Tým CK VK
 

Pokračování článku


Dárek pro sedm smyslů

 Vánoce se blíží, a právě nyní je ta nejvhodnější doba k nákupu dárků pro Vaše přátelé a blízké. Využijte proto naši nabídku zájezdů, ze které si vybere opravdu každý. Darujte zážitek a relaxaci.

Zde naleznete nespočet zájezdů pro všechny smysly. 

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na info@valasske-kralovstvi.cz nebo na tel. č. +420 777 668 032 

Pokračování článku


Vánoce a Silvestr 2013

 

Už se to blíží. Jako každý rok tu i letos brzy budou Vánoce a Silvestr 2013. Oslavte tyto svátky netradičně. Nabízíme Vám rozsáhlou nabídku zájezdů, ať už do zahraničí nebo tuzemska. Překvapte své blízké a přátele. Naši nabídku naleznete na http://cestujeme.balickyzazitku.cz/ nebo nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle +420 777 668 032, či e-mailem: info@valasske-kralovstvi.cz.

Pokračování článku


Plavby 2014

 

Hledáte dovolenou, na které si odpočinete a zároveň cestujete? Taková dovolená skutečně existuje. Nahlédněte do naší nabídky na Plavby 2014. Nabídka je široká a mezi ty nejkrásnější patří Norské fjordy, Baltský okruh, Středomoří nebo romantický daleký Karibik. Vše naleznete na http://cestujeme.balickyzazitku.cz/.

Pokračování článku


Goralský půlmaraton

Keďže som sa po B7 cítil dobre, tak som sa rozhodol štartovat ďalší víkend na Goralskom polmaratóne (23,5km 1200m+). Síce som zvažoval aj celý maratón, ale nakonec zvíťazil zdravý rozum, za čo som bol nakonec v cieli rád. Trať horského maratónu a polmaratónu bola specifická v tom, že viedla cez 3 štáty, a to cez Poľsko, Českú republiku a Slovenskú republiku. K prezentácii som šiel už deň predtým, takže som sa ráno dostavil už len na štart s číslom, na ktorom som mal aj svoje meno. Štartovalo sa na Trojmedzí, kde sa stretávajú tri štáty. Najskor prebehol symbolický štart na mostíku cez potok, presunuli sme sa o pár metrov vyššie a už sa bežalo naostro.

Pokračování článku




 
--
--