Aktuality z Valašského království 43/2013

     25. duben 2024

   

Za poznáním, nebo za dárky?

Sháníte vánoční dárek, nebo máte chuť poznávat? Využijte naší nabídky Eurovíkendů. Na našich webových stránkách naleznete, jak letecké,  tak autokarové zájezdy. Udělejte radost sobě i svým blízkým. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na tel. č. +420 777 668 032, nebo e-mailem info@valasske-kralovstvi.cz

Pokračování článku


Lyžařské zájezdy - last minute

 

Prodej lyžařských last minute právě nyní. Udělejte radost svým blízkým. Nadělte si Vánoce nebo Silvestr 2013 v krásné přírodě. Nabízíme Vám více než 100 lyžařských středisek a přes 2000 ubytovacích kapacit Itálii, Rakousku, Francii, Švýcarsku a Slovinsku od všech předních cestovních kanceláří. Věříme, že z této široké nabídky si vybere opravdu každý z Vás. Nejaktuálnější nabídku naleznete zde.

Pokud si nebudete vědět rady, neváhejte nás kontaktovat e-mailem, telefonicky nebo osobně navštívit naši kancelář.

Těší se na Vás Tým CK VK
 

Pokračování článku


Relaxujte s námi v lázních

 Jste za celý rok unavení a hledáte relaxaci?  Odpočiňte si v některých z našich nebo zahraničních lázní.

Kompletní nabídku naleznete na  http://cestujeme.balickyzazitku.cz/. Můžete nás také kontaktovat na tel. : 777 668 032 nebo na info@valasske-kralovstvi.cz

Pokračování článku

 
 
 

Předvánoční výprodej v Jaroňkově útulně

  Drazí přátelé a návštěvníci,
ještě stále nemáte nakoupeny všechny vánoční dárky pod stromeček? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu, neboť v Jaroňkově útulně jsme pro vás připravili předvánoční výprodej se slevami skoro až 50%!

Za výhodné ceny tak budete moci od tohoto víkendu 14. prosince až do Nového roku zakoupit zboží, se kterým určitě uděláte svým blízkým radost. Slevu najdete například na tak krásných věcech jako jsou achátové a solné svícny, speciální netradiční destiláty, valašské pasy a dárkovou sadu občana Valašského království, kalendáře na rok 2014 a další krásné věci, které vaše blízké určitě potěší. Tak se za námi zastavte!

Pokračování článku


Rezervujte si včas Silvestra na chatě

 Konec roku se nám blíží a proto je třeba začít přemýšlet, jak každý z nás oslaví příchod nového roku 2014. 
Užijte si s námi krásný silvestrovský večer hezky v teple a rozjařené náladě na turistické chatě Dr.Hrstky. Ale moc dlouho s rezervací neváhejte, jelikož volných míst neustále ubývá!

Pokračování článku


 

Koncert Pavla Tabáska

  V sobotu 14. prosince vás srdečně zveme na kocert valašského písničkáře nové generace Pavla Tabáska. Koncert začíná v 19 hodin na chatě Dr. Hrstky. Přijďte si k nám užít hezký hudební večer ;-)

Pokračování článku



 
   

Vánoční dárkové balíčky

  Hledáte vhodný dárek pro své blízké? Máme pro Vás připraveny Valašské vánoční dárky. Potěště třeba sadou pravé Valašské slivovice s pijačkou, Občanstvím Valašského království, nebo tolik oblíbeným Hradním právem.

Tu najdete celú nabídku.

Pokračování článku