Aktuality z Valašského království 44/2013

     18. duben 2024

 

PF 2014 – Carpe diem, Carpe annum MMXIV

Přátelé naši, užívejte dne... Užívejte si roku 2014... Děkujeme Vám za přízeň a spolupráci a těšíme se na další setkávání s Vámi doma i na cestách!
Za tým VALAŠSKÉHO KRÁLOVSTVÍ
Tomáš Harabiš




Pobytové zájezdy u moře

Máte už dost zimy? Toužíte po slunci a relaxaci? Vyberte si jednu z našich nesčetných nabídek pobytových zájezdů u moře. Nabízíme zájezdy do celého světa. Rádi Vám poradíme s výběrem dovolené ideální pro Vašich 7 smyslů. 

Kompletní nabídku naleznete zde. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na e-mailu info@valasske-kralovstvi.cz, nebo tel. +420 777 668 032. 

Pokračování článku

 
   

Pražská stočtyřicetpětcelýchšedesátosmička 2013

 Na jubilejní Pražskou stovku 2013 jsem se přihlásil automaticky.
Za prvé, je jubilejní, dvacátá.
Za druhé, je pražská.
Za třetí, má centrum v Modřanech, ve kterých mám dobré zázemí.
Za čtvrté, je to krásný závod na ukončení sezóny.
Za páté, ještě nikdy to nebyla stovka.
Za šesté, běží ji Honza Zemaník a někdo mu musí před startem zabavit gumové medvídky.
Za sedmé, po loňské sibérii je málo pravděpodobné, že by se letos v Praze a okolí zase opakovala taková nechutná zima (úplně se na tom sluníčku vidím v trenkách a krátkém rukávu :-))
Za osmé, musel bych se asi jinak účastnit výběhu na Pustevny (6,4km 460m převýšení), který probíhá za barákem každý rok ve stejném termínu, a nechce se mi zbytečně moc trápit ;-)
Za deváté, docela mě zajímá, co zase Olaf vymyslí za špeky.
Za desáté, Cypis určitě taky poběží.
Za jedenácté, vlastně většina známých poběží.
Za dvanácté, kdo nepoběží, je to jeho problém.
Za třinácté, kdo není na pražském kilu, ten jako by nebyl.
Za...končím už raději to odrážkování, protože kdybych napsal, že se na PS zkrátka těším, bylo by to kratší a stejně výstižné.

Pokračování článku


Běh do vrchu Ráztoka-Pustevny 2013

 V sobotu 7.12., tedy v den, kdy se konala i naše závěrečná klubová schůze, jsem vyrazil se zúčastnit posledního svého závodu v roce 2013, kterým byl již tradiční běh do vrchu Ráztoka – Pustevny pořádaný místním oddílem SK Skialpin Pustevny.

Pokračování článku

 
   

Předvánoční výprodej v Jaroňkově útulně

  Drazí přátelé a návštěvníci,
ještě stále nemáte nakoupeny všechny vánoční dárky pod stromeček? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu, neboť v Jaroňkově útulně jsme pro vás připravili předvánoční výprodej se slevami skoro až 50%!

Za výhodné ceny tak budete moci od tohoto víkendu 14. prosince až do Nového roku zakoupit zboží, se kterým určitě uděláte svým blízkým radost. Slevu najdete například na tak krásných věcech jako jsou achátové a solné svícny, speciální netradiční destiláty, valašské pasy a dárkovou sadu občana Valašského království, kalendáře na rok 2014 a další krásné věci, které vaše blízké určitě potěší. Tak se za námi zastavte!

Pokračování článku


Otevírací doba o svátcích

  S radostí vám oznamujeme, že od 23. prosince do 5. ledna budeme mít Trúbu i chatu Dr. Hrstky otevřenu každý den, tak jak jste zvyklí.
Pouze na Štědrý den bude otevírací doba jiná. Trúba bude zavřená, ovšem chata Dr. Hrstky se pro vás otevře už po 18. hodině večer!

Pokračování článku

 
   

Vánoční dárkové balíčky

  Hledáte vhodný dárek pro své blízké? Máme pro Vás připraveny Valašské vánoční dárky. Potěště třeba sadou pravé Valašské slivovice s pijačkou, Občanstvím Valašského království, nebo tolik oblíbeným Hradním právem.

Tu najdete celú nabídku.

Pokračování článku