Aktuality z Valašského království 1/2014

     18. duben 2024

   

Zažijte to NEJ 2014 aneb na co se s námi můžete v tomto roce těšit

Vážení přátelé, milí klienti,
o málokterém roce mohu říct, že jsem rád, že ho máme za sebou… Myslím, že rok 2013 nebyl dobrým rokem pro mnoho z nás. Alespoň neznám nikoho, kdo by si to myslel… O to více všichni vzhlížíme do roku 2014. A co tedy pro Vás na rok 2014 připravujeme my? Namícháme vám koktejl inspirovaný našimi nedávnými cestami a zkušenostmi od protinožců z Nového Zélandu a valašským humorem. Užijte si ho s námi! Těšíme se na Vaší návštěvu!Číst dál



Pobytové zájezdy u moře

Máte už dost zimy? Toužíte po slunci a relaxaci? Vyberte si jednu z našich nesčetných nabídek pobytových zájezdů u moře. Nabízíme zájezdy do celého světa. Rádi Vám poradíme s výběrem dovolené ideální pro Vašich 7 smyslů. 

Kompletní nabídku naleznete zde. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na e-mailu info@valasske-kralovstvi.cz, nebo tel. +420 777 668 032. 

Pokračování článku



 
     
   

Povánoční výprodej v Jaroňkově útulně

Drazí přátelé a návštěvníci,
Vánoce už jsou za námi a věříme, že jste pod stromečkem našli to, co jste si přáli. A kdyby ne, tak nezoufejte a zastavte se k nám udělat si radost některým z našeho krásného zboží, na které teď máme slevy skoro až 50%!

Za výhodné ceny tak budete moci až do 5. ledna zakoupit zboží, se kterým určitě uděláte sobě nebo svým blízkým radost. Slevu najdete například na tak krásných věcech jako jsou achátové a solné svícny, speciální netradiční destiláty, valašské pasy a dárkovou sadu občana Valašského království, kalendáře na rok 2014 a další krásné věci, které vaše blízké určitě potěší. Tak se za námi zastavte!

Pokračování článku