Aktuality z Valašského království 2/2014

     27. duben 2024

   

Lyžařské zájezdy 2014

Vážení klienti,

tentokrát Vám přinášíme aktuální LAST MINUTE lyžařských zájezdů.
Nenechte si ujít nabídku lyžařských zájezdů od CK Nev-dama.
například:

Itálie - Aprica (46 km sjezdovek; Praha 725 km, Brno 870 km)
Residence Orso Bianco °°/°°°
50 m od lyžování, sleva stálý klient 2% (kat. 1), doprava bus 2 190 KčČíst dál



Pobytové zájezdy u moře

Máte už dost zimy? Toužíte po slunci a relaxaci? Vyberte si jednu z našich nesčetných nabídek pobytových zájezdů u moře. Nabízíme zájezdy do celého světa. Rádi Vám poradíme s výběrem dovolené ideální pro Vašich 7 smyslů. 

Kompletní nabídku naleznete zde. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na e-mailu info@valasske-kralovstvi.cz, nebo tel. +420 777 668 032. 

Pokračování článku

 
   

Zažijte to NEJ 2014 aneb na co se s námi můžete v tomto roce těšit

Vážení přátelé, milí klienti,
o málokterém roce mohu říct, že jsem rád, že ho máme za sebou… Myslím, že rok 2013 nebyl dobrým rokem pro mnoho z nás. Alespoň neznám nikoho, kdo by si to myslel… O to více všichni vzhlížíme do roku 2014. A co tedy pro Vás na rok 2014 připravujeme my? Namícháme vám koktejl inspirovaný našimi nedávnými cestami a zkušenostmi od protinožců z Nového Zélandu a valašským humorem. Užijte si ho s námi! Těšíme se na Vaší návštěvu!Číst dál

 
   

Nemůžete lyžovat? Obsaďte náš hrad

Přátelé, kamarádi, na horách stále není po sněhu ani památky a tak si dovolujeme nabídnout pomocnou ruku! Lépe řečeno zázemí našeho Hradu Štramberka! Ne, že by to u nás vypadalo lépe, ale jsme široko daleko jediný hrad, který má otevřeno i přes zimu, i když jen od pátku do neděle. V pátek je otevřena sice jen Turistická Chata Dr. Hrstky, ale i tak stojí návštěva Hradu Štramberka za to! Navíc, pokud jste skupinka a máte zájem o otevření i mimo oficiální otvírací dobu, určitě se domluvíme. Neváhejet nás kontaktovat! Bližší informace naleznete všude na těchto stránkách.

Těšíme se na Vaší návštěvu!

Družina Hradu Štramberka

Pokračování článku


Poděkování Honzovi Bartošovi za rozvoj Hradu Štramberka

Vážení přátelé, návštěvníci Hradu Štramberka,

ti z Vás, kterým naši e-holubi nosí zprávy, čtou naše www stránky nebo osobně navštěvují Hrad Štramberk, určitě vědí jakou proměnou areál hradu od roku 2009 prošel. Město Štramberk nám tehdy předalo vybydlený a zdevastovaný areál se třemi objekty, z nichž v podstatě ani jeden nebyl způsobilý důstojného provozu, jestli provozu vůbec. I když naše práce není zdaleka u konce, Hrad Štramberk je dnes důstojným turistickým cílem, kde každý z vás jednou za čas rád zavítá. Jedním z lidí, který se o rozvoj hradu po celé čtyři roky staral byl náš kolega Honza Bartoš, kterému bych chtěl tímto poděkovat za vše co pro vás a pro Hrad Štramberk za dobu svého působení vykonal. Nebyl to zdaleka jen zaměstnanec VALAŠSKÉHO KRÁLOVSTVÍ a odvážný "rytíř" našeho občanského sdružení RYTÍŘI HRADU ŠTRAMBERKA.

Pokračování článku