Aktuality z Valašského království 7/2014

     20. duben 2024

 

Lyžařské pobyty 2014

Navštivte lyžařské areály, fantastické terény, zasněžené a především dokonale upravené svahy evropských horských středisek. Vychutnávejte si fascinující a dechberoucí vysokohorské scenérie přímo ze sjezdové tratě. Nabízíme Vám malý náhled těch nejpopulárnějších středisek. Kompletní nabídku naleznete zde, na našich webových stránkách.Číst dál


Nahlédněte do naší bohaté nabídky poznávacích zájezdů 2014

Poznejte ta nejkrásnější místa světa a nebo jen objevujte

Přemýšlíte o dovolené ale chcete i poznávat? My Vám nabízíme nespočet lákavých zájezdů právě pro Vaše smysly. Z naší nabídky kterou naleznete zde,si vybere opravdu každý.Číst dál


Vyzkoušejte naše ZAŽIJ TO NEJ akce a programy v cizích jazycích!

Máte na návštěvě své přátelé či obchodní partnery ze zahraničí? Nebojte se je svěřit do naší péče! Máme bohaté zkušenosti nejen ze stovek realizovaných cizojazyčných akcí, ale zejména z našich dlouhodobých pobytů v řadě zemí světa! V těch nejpoužívanějších jazycích máme již vše nachystáno a běžně pro naše klienty produkujeme akce v angličtině, polštině, němčině či ruštině a ani exotické jazyky nám nejsou cizí. Zajišťujeme instruktory a překladatele i se znalostí francouzštiny, španělštiny, italštiny, korejštiny a dalších jazyků. Známe kulturní a náboženské zvyklosti a odlišnosti, lokální kuchyni, hudbu, humor apod.

Číst dál


To NEJ z našich programů na Hradě Štramberku pro každého

 

Emigrace do Valašského království Na Hradě ŠtramberkuSlaňování z gotické věže TrúbyStudium na fakultě pálení a slivovicových věd pod Trúbou,Honba za Štramberským poklademPasování na občany Valašského království na hradě Štramberku jsou vaše nejoblíbenější programy, na které se od dubna můžete hlásit i jako jednotlivci. 

Programy naleznete v kalendáři na pravé straně! Vyberte si datum, které Vám vyhovuje, klikněte na něho a zobrazí se vám seznam akcí, na které se můžete v ten den přihlásit i s cenou a podrobným popisem. V případě dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat!
Přejeme vám mnoho intenzivních zážitků a těšíme se na vás na Hradě Štramberku!

TH

Pokračování článku


 

Akční nabídka materiály k emigraci ZDARMA až do konce listopadu!

 

Vážení přátelé, klienti,

vzhledem k očekávané vlně uprchlíků z ČR jsem se rozhodli zopakovat naši akční nabídku "Materiály k emigraci ZDARMA" do konce listopadu! K nákupu každého našeho Balíčku zážitků, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč Vám nabízíme materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA! Získáte tak Pas Valašského království, Index ke studiu na Fakultě pálení a slivovicových věd  a samolepku VK na svůj vůz! Takže již neváhejte a z naší pestré nabídky vybírejte! těšíme se na Vás!

Tým CK Valašské království

Pokračování článku


Nelíbí se Vám politická situace v ČR? Emigrujte do Valašského království…

Valašské království Vám opět otevřelo své hranice, zliberalizovalo svou imigrační politiku a přijímá nové zájemce o občanství!  Představujeme Vám možnosti, jak získat občanství přátelské a přívětivé země!

Království Valachů najdéte na severní a východní Moravě. Stačí vystúpiť na památnú horu Radhošť a uvidíte ho celé. Na slunka východě hraničí se Slovenskem; stačí sa edem přejíť chodníkom po hřebeni Javorníků a Bílých Karpat, to je hranica. Na severu súsedí Valašsko s Lachy a s jejich městy Frýdek a Místek a též s Novým Jičínem, Příborem. Tam, kde zapadá slunko, sa hory nížá; za Hostýnem už přechoďá k bohatému súsedovi, na Hanú. Ešče věcéj na jih, při Zlíně, Vizovicách a miškářských dědinách kolem Slavičína sú súsedy Valachů moravští Slováci a Luhačovské Zálesí. Tož tak!Číst dál




 
 
     
 
 
   

Trúba je o jarních prázdninách 2014 otevřena

Jarní prázdniny jsou tady a my pro vás budeme mít Trúbu otevřenou od pondělka do neděle, abyste si mohli užít krásný prázdninový výhled na malebný Štramberk.

Termíny prázdnin, ve kterých bude Štramberská Trúba otevřena:
okres Ostrava -  10.2. - 16.2.2014
okres Frýdek-Místek - 24.2. - 2.3.2014
okres Nový Jičín a Vsetín - 3.3. - 9.3.2014

Prosíme organizované skupiny, aby nahlásili svou návštěvu předem na tel. 774 668 045 nebo mail truba@valasske-kralovstvi.cz.

Budeme se těšit na vaši návštěvu!
Váš Tým VK

Pokračování článku