Aktuality z Valašského království 8/2014

     19. duben 2024

   

Poznávací zájezdy 2014

 Nahlédněte do nabídky poznávacích zájezdů pro letošní rok. Poznávejte celý svět.Číst dál


Lyžařské pobyty 2014

Navštivte lyžařské areály, fantastické terény, zasněžené a především dokonale upravené svahy evropských horských středisek. Vychutnávejte si fascinující a dechberoucí vysokohorské scenérie přímo ze sjezdové tratě. Nabízíme Vám malý náhled těch nejpopulárnějších středisek. Kompletní nabídku naleznete zde, na našich webových stránkách.Číst dál


Nahlédněte do naší bohaté nabídky poznávacích zájezdů 2014

Poznejte ta nejkrásnější místa světa a nebo jen objevujte

Přemýšlíte o dovolené ale chcete i poznávat? My Vám nabízíme nespočet lákavých zájezdů právě pro Vaše smysly. Z naší nabídky kterou naleznete zde,si vybere opravdu každý.Číst dál

 
   

Sportbálek rozparádil hotel Beskyd

 První ročník Dětského sportovního maškarního plesu předčil veškerá očekávání pořadatelů. Zasoutěžit si přišlo přes 130dětí v doprovodu rodičů a sourozenců, a na vstupní dveře hotelu Beskyd musela být vyvěšena cedule "VYPRODÁNO". 

Pokračování článku

 
   

Zveme Vás na Štramberské hradní akce 2014

 Vážení přátelé, návštěvníci hradu Štramberk, podobně jako v předchozích letech, i letos se můžete těšit na zábavné a kulturní akce, výstavy, hudební vystoupení, cestovatelské přednášky a gastronomické akce. Ve věži můžete prostřednictvím stálé expozice „Cesta do paměti Štramberské Trúby“obdivovat opravdu zajímavou historii hradu Štramberk. Hudební setkání v turistické Chatě Dr. Hrstky se známými i neznámými hudebními interprety rozšíříme o nové hudební tváře.  Otevřený festival cestovatelských a turistických slideshow a dokumentů „Moje cesta“ vám představí nové cesty, expedice a zejména ty, kteří je procestovali.

Níže uvádíme pracovní přehled těch hlavních akcí. Vždy aktuální přehled naleznete na našich www stránkách  a na našem FB.  Změna programu vyhrazena.

 

Pokračování článku


Trúba je o jarních prázdninách 2014 otevřena

Jarní prázdniny jsou tady a my pro vás budeme mít Trúbu otevřenou od pondělka do neděle, abyste si mohli užít krásný prázdninový výhled na malebný Štramberk.

Termíny prázdnin, ve kterých bude Štramberská Trúba otevřena:
okres Ostrava -  10.2. - 16.2.2014
okres Frýdek-Místek - 24.2. - 2.3.2014
okres Nový Jičín a Vsetín - 3.3. - 9.3.2014

Prosíme organizované skupiny, aby nahlásili svou návštěvu předem na tel. 774 668 045 nebo mail truba@valasske-kralovstvi.cz.

Budeme se těšit na vaši návštěvu!
Váš Tým VK

Pokračování článku


Připravili jsme pro Vás malého kapesního průvodce Štramberkem

 Vážení přátelé, návštěvníci Hradu Štramberka,
na sezónu 2014 jsme pro Vás za finanční podpory Moravskoslezského kraje připravili malého kapesního multimediálního průvodce Štramberkem - http://pruvodce.stramberskatruba.cz/. I když je průvodce určen zejména organizovaným skupinám, které ve Štramberku provázíme, může ho využívat každý. Průvodce je samozřejmě zdarma. 

Pokračování článku