Aktuality z Valašského království 12/2014

     26. duben 2024

 

Rybaření, cyklistika, turistika nebo vodáctví

Cestujte, poznávejte a zároveň se věnujte svým koníčkům.Číst dál


 

Nabídka poznávacích zájezdů 2014

 Vážení přátelé, pokud patříte mezi zájemce lačné po opravdových zážitcích a poznání, nahlédněte do naší nabídky a poznávejte nová, lákavá místa. Nabízíme velké množství zájezdů do celého světa.Číst dál



 
 
     
 

Cesta kolem světa za 99 dní

 Přátelé, kamarádi, i na Trúbě můžete zažít cestu kolem světa i když to nebude asi zrovna ta vaše! Přijďte se podívat v pátek v 18.00 na Trúbu, na přednášku našeho kamaráda, kolegy Marcela Konečného. Doporučujeme rezervovat si místo předem a budeme se těšit na Vaši návštěvu . Tým Trúby

Pokračování článku


Nezmeškejte naše „Hradní probuzení“

 Hradní grilování, jarní hry pro děti, stezku za pokladem

Přátelé, kamarádi, když jsme se na podzim ukládali k zimnímu spánku, nečekali jsme, že ten „spánek“ bude tak hektický… Vzhledem ke spoustě práce a teplé zimě jsme téměř nezamhouřili oko a už tady máme opravdové astronomické jaro a s ním i naše „oficiální“ Hradní probuzení! Kromě našich již téměř domácích sokolníků Montyho, Olina a Vlaďky a jejich opeřených svěřenců se můžete těšit na hradní grilování, hradní kuchyni pro děti, jarní hry pro děti se stezkou za Štramberským pokladem.

Tým Trúby

Pokračování článku


Přijďte objevovat nové zajímavosti z historie hradu

 

Věděli jste, že tam kde dnes stojí Turistická chata Dr. Hrstky stál původně dolní hradní palác? Tuto a spoustu dalších zajímavostí se dozvíte z nových informačních panelů, které jsme před pár týdny instalovali na Trúbě a na které jsme ještě loni získali peníze z Nadace ČEZ a Moravskoslezského kraje. Vypadají moc hezky a dozvíte se o hradu Štramberku spoustu nových zajímavých věcí, které jste určitě nevěděli. A ve třech jazycích! Ať vám všem dobře slouží!

Tým Trúby

Pokračování článku


Zveme na další krásný víkend do Štramberka

 I když ještě nemáme vše úplně nachystáno, nebudete se o tomto víkendu u nás na hradě a ve Štramberku nudit! Vše je otevřeno v obvykle nadstandardních otvíracích hodinách! Trúba zve na své neopakovatelné výhledy, Chata Dr. Hrstky vás přivítá svou standardně vlídnou náručí, a přístupný je již i vstup do Jeskyně Slámova Sluj! O tom, co ještě můžete ve Štramberku vidět a zažít se více dozvíte v našem novém kapesním průvodci http://pruvodce.stramberskatruba.cz/

Tým Trúby

 

Pokračování článku


Nejaktuálnější informace získáte na našem Facebooku

Naší milí přátelé a návštěvníci hradu Štramberka,

chcete mít aktuální informace o tom, co se na Trúbě právě děje? Staňte se našim facebookovým přítelem na našich facebookových stránkách https://www.facebook.com/StramberskaTruba. Aktualizujeme je častěji, než www stránky a získáte z nich informace o akčních nabídkách programu (například v závislosti na počasí,) akčních slevách a novinkách na Trúbě.

Tým VK

Pokračování článku


Zveme Vás na Štramberské hradní akce 2014

 Vážení přátelé, návštěvníci hradu Štramberk, podobně jako v předchozích letech, i letos se můžete těšit na zábavné a kulturní akce, výstavy, hudební vystoupení, cestovatelské přednášky a gastronomické akce. Ve věži můžete prostřednictvím stálé expozice „Cesta do paměti Štramberské Trúby“obdivovat opravdu zajímavou historii hradu Štramberk. Hudební setkání v turistické Chatě Dr. Hrstky se známými i neznámými hudebními interprety rozšíříme o nové hudební tváře.  Otevřený festival cestovatelských a turistických slideshow a dokumentů „Moje cesta“ vám představí nové cesty, expedice a zejména ty, kteří je procestovali.

Níže uvádíme pracovní přehled těch hlavních akcí. Vždy aktuální přehled naleznete na našich www stránkách  a na našem FB.  Změna programu vyhrazena.

 

Pokračování článku


Využijte své "Hradní právo" na hrad Štramberk

Získali jste „Hradní právo" a nemáte ještě rezervovaný termín? Už na nic nečekejte a rezervujte. Rok má jen 365 dní a jarní a letní  termíny se začínají rychle plnit!. Pokud HRADNÍ PRÁVO ještě nemáte, můžete si ho zakoupit i formou balíčku v našem eshopu na http://www.balickyzazitku.cz/cz/balicky-jednotlivci/pohodove-a-hobby/poznavaci-vsech-chuti/hradni-pravo-na-hrad-stramberk-na-den-a-noc-471.html  nebo osobně v naši kanceláři ve Frenštátě p. R. nebo přímo na Hradě Štramberku. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Tým CK VK

Pokračování článku