Aktuality z Valašského království 14/2014

     27. duben 2024

   

Cyklistika 2014

Vážení klienti, pokud patříte mezi nadšené cyklisty, nahlédněte do naší pestré nabídky cyklistických zájezdů a prožijte Vaši dovolenou aktivně na kole. 

 

Číst dál

Za poznáním v roce 2014

 Vyberte si zájezd s bohatým programem, neopakovatelnými zážitky a obdivujte přírodní i kulturní krásy navštívených míst.

Číst dál
 
   

Valašské muzeum v přírodě vyhlásilo veřejnou sbírku na obnovu Libušína

Takhle Libušín vypadal a doufáme, že znova bude... Občané naši, přispějme dle svých možností, svědomí a vědomí... Děkujeme

Více informací zde: http://www.vmp.cz/cs/oprava-libusina/verejna-sbirka/

 
   

Zveme Vás na další krásný víkend do Štramberka

 Ani o tomto víkendu se u nás na hradě a ve Štramberku nebudete nudit :) Vše je otevřeno v obvykle nadstandardních otvíracích hodinách a již máme v provozu i naši Dřevjanku na hradbách, kde si ji můžete opékat špekáčky nebo klobásy! Trúba zve na své neopakovatelné výhledy, Chata Dr. Hrstky vás přivítá svou vlídnou náručí, a přístupný je několik týdnů již i vstup do Jeskyně Slámova Sluj! O tom, co ještě můžete ve Štramberku vidět a zažít se více dozvíte v našem novém kapesním průvodci http://pruvodce.stramberskatruba.cz/

Číst dál

Štramberk z ptačí perspektivy

Podívejte se, jak vypadá Štramberk z ptačí perspektivy a proleťte se nad ním vrtulníkem. Díky Oline za sdílení opravdu pěkného videa a děkujeme pilotovi i autorovi! Zveme je někdy na pivo na Chatu Dr. Hrstky :-).

Pokračování článku


Zveme Vás na Štramberské hradní akce 2014

 Vážení přátelé, návštěvníci hradu Štramberk, podobně jako v předchozích letech, i letos se můžete těšit na zábavné a kulturní akce, výstavy, hudební vystoupení, cestovatelské přednášky a gastronomické akce. Ve věži můžete prostřednictvím stálé expozice „Cesta do paměti Štramberské Trúby“obdivovat opravdu zajímavou historii hradu Štramberk. Hudební setkání v turistické Chatě Dr. Hrstky se známými i neznámými hudebními interprety rozšíříme o nové hudební tváře.  Otevřený festival cestovatelských a turistických slideshow a dokumentů „Moje cesta“ vám představí nové cesty, expedice a zejména ty, kteří je procestovali.

Níže uvádíme pracovní přehled těch hlavních akcí. Vždy aktuální přehled naleznete na našich www stránkách  a na našem FB.  Změna programu vyhrazena.

 

Pokračování článku