Aktuality z Valašského království 21/2014

     28. březen 2024

 

Dovolená na kolech 2014

Na dvou kolech po světě. Sportem za poznáním. Nabízíme nespočet poznávacích zájezdů od nejvyhledávanějších CK mezi které, patří i ty na kole.  

Číst dál


To nejlepší z Nového Zélandu s Tomášem Harabišem a CK Australia Puzzle

Přátelé a kamarádi, pomalu, ale jistě se blíží termíny, kdy je potřeba rezervovat i své cesty k protinožcům . Vydejte se s námi a s CK Australia Puzzle na Nový Zéland! Obecné informace naleznete na stránkách níže nebo mě kontaktujte a domluvte si se mnou schůzku na 777 556 021.

Těšíme se na Vás :)

Pokračování článku


Slavíme 55 let civilního letectví a rozdávají se dárky

LETIŠTĚ LEOŠE JANÁČKA V OSTRAVĚ VYHLAŠUJE SOUTĚŽ

Rozdáváme dárky!

Využíváte ostravské letiště pro Vaše cesty na dovolenou nebo za prací? Zapojte se do soutěže o hodnotné ceny. V letošním roce slavíme 55 let civilního provozu a připravili jsme pro Vás zajímavé dárky. Stačí vyplnit soutěžní kupon při Vašem odletu nebo příletu z ostravského letiště Leoše Janáčka. Soutěž probíhá od 1.5. do 30.9.2014. 

 

Každý měsíc losujeme o tyto ceny:

  • 2 x letecký zájezd do Řecka s polopenzí pro 2 osoby
  • Letecký poznávací zájezd do Paříže pro 2 osoby
  • Zpáteční letenky do Paříže pro 2 osoby
  • Zpáteční letenky do vybrané evropské destinace
  • Zpáteční letenky do Prahy pro 2 osoby
  • Vyhlídkový let na 60 minut
  • Golfový balíček

 

Létat z Ostravy se vyplatí!

Pokračování článku


Treking 2014

Nenechte si ujít nabídku těch nejlepších trekingových poznávacích zájezdů.Číst dál


 

Zorganizujeme vaše akce a programy na vybraných hradech Moravy a Česka

Vážení přátelé a naší milí klienti, i když jsme pro Vás dosud většinu akcí dělali na našem domovském hradě Štramberku, již druhým rokem Vám můžeme nabídnout i jiné hrady Moravy a Čech! Láká vás hledání hradního pokladu, historické hry, šermíři, historická představení, létající dravci nebo jen pohodový program s historickou hostinou nebo s grilováním či opékáním a příjemnou hudbou?Číst dál


Výlety, zájezdy, expedice - doprava pro malé skupiny

Jste malá skupina do 8 osob, chcete si zorganizovat vlastní výlet či expedici a potřebujete k tomu spolehlivý vůz a komunikativního a přátelského řidiče/průvodce s bohatými cestovatelskými zkušenostmi? Jsme tady právě pro Vás! Máme projetých již více než milion kilometrů po Evropě i po světě. Nejčastěji jezdíme kromě Valašského království a České republiky na Slovensko, do Rakouska, Slovinska, Itálie, Francie, Rumunska, Řecka a Turecka. Projetou máme i celou severní Kanadu - Britskou Kolumbii, Yukon, Aljašku a Nový Zéland... 

Bližší informace naleznete zde nebo prosím použijte náš poptávkový formulář.

Pokračování článku






 
   

Cimbálové muziky se ve Frenštátě pod Radhoštěm setkaly již po patnácté

Celkem 26 dětských a dospělých lidových muzik valašské kultury Karpatského oblouku trojmezí Slovenska, Polska a České republiky zavítalo 23. a 24. května 2014 do Frenštátu p. R. na 15. hudební festival Setkání cimbálových muzik Valašského království. Záštitu nad festivalem převzal hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák a jeho náměstek Svatomír Recman, senátor Petr Gawlas a předseda FoS ČR Zdeněk Pšenica.

Číst dál
 
 

Změna termínu akce Kovářské sympozium

 ZMĚNA TERMÍNU AKCE!!!

Dovolte nám informovat Vás o odložení akce Kovářské symposium, které mělo proběhnout tento víkend od 30. 5. do 1. 6. 2014. O zážitky a podívanou nepřijdete, akce je přesunuta na srpen. Konkrétní datum bude upřesněno během června.  Děkujeme za pochopení.

Zároveň bychom Vás chtěli pozvat na noční prohlídku Trúby, jelikož nám Muzejní noc propršela, nabízíme Vám možnost navštívit Trúbu v sobotu 31. 5. až do 23:00. Těšíme se na Vás!

Pokračování článku


 

Využijte své "Hradní právo" na hrad Štramberk

Získali jste „Hradní právo" a nemáte ještě rezervovaný termín? Už na nic nečekejte a rezervujte. Rok má jen 365 dní a jarní a letní  termíny se začínají rychle plnit!. Pokud HRADNÍ PRÁVO ještě nemáte, můžete si ho zakoupit i formou balíčku v našem eshopu na http://www.balickyzazitku.cz/cz/balicky-jednotlivci/pohodove-a-hobby/poznavaci-vsech-chuti/hradni-pravo-na-hrad-stramberk-na-den-a-noc-471.html  nebo osobně v naši kanceláři ve Frenštátě p. R. nebo přímo na Hradě Štramberku. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Tým CK VK

Pokračování článku