Aktuality z Valašského království 22/2014

     25. duben 2024

 

Plavby a Jachting 2014

Toužíte po dovolené snů? Máme pro Vás zážitky plné relaxace ale i poznání? Rádi se plavíte? Proč si rovnou neudělat kapitánský kurz? Máme pro Vás bohatou nabídku plaveb na velkých zaoceánských lodích ale i soukromé jachty.

Číst dál

To nejlepší z Valašského království

Vážení naší přátelé a klienti, chcete-li zažít opravdu něco opravdového a valašského, nechte si namíchat koktejl toho nejlepšího z Valašského království. Máme nové "bačovské aktivity" a můžete si vyzkoušet například zahánění ovcí do ohrady, dojení koz a seznámit se s problematikou primitivního hospodářství :-)  A kromě toho samozřejmě celou řadu aktivit, které Beskydy a Valašsko nabízí... Napište nám, kdy přijedete, kolik tak asi u nás chcete utratit a my se postaráme, abyste od nás odjížděli spokojeni  a plní intenzivních zážitků! Těšíme se na vaší návštěvu :-)

TH

Pokračování článku


Dovolená na kolech 2014

Na dvou kolech po světě. Sportem za poznáním. Nabízíme nespočet poznávacích zájezdů od nejvyhledávanějších CK mezi které, patří i ty na kole.  

Číst dál


To nejlepší z Nového Zélandu s Tomášem Harabišem a CK Australia Puzzle

Přátelé a kamarádi, pomalu, ale jistě se blíží termíny, kdy je potřeba rezervovat i své cesty k protinožcům . Vydejte se s námi a s CK Australia Puzzle na Nový Zéland! Obecné informace naleznete na stránkách níže nebo mě kontaktujte a domluvte si se mnou schůzku na 777 556 021.

Těšíme se na Vás :)

Pokračování článku




 
   

Minibykekap 2014

Zveme vás na cyklistický závod pro děti s názvem "MINIBYKEKAP", který se bude konat ve Frenštátě pod Radhoštěm na Horečkách v neděli 15.června 2014 v areálu rest. Rekovice.

Od 8 do 9:45 budete moci děti zaregistrovat, a v 10:00 vypuknou závody. Startovné je 50,- (v tom je start.číslo na památku, jídlo+pití, orig.medaile, diplomy a ceny pro vítěze)Číst dál