Aktuality z Valašského království 23/2014

     27. duben 2024

 

Začněte dovolenou relaxací

Nabízíme Vám nespočet tuzemských i zahraničních lázeňských pobytů. Naberte sílu a nechte se hýčkat.

Doporučujme Vám například:Číst dál


Plavby a Jachting 2014

Toužíte po dovolené snů? Máme pro Vás zážitky plné relaxace ale i poznání? Rádi se plavíte? Proč si rovnou neudělat kapitánský kurz? Máme pro Vás bohatou nabídku plaveb na velkých zaoceánských lodích ale i soukromé jachty.

Číst dál

To nejlepší z Valašského království

Vážení naší přátelé a klienti, chcete-li zažít opravdu něco opravdového a valašského, nechte si namíchat koktejl toho nejlepšího z Valašského království. Máme nové "bačovské aktivity" a můžete si vyzkoušet například zahánění ovcí do ohrady, dojení koz a seznámit se s problematikou primitivního hospodářství :-)  A kromě toho samozřejmě celou řadu aktivit, které Beskydy a Valašsko nabízí... Napište nám, kdy přijedete, kolik tak asi u nás chcete utratit a my se postaráme, abyste od nás odjížděli spokojeni  a plní intenzivních zážitků! Těšíme se na vaší návštěvu :-)

TH

Pokračování článku


Dovolená na kolech 2014

Na dvou kolech po světě. Sportem za poznáním. Nabízíme nespočet poznávacích zájezdů od nejvyhledávanějších CK mezi které, patří i ty na kole.  

Číst dál


To nejlepší z Nového Zélandu s Tomášem Harabišem a CK Australia Puzzle

Přátelé a kamarádi, pomalu, ale jistě se blíží termíny, kdy je potřeba rezervovat i své cesty k protinožcům . Vydejte se s námi a s CK Australia Puzzle na Nový Zéland! Obecné informace naleznete na stránkách níže nebo mě kontaktujte a domluvte si se mnou schůzku na 777 556 021.

Těšíme se na Vás :)

Pokračování článku

 
 

Den otevřených dveří na letišti Leoše Janáčka Ostrava

Srdečně Vás zveme na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ u příležitosti 55 let civilního provozu a 10. výročí převodu letiště do vlastnictví Moravskoslezského kraje v sobotu 14. června 2014 od 9:00 do 16:00 na letišti Leoše Janáčka Ostrava.

Přijďte se podívat do míst, která jsou běžně nepřístupná na věci které jinde neuvidíte!

Číst dál

 

Cimbálové muziky se ve Frenštátě pod Radhoštěm setkaly již po patnácté

Celkem 26 dětských a dospělých lidových muzik valašské kultury Karpatského oblouku trojmezí Slovenska, Polska a České republiky zavítalo 23. a 24. května 2014 do Frenštátu p. R. na 15. hudební festival Setkání cimbálových muzik Valašského království. Záštitu nad festivalem převzal hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák a jeho náměstek Svatomír Recman, senátor Petr Gawlas a předseda FoS ČR Zdeněk Pšenica.

Číst dál

Minibykekap 2014

Zveme vás na cyklistický závod pro děti s názvem "MINIBYKEKAP", který se bude konat ve Frenštátě pod Radhoštěm na Horečkách v neděli 15.června 2014 v areálu rest. Rekovice.

Od 8 do 9:45 budete moci děti zaregistrovat, a v 10:00 vypuknou závody. Startovné je 50,- (v tom je start.číslo na památku, jídlo+pití, orig.medaile, diplomy a ceny pro vítěze)Číst dál


Na Horečkách budujeme pilotní SINGLTREK!

Sportovní klub Valašského království se podílí na budování pilotního úseku singltreku na Horečkách. Celkem vznikne 3,5 kilometru hlavního úseku této zážitkové cyklotrasy, na kterou v dalších letech navážou další úseky.

Pokračování článku