Aktuality z Valašského království 25/2014

     25. duben 2024

 

To nej z poznání

Hledáte dovolenou? My Vám pomůžeme poznat celý svět. Vyberte si z naší bohaté nabídky.Číst dál


Aktivní dovolená 2014

Nechcete dovolenou strávit pouze odpočinkem? Tíhnete k aktivní dovolené ať už na kole, nebo jen tak pěšky?

Proto je tu pro Vás naše nabídka.Číst dál


Plavby a Jachting 2014

Toužíte po dovolené snů? Máme pro Vás zážitky plné relaxace ale i poznání? Rádi se plavíte? Proč si rovnou neudělat kapitánský kurz? Máme pro Vás bohatou nabídku plaveb na velkých zaoceánských lodích ale i soukromé jachty.

Číst dál

 

To nejlepší z Valašského království

Vážení naší přátelé a klienti, chcete-li zažít opravdu něco opravdového a valašského, nechte si namíchat koktejl toho nejlepšího z Valašského království. Máme nové "bačovské aktivity" a můžete si vyzkoušet například zahánění ovcí do ohrady, dojení koz a seznámit se s problematikou primitivního hospodářství :-)  A kromě toho samozřejmě celou řadu aktivit, které Beskydy a Valašsko nabízí... Napište nám, kdy přijedete, kolik tak asi u nás chcete utratit a my se postaráme, abyste od nás odjížděli spokojeni  a plní intenzivních zážitků! Těšíme se na vaší návštěvu :-)

TH

Pokračování článku



 
 
     
   

Vyjádření Veřejného ochránce práv - ombudsmana ke kauze "Obnova Jaroňkovy útulny"

 Vzhledem k různým názorům na to, kdo se v kauze „Obnova Jaroňkovy útulny“ choval správně a kdo ne, jsme o stanovisko požádali Úřad veřejného ochránce práv – ombudsmana. Bohužel, protože se nejedná o věc státní správy, ale samosprávy, Úřad nemůže ve věci rozhodnout a pouze může poradit:Číst dál