Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Minibykekap 2014

Zveme vás na cyklistický závod pro děti s názvem "MINIBYKEKAP", který se bude konat ve Frenštátě pod Radhoštěm na Horečkách v neděli 15.června 2014 v areálu rest. Rekovice.

Od 8 do 9:45 budete moci děti zaregistrovat, a v 10:00 vypuknou závody. Startovné je 50,- (v tom je start.číslo na památku, jídlo+pití, orig.medaile, diplomy a ceny pro vítěze)

Novinky proti loňskému roku: řádění v nafukovacím hradě, posílení občerstvení pro hladové tatínky, stánek s dětskými cyklodoplňky.

Zazávodit si mohou děti všech věkových kategorií - od odrážedel a plast.motorek, po juniory. Děti jsou rozděleny do kategorií po jednotlivých letech (2roky, 3roky.....) a vyhlášeny budou zvlášť holčičky a chlapci, takže šance na "bednu" je veliká!!! Oceněny budou všechny zúčastněné děti, takže si počkejte na medailový ceremoniál, proběhne hned po dojetí poslední kategorie!

V kategorii 13-15let bude letos možnost bojovat o titul "Junior Mistr Valašského království", a vítězové oblečou "mistrovský dres"!! Takže junioři - neseďte doma!!!

Parkování bude možné za rest. Rekovice (omezeně), a hlavní parking je u horní věže skokans.můstku, nebo u Vlčiny.

Patronem bude letos opět dětský ilustrátor Áda Dudek, a podpořit děti přijde i lvíček Fitty.

Moc se na Vás těšíme, atmosféra je vždycky díky fandícím rodičům úžasná!!!

Více na www.skvk.cz

Sportovní klub Valašského království, Frenštát

Naposledy změněnoúterý, 03 červen 2014 17:21

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!