Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyzkoušejte to nej z našich zimních dobrodružství

Plánujete firemní akci, program, výlet, dovolenou, zájezd do zimních Beskyd, Javorníků, na Valašsko nebo Jeseníků? Potřebujete pomoci s organizací zimního programu? Zažít zimní program plný intenzivních zážitků? Tak právě pro vás jsme připravili naši nabídku zimních produktů - Zimní dobrodružství aneb TO NEJ ze zimních aktivit! Ve společnosti zkušeného týmu CK VK a našich prověřených partnerů, budete mít na výběr z celé řady zimních aktivit - lyžování, jízdy na běžkách, snowboardingu, skialpinismu či chůzi na sněžnicíchlezení na leduprojížďku se psím spřežením či zimní turistiku nebo třeba zimní lov. Navíc jsme schopni Vám všechny tyto aktivity zpestřit a připravit vám je jako soutěž, závody nebo zábavu a to vše okořenit svérázným valašským folklórem a humorem.

Pobavíte se při Valašských zimních hrách či manévrech, můžete se vydat i po stopách Yettiho či Jacka Londona, pochutnáte si na valašských specialitách ve stylových valašských kolibách a horských chatách, ochutnáte to nejlepší z valašských pálenek, včetně tej najlepší valašské slivovice a budete mít výjimečnou příležitost studovat  na Fakultě pálení  a slivovicových věd Valašské královské univerzity a nakonec možná získáte i občanství Valašského království!

Cenu si můžete určit Vy sami a my Vám řekneme, co jsme schopni pro Vás za ni připravit. Nebo nám napište do poptávkového formuláře Vaši představu a my Vám program naceníme dle Vašich přání a možností. Cena programu/zájezdu se odvíjí od vybraných aktivit, počtu osob a době trvání celého programu. Umíme Vám připravit programy na cenu  i na kvalitu!

Pokud si opravdu ještě chcete vybírat, je nejvyšší čas k rezervacím a přípravě programu! Čím dříve nás oslovíte, tím lépe. Vždy však uděláme všechno proto, abyste byli spokojeni.

Těšíme se na Vás

Tým VK

Pokračování článku

Naposledy změněnoneděle, 08 listopad 2015 18:43

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!