Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pojďte s námi podnikat na Nový Zéland

Vážení naši přátelé a partneři,

nepřemýšlíte nad tím přenést své úspěšné projekty a podníkání do bezpečí na Nový Zéland? Necítíte se v Evropě již „bezpečně“? Určitě jste si všimli, že se situace v naší zemi a v celé Evropě v posledních letech výrazně zhoršila a napětí bohužel stále roste. Z východu nám už zase hrozí Rusko, ze západu nás řídi politici EU a neustále někde útočí teroristé, z jihu se přes nás valí vlny uprchlíků a k tomu všemu naše vlastní vláda stále vymýšlí jak za každou cenu naplnit děravou státní kasu bez ohledu na to, co zůstane občanům. Pro svobodné, samostatně myslící a živící se lidi už přestává být v naší společnosti opět místo. Žijeme v nové totalitě a regulérně probíhá už i studená válka.

Nechceme strašit, ale protože se díváme do budoucnosti, založili jsme naší novou společnost SMART TOURISM SERVICES Ltd. již raději na opačném konci světa, zatím daleko od všech těchto problémů. Na Novém Zélandu přes zimy působíme již od roku 2013, ale jako cestovatelé po něm cestujeme již od roku 1993.

Do vínku jsme si dali  jako hlavní úkol prosadit na Novém Zélandu úspěšné české projekty, v kterých jsme my, nebo naší partneři uspěli v ČR a v Evropě - VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ – www.valasske-kralovstvi.cz, Pamětní ražbu mincí – www.pametni-mince.cz, Turistické známky – www.turisticke-znamky.cz, České minipivovary a pivní technologie, České ovocné destiláty apod.

Stále však hledáme nové projekty, podnikatele a investory kteří by měli zájem spolu s námi na Novém Zélandu podnikat a nejenom v cestovním ruchu. Zabýváme se:           

  • Zpracováním analýzy trhu - specializujeme se zejména na cestovní ruch, zábavní průmysl, gastronomii a potravinářský průmysl ale jsme schopni pracovat i s jinými obory. Mapujeme pro české firmy místní trhy, sbíráme jim informace, vytipováváme obchodní partnery, komunikujeme s nimi, organizujeme prezentační akce apod;

  • Zpracováním podnikatelských záměrů a akčních plánů pro firmy, které chtějí vstoupit zejména na novozélandský trh, vytvořit zde svou pobočku apod. Ale máme své zástupce i v Austrálii.

  • Poradenstvím a přípravou agendy a podmínek ke vstupu na místní trhy – slazení výrobků s legislativou, certifikace, celní poradenství apod.

  • Marketingovou komunikací a organizací prezentačních akcí a vytipováváním potencionálních obchodních partnerů – komunikujeme úspěšné české produkty, služby a technologie a vyhledáváme potencionální obchodní partnery, zjišťujeme jejich pozici na místním trhu apod.  

  • Zajištěním odborných služebních i soukromých cest – od zajištění letenek, schůzek, odborného programu služební cesty, exkurzí, ubytování, dopravy, průvodce  a dalších souvisejících služeb apod.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat nejlépe na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript." target="_blank">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Těším se na Váš zájem a rádi Vás uvítáme na Novém Zélandu a touto nádhernou zemí i provedeme.   

Tomas Harabis - Director

Smart Tourism Services Ltd.

State Higway 6

Charleston, Buller, 7892

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pokračování článku

Naposledy změněnoúterý, 08 prosinec 2015 19:58

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!