Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pojďte s námi a s AIRNBNB vytvořit z našeho regionu pohostinnější místo na světě

Vážení naší přátelé,

naše mezinárodní působení nepřináší jen TY ČESKÉ NEJ NA NOVÝ ZÉLAND, ale snažíme se přenést i TY NOVOZELANDSKÉ NEJ k nám do VK a ČESKÉ REPUBLIKY. Vždyť to bylo INDEPENDENT TERRITORY OF THE WESTCOAST, Jížního ostrova Nového Zélandu, které mne před 18 lety inspirovalo k založení VALAŠSKÉHO KRÁLOVSTVÍ. Dalším projektem, který má sice kořeny v USA, ale  v současnosti mění ubytovací zvyklosti cestovatelů a turistů na celém světě, je AIRBNB - https://www.airbnb.cz/, ve zkratce "nafukovací matrace a snídaně". S projektem přišli Brian Chesky a Joe Gebbia, když už neměli ani na nájem. Rozhodli se přeměnit svůj pokoj na "místo k přespání" se třemi nafukovacími madracemi a domácí snídani. Vynechám co všechno se stalo mezi tím, na to se můžete podívat na http://techcrunch.com/gallery/a-brief-history-of-airbnb/, ale začátkem roku 2015 společnost inzerovala přes milion nabídek z 34 tisíc měst a 190 zemí. Do července 2011 společnost získala 119,8 milionů dolarů z fondů rizikového kapitálu od Y Combinator, Greylock Partners, Sequoia Capital, Andreessen Horowitz, DST Systems, General Catalyst Partners a nezveřejněné částky od podnikatelských partnerů Jaweda Karima, Keitha Raboise, Kevina Hartze a Ashtona Kutchera a Guye Osearyho. V dubnu 2014 získala investici 450 milionů dolarů od TPG Capital, čím ji společnost ocenila na 10 miliard dolarů.

 Nicméně, také díky AIRNBNB je Nový Zéland jednou z nejpohostinnějších zemí. Když se dívám na mapu "hostitelů" v našem kraji, moc "pohostinně" nepůsobí :-(. V seznamu vyskakuje jen pár docela drahých ubytování, téměř nic vzhledem k potenciálu, který náš region a projekt poskytuje. Nechcete se stát také "hostiteli" na AIRBNB - https://www.airbnb.cz/? Pokud Vám nevadí příjmat návštěvy a občas nechat u sebe někoho přenocovat, pojďte s námi do toho :-). Rádi bychom během roku 2016 udělali z našeho regionu POHOSTINNĚJŠÍ MÍSTO NA SVĚTĚ :-).

Na Airbnb můžete sdílet všechny druhy ubytování! Ať už nabízíte svou vilu nebo nafukovací matraci někde v koutě svého obýváku, pokud si nabídku zadáváte sami, je její zadání bezplatné. Pokud si na registraci a vše kolem sami netroufáte, svěřte ji nám. Sepíšeme vám atraktivní popis, zajistíme vám kvalitní překlady, fotografie a další služby. Pro podrobnější informace a cenovou nabídku nás kontaktujte na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Jakmile budete na hosty připraveni, můžete svou nabídku ukázat celému světu. Pozor však, hlavní hodnotou, kterou projekt podporuje a rozvíjí je POHOSTINNOST. Peníze, které Vám host zanechá mají být jen prostředkem k jejímu dosažení - zvelebení vašeho obydlí, a ne primárním cílem.

S dotazy nás neváhejte kontaktovat. Těším se na Váš zájem.

Tým VK

Naposledy změněnoúterý, 08 prosinec 2015 19:59

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!