Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Inspirováni Novým Zélandem aneb představujeme Vám naší regionální nabídku služeb pro partnery na rok 2016

Vážení obchodní partneři,

dovolujeme si Vám představit naší regionální nabídku služeb a projektů na rok 2016. Tak jako přinášíme úspěšné české projekty na Nový Zéland, stejně tak se snažíme přinést originální a nadčasový "KIWI ATTITUDE" z Nového Zélandu k nám a promítnout ho do našich služeb a projektů. Chcete být jejich součástí? Využijte některou z našich služeb:

 AIRNBNB - v současnosti mění ubytovací zvyklosti cestovatelů a turistů na celém světě - https://www.airbnb.cz/, ve zkratce "nafukovací matrace a snídaně". Pojďte s námi a s AIRNBNB vytvořit z našeho regionu pohostinnější místo na světě. Provedeme registraci vašeho ubytování, vytvoříme motivační texty a pomůžeme vám najít vaše klienty.

 TRIPADVISOR - https://www.tripadvisor.cz/ - největší a nejpoužívanější cestovní web na světě. Zahrnuje více než 200 milionů recenzí, názorů a fotografií hotelů, restaurací, atrakcí a mnoho dalšího. Provedeme vaší registraci, vytvoříme vytvoříme vaší prezentaci a pomůžeme vám najít vaše klienty.

 FACEBOOK - Provedeme vaši registraci a nastavení FB profilu, tvorbu a správu textů, obrázků, psaní a správu vašich novinek, systematické vytváření a správu vašeho okruhu fanoušků apod.);

 VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ – KOŠTY DESTILÁTŮ, PIV, ZÁBAVNÉ PROGRAMY, VZDĚLÁVACÍ PROGRAMY, PROGRAMY PRO FIRMY, RODINY S DĚTMI apod. – nabízíme organizaci akcí a eventů pro vaše klienty, programy pro zahraniční klienty v jazykových mutacích apod. Z akcí vám vyplácíme provizi!

 DOBRÉ SKUTKY – zapojení do projektu. Projekt dobré skutky spojí aktivity, výlety, cestování s možností něco dobrého pro někoho vykonat. DĚTSKÁ HŘIŠTĚ, PARKY, MOBILIÁŘE, TURISTICKÉ ZNAČENÍ – postavíme vám dětské hřiště, vybavíme městský park, postavíme stylové turistické značení apod.

 ZAŽIJ TO NEJ... - vaše nejzajímavější služby, aktivity, akce, nejpěknější místa, největší tipy atd. zpracujeme do uceleného produktu a nabídneme na trhu cestovního ruchu v ČR i v zahraničí! Konkrétní nabídku Vám zašleme na vyžádání.

 PR A GRAFICKÉ SLUŽBY - využití služeb našeho kreativního grafického studia ke zpracování a výrobě vašich originálních propagačních a informačních kampaní, materiálů a suvenýrů - letáků, kalendářů, pohlednic, nálepek, razítek, pamětních listů, triček, hrníčků apod. na celou sezónu;

 BALÍČKY ZÁŽITKŮ - Vytvoření „Balíčků zážitků" či zájezdů, pobytů, výletů s využitím vašich kapacit a služeb a jejich cílený marketing apod. (na produkty se můžete podívat na www.balickyzazitku.cz);

 DOTACE A PORADENSTVÍ - zajištění financování vašich projektů. Doporučíme Vám vhodné dotační programy (krajské, státní, evropské, nadační apod.) a připravíme vaše žádosti o dotace, studie proveditelnosti a projekty. Máme za sebou desítky úspěšných projektů za miliony korun.

Objednáte-li si u nás služby v celkovém ročním úhnu nad 10 tisíc CZK bez DPH, získáte od nás zdarma reklamní prostor na našich www stránkách www.valasske-kralovstvi.cz nebo www.balickyzazitku.cz na prezentaci vašich novinek a poukaz na 10% slevu na účast v naší expedici na Nový Zéland v roce 2016! 

Těšíme se na spolupráci s Vámi :-)

Tým VK

 

Naposledy změněnoúterý, 08 prosinec 2015 19:57

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!