Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Valašské království expanduje v Austrálii

Chcete převrátit svůj život vzhůru nohama a poznat jak se žije na opačném konci světa? Vydejte se s námi cestovat, studovat, pracovat nebo podnikat do Austrálie! :-) Sydney, Cairns, Melbourne, Adelaide jsou nyní místa, kde má Valašské království v Austrálii svá zastoupení a své velvyslance, přátelé a fandy. Někteří z nich vykonávají své funkce již déle než desítku let, jiní byli nově jmenováni pro své kvality – vstřícnost, pohostinnost a dobré srdce.


Velvyslancem pro státy Victoria a New South Wales je Richard Nebeský, kamarád, cestovatel a fotograf. Dohodli jsme se na tom, že nám Richard pomůže s rozšiřováním našich cestovatelských služeb pro vás, kteří s námi do Austrálie míříte na vaše pracovní, studijní nebo jen poznávací cesty a pobyty.
Velvyslanci pro Queensland se stali Pavlína a Vráťa Řehola, kteří provozují v Cairns agenturu AUSTRALIA BEST STUDY a pomohou Vám změnit váš život a v Queenslandu studovat, pracovat, nebo jen tak cestovat.
Velvyslancem pro Jižní Austrálii a Northern Territory je již téměř 12 let Jirka Švehlák, kterému pomáhá jeho žena Blanka a valašský kníže Honza Boháčik se svou ženou, valašskou kněžnou Liduškou. Jirka přislíbil významnou pomoc s organizací vašich soukromých, pracovních nebo studijních cesta a pobytů v těchto dvou australských státech. Kromě toho jsme se dohodli na pokračování naší dlouhodobé kulturní spolupráce a rádi bychom pro Vás opět společně něco pěkného zorganizovali :-).
A proč si vybrat právě nás? Pro nás nejste „jen klienti", ale pro nás jste přátelé... Uplatňujeme „presumpci důvěry" tak jak obvykle je zvykem na tomto konci světa – jste pro nás přátelé, dokud není důvod, abyste nebyli... Žijeme, pracujeme, cestujeme po Austrálii a Novém Zélandu již mnoho let, známe to tady a garantujeme Vám, že s námi se dostanete těmto zemím v Jižním Pacifiku pod kůži :-).
Nabídku sestavíme na míru vašim požadavkům! Neváhejte mě kontaktovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Těším se na Vaše dotazy :-).
Tomáš Harabiš - správce pro zahraničí

Naposledy změněnopondělí, 20 červen 2016 07:45

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!