Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Inspirace Novým Zélandem aneb svět se mění a my s ním

Vážení přátelé a kamarádi,

svět se mění a my s ním i když v určitém smyslu si říkám, že je to jinak, a že proto abychom mohli zůstat stejní, musíme měnit svět kolem sebe, nebo se našimi aktivitami orientovat tam, kde to má smysl. Věnujeme se proto našim dětem, rodinám a nechceme se ani v této složité době vzdát svých ideálů a iluzí :-).

Tak jako jsme kdysi předběhli dobu s myšlenkou Valašského království a jeho pasů, která má své kořeny na Novém Zélandu, tak i nyní chceme do České republiky přinášet nadčasové myšlenky a projekty z tohoto úžasného kouta světa.

Zejména během posledních několika let došlo v ČR k zásadní proměně nejen tržního prostředí, ale buhužel také k negativní změně prostředí společenského a úpadku tradičních společenských hodnot, které se projevuje i v našem oboru činnosti a vůbec v životě kolem nás... 

Proto jsme se rozhodli, že většinu našich ekonomických aktivit budeme v budoucnu realizovat v zahraničí, a to zejména na Novém Zélandu a v Austrálii prostřednictvím naší společnosti SMART TOURISM SERVICES Ltd. http://www.smarttourism.nz/.  Již Vám poskytujeme všechny možné cestovatelské služby do těchto zemí a pomáháme nastartovat i vaše vlastní projekty. Nastartovali jsme projekt "NEW ZEALAND COMMEMORATIVE MEDALS" - Novozelandských pamětních medailí a před startem je "NEW ZEALAND EXPLORER PASSPORT" - Novozelandský cestovatelský pas a "CZECH BREWERY SOLUTIONS" - ČESKÉ PIVNÍ TECHNOLOGIE. Rozpracovaných máme i několik dalších vlastních a vašich projektů.

VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ bude nadále fungovat jako naše agentura a zastoupení pro střední Evropu a podílet se se svými partnery na chytrých a nadčasových projektech zejména v turismu.  Budeme pokračovat v poskytování našich odborných poradenských služeb všem vám, kteří chcete v cestovním ruchu něco podnikat, v propagaci našeho kraje a ČR v zahraničí, v realizaci projektů VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ, ZAŽIJTE TO NEJ a DOBRÉ SKUTKY, v organizaci naučných programů pro děti a pro školy, pro firmy a skupiny, v realizaci grafických zakázekm zakázkové výrobě suvenýrů a provozování EXPOZICE HISTORIE PÁLENÍ NA VALAŠSKU. Nebudeme však již pokračovat v produkci nových "vlastních" výrobků a zboží pro český trh. 

Děkujeme Vám za pochopení a budeme se těšit na další setkávání s Vámi nejen na vašich cestách po Valašském království :-)

Tomáš Harabiš

 

 

Naposledy změněnopondělí, 20 červen 2016 07:52

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!