Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zažijte naše programy v Austrálii pro 7 vašich smyslů

Na druhý konec světa se většinou nevydáváte každý den. Ať již se vydáte na dovolenou nebo za byznysem, rádi si to u protinožců vychutnáte všemi vašimi smysly. Proto jsme pro Vás připravili nabídku programů a akcí v Austrálii pro všech vašich 7 smyslů :-). "Namixujeme" Vám Austrálii všech barev, zvuků, chutí, vůní a vjemů!  S námi můžete ochutnávat vynikající vína Jížní Austrálie, vidět to NEJ z Austrálie - místa kulturního i přírodního bohatství UNESCO  - od 12 apoštolů, přes Modré hory, operu v Sydney, "rudý střed" se svými dominantami ULURU, OLGAS a Kings Canyon, Velký bariérový útes a nejstarší prales světa u Cairns. Můžeme se projet pískem po největším písečném ostrově světa Fraser Islandu, zažít hippi atmosféru na Byron Bay, užívat si pláží Whitsundays a Gold Coast a urřitě nebudou chybět ani klokani :-).

Budeme rádi, pokud Vám s vašimi plány v Austrálii budeme moci nějak pomoci. Váš program na druhém konci světa zajišťuje naše novozelandská partnerská společnost SMART TOURISM SERVICES Ltd.

Kontaktujte prosím naší kancelář na českém mobilním čísle +420 774 668 011 nebo emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript./" style="color: black;" target="_blank">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Ten se k nám dostane i když jsme aktuálně mimo signál a toho pokrytí v Austrálii není mnoho.

Pokud máte zájem o dlouhodobější a komplexní spolupráci, bližší informace o nás naleznete na www.smarttourism.nz 

Těšíme se na Váš zájem a spolupráci :-)

Tomáš Harabiš

Pokračování článku

Naposledy změněnostředa, 13 červenec 2016 19:35

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!