Aktuality z Valašského království 35/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     19. duben 2024

 

VK se po volbách připravuje na vlnu uprchlíků z ČR

Valašské království posiluje své imigrační a zastupitelské úřady a připravuje se na vlnu uprchlíků, kteří by mohli v závislosti na tom, kdo vyhraje, začít hromadně prchat přes hranice! S platností od 21.10 do 30. 11. 2013 zavádíme tato opatření:

Číst dál

Prodlužuje se „Zažij to NEJ putování s Pasem Valašského království 2013“

Posouváme termín uzávěrky "Zažij to NEJ putování s Pasem VK" do konce roku 2013. Využijte této možnosti k získání piva na rok zdarma a dalších hodnotných cen. Bližší informace o pravidlech soutěže naleznete na http://www.valasske-kralovstvi.cz/z-domova/zacina-zazij-to-nej-putovani-s-pasem-vk-2013.
Tým VK


Navštivte nového velvyslance na Ambasádě VK na Novém Zélandu

Vážení naší občané, kamarádi,
dovolujeme si vás informovat, že naše ambasáda na NZ bude mít od 1. listopadu 2013 novou posilu. Budu to přímo já – Správce Valašského království pro zahraničí Tomáš Harabiš. Kdyby někdo měl zájem na NZ přijet, může využít mých služeb v libovolných termínech od 5. 12. do 23. 12. 2013 a od 2. 1. do 25. 2., kdy se budu zdržovat v kanceláři na západě a jihozápadě Jižního ostrova.Číst dál


Prapor Valašského království zavlál na nejvyšší hoře Iráku

Prapor Valašského království na nejvyšší hoře Iráku

Mt. Halgurd (3728 m) je nejvyšším vrcholem Iráku, který se rozhodli pokořit valašští dobrodruzi pod vedením našeho velvyslance Silvestra Tkáče,  při své misi do iráckého Kurdistánu. Výstup byl završením úspěšných diplomatických jednání mezi oběma zeměmi  a Irák se zařadil mezi další země, kde mohou naši občané cestovat bez svého Valašského pasu. Na oplátku jsme Iráčanům slíbili dodávku "valašských zbraní", které by se měly stát součásti výzbroje jejich armády:

Číst dál


Oslavte Silvestra na Trúbě

  Konec roku se nám pomalu, ale nezadržitelně blíží a proto je třeba začít přemýšlet, jak každý z nás oslaví příchod nového roku 2014. I my pro vás máme jednu skvělou nabídku - Silvestr na Štramberské Trúbě!
Teda v pravém slova smyslu pod Štramberskou Trúbou, hezky v teple a rozjařené náladě na turistické chatě Dr.Hrstky. Oproti loňskému roku bude opět trochu jinak - chata již nebude uzavřena pro veřejnost, ale bude opět otevřená. Jen Vám nezaručíme, že si u nás sednete, pokud si nezakoupíte vlastní rezervaci ;-)

Pokračování článku


Koncert Beata Bocek a hosté

  Vážení přátelé a milovníci hudby, v pátek 25. října startujeme mimosezónníí program na chatě Dr. Hrstky prvním podzimním koncertem zpěvačky, skladatelky, textařky... no prostě takového úžasného hudebního talenta - Beaty Bocek a jejich hostů. Koncert začne v 19:30 a máte se určitě na co těšit! Vstupné na koncert bude 80,- Kč a doporučujeme si dopředu rezervovat místa ;-)

Pokračování článku



Staňte se na den Pánem Hradu Štramberka

Přáli jste si někdy být alespoň na chvíli HRADNÍM PÁNEM? Mít nějaký HRAD alespoň na den sami pro sebe nebo víte o někom takovém, komu byste tím splnili jeho sen? Nyní máte jedinečnou možnost získat HRADNÍ PRÁVO  a stát se "na jeden dlúhý deň a noc PÁNEM HRADU ŠTRAMBERKA".

Číst dál

FIRST MINUTE 2014 V PRODEJI

 Vážení klienti,

nezmeškejte nejlevnější nabídky dovolených na rok 2014. Každý kdo plánuje už nyní dovolenou na příští rok má nejvyšší čas. Nabízíme nespočet letovisek vhodných k relaxaci ale i k poznávání. 

Celou nabídku naleznete na našich webových stránkách http://cestujeme.balickyzazitku.cz/, když ve vyhledávači zakliknete  "pouze First minute".Číst dál


Karty ITIC a ISIC opět v prodeji

 

Studenti a učitelé, nyní máte možnost si u nás opět zakoupit nové karty ISIC a ITIC! Katy nabízejí přes 2100 slev. Nejvýhodnější zlevněné ceny jsou například na jízdenkách, letenkách, vstupenkách na koncerty či lupeny na hudební festivaly. Karty jsou k dostání v naší CK ve Frenštátě pod Radhoštěm. Těšíme se na vaší návštěvu!

Tým CK VK
 

Pokračování článku


Nové bonusy a benefity pro Vás

Vážení přátelé, klienti,
stále hledáme nové způsoby jak Vás motivovat k využivání našich služeb. Proto přicházíme s novými originálními bonusy a výhodami a slevy! Co Vám tedy můžeme aktuálně nabídnout?

Každý z Vás, který si u nás na http://cestujeme.balickyzazitku.cz/ zakoupí zájezd, obdrží kupón na 10% slevu na jakýkoliv produkt z naší vlastní nabídky – Balíček zážitků, výlet, akci, zájezd apod. 

Číst dál

Prodej zimních lyžařských zájezdů 2013/14 začal

 

Vážení naší přátelé a klienti, dovolujeme si Vám představit nabídku lyžařských zájezdů pro zimní sezónu 2013/2014. Letos nezůstáváme jen v Beskydech a na Valašsku, ale nabízíme Vám více než 100 lyžařských středisek a přes 2000 ubytovacích kapacit Itálii, Rakousku, Francii, Švýcarsku a Slovinsku od všech předních cestovních kanceláří. Věříme, že z této široké nabídky si vybere opravdu každý z Vás.

Číst dál



Pohár PČR pro děti

Nejen "pomáhat a chránit", ale i fandit cyklistice umí Policie ČR. Frenštátští policisté totiž uspořádali 29.září cyklistický závod pro děti v krásném areálu památníku bratří Strandelů v Trojanovicích.

Pokračování článku


Run Hill Ráztoka-Radegast

 Lysacup klepe na dveře, a jeho pořadatelé nabídli všem závodění-chtivým možnost potrénovat na další ročník tohoto etapového podniku. Trochu se vzdálili královně Beskyd, a zavítali na Valašské hory. Start závodu s názvem "RUN HILL"  byl situován do Trojanovic-Ráztoky, a odtud se běželo k soše Radegastu, která zdobí hřebenovku na Radhošť. Testoval se při tom také nový čipový systém pro Lysacup. 

Pokračování článku


Do vrchu Pusteven 2013

 42.ročník závodu "Do vrchu Pusteven" pořádal v neděli 29.9. TJ Rožnov.

Pokračování článku


Tour de Čupek 2013

 V neděli 15 září pořádal Racing Olešná už 19.ročník Tour de Čupek. Tato původně jarní klasika se přesunula na podzimní termín.Pořadatelé udělali maximum aby dojezd končil na Čupku, tak byly opravené nejrozbitější úseky.

Pokračování článku






 
--
--