Aktuality z Valašského království 38/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     24. říjen 2013

 

Dokumentární cyklus OTEVŘI OČI již potřetí

  Vážení přátelé, již potřetí budete mít možnost být účastníky dokumentárního cyklu Jana Bartoše - OTEVŘI OČI. Tento třetí a poslední cyklus bude mít opět lidskoprávní tématiku a půjde zejména o dokumentární filmy z festivalu Jeden Svět organizace Člověk v tísni. Promítání se budou konat v klubovně na chatě Dr. Hrstky. Krom samotného promítání se můžete těšit i na diskuze k daným tématům a novinkou bude i představení vybraných komunitních projektů, které nám mohou jak usnadnit život a přinést radost, tak i uspořit peníze.

Pokračování článku


Koncert Alasdair Bouch

  Srdečně zveme všechny milovníky dobré hudby na další podzimní koncert na turistické chatě Dr. Hrstky. Tentokrát k nám v pátek 15. listopadu opět zavítá charismatický Alasdair Bouch, který zazpívá a na kytaru zahraje své vlastní písně. A že se u nás Alasdair těší velké oblibě svědčí i návštěvnost jeho koncertů a snad i to, že letos vydal již třetí album - Third Time Lucky. Nenechte si proto ujít další z jeho koncertů na Trúbě, opět to bude stát za to!
Výstupné je tradičně dobrovolné, jen si nezpomeňte včas zarezervovat místa na chatě ;-)

Pokračování článku


Udělejte někomu radost našim nástěnným kalendářem z Beskyd – Valašska

Naleznete v něm ty nejkrásnějších místa našich hor a dolin. Kalendáře si můžete objednat přes náš Královský jarmark na http://www.kralovskyjarmark.cz/eshop/kalendare nebo se pro ně zastavit k nám na Trúbu nebo v kanceláři ve Frenštátě p. R. nebo se ptejte v lepších obchodech a informačních centrech. Doporučená cena kalendářů je 155,00 Kč s DPH. Pokud byste měli zájem o více kusů nebo o váš potisk, či svůj vlastní kalendář, kontaktujte nás na emailu distribuce@valasske-kralovstvi.cz.
Těšíme se na váš zájem!
Tým VK


Začal podzimní výprodej v naší Jaroňkově galerii pod Štramberskou Trúbou

 Dali jsme slevy až 80% na vybrané zboží, které nechceme skladovat přes zimu a potřebujeme se ho ještě letos zbavit. Využijte listopadových víkendů a spojte si svůj podzimní výlet na Trúbu třeba již s pohodovým nákupem pod stromeček... :-)

Tým VK

Pokračování článku


Nezapomeňte, že naše edice „Hradního práva“ je limitovaná

 Vzhledem k tomu, že se pomalu, ale jistě začíná „Hradní právo" prodávat a termíny plnit, chceme ty z Vás, kteří ještě váhají, upozornit, že rok má jen 365 dní a že „Hradní právo" není neomezené a poskytujeme ho jen v omezeném rozsahu... Proto radíme - využijte ještě tohoto relativně poklidného období a „Hradní právo" si alespoň rezervujte. HRADNÍ PRÁVO si můžete zakoupit i formou balíčku v našem eshopu na www.balickyzazitku.cz nebo osobně v naši kanceláři ve Frenštátě p. R. nebo přímo na Hradě Štramberku. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.
Tým CK VK

Pokračování článku


Oslavte Silvestra na Trúbě se slevou

 Konec roku se nám pomalu, ale nezadržitelně blíží a proto je třeba začít přemýšlet, jak každý z nás oslaví příchod nového roku 2014. I my pro vás máme jednu skvělou nabídku - Silvestr na Štramberské Trúbě!
Teda v pravém slova smyslu pod Štramberskou Trúbou, hezky v teple a rozjařené náladě na turistické chatě Dr.Hrstky. A když si u nás své místečko zarezervuje do 17. listopadu, získáte od nás i krásnou slevu!

Pokračování článku


Cestovatelská přednáška - Nový Zéland

  Rozjíždíme další ročník seriálu cestovatelských přednášek "MOJE CESTA". Už v sobotu 23. listopadu si přijďte poslechnout poutavé vyprávění s projekcí fotek dvou cestovatelů Dominiky Sommerové a Martina Hesslera o jejich putování Novým Zélandem.
Nový Zéland, nebo-li Aotearoa - "Země dlouhého bílého oblaku", jsou ostrovy na druhém konci zeměkoule plné kouzelných pláží a zátok, divokých fjordů i původních pralesů stromových kapradin. Gejzíry, bublající termální jezírka hýřící všemi možnými barvami i do nebe sahající vulkány. Svébytné památky koloniální éry kontrastující s všudypřítomným nádechem prastaré Maorské kultury.

Pokračování článku


Plavby 2014

 

Hledáte dovolenou, na které si odpočinete a zároveň cestujete? Taková dovolená skutečně existuje. Nahlédněte do naší nabídky na Plavby 2014. Nabídka je široká a mezi ty nejkrásnější patří Norské fjordy, Baltský okruh, Středomoří nebo romantický daleký Karibik. Vše naleznete na http://cestujeme.balickyzazitku.cz/.

Pokračování článku



Vánoční trhy

Právě začíná prodej zájezdů na adventní trhy. Nenechte si ujít sváteční atmosféru s neodolatelnou vůní svařeného vína, punče, domácí medoviny, pečených kaštanů či se jen tak projít a kochat se předvánoční atmosférou a zakoupit si některý z mnoha řemeslných výrobků.

Ty nejkrásnější se konají ve Vídni, Norimberku, Regenburku nebo v Drážďanech.

Kompletní nabídku naleznete zde, nebo nás neváhejte kontaktovat na telefoním čísle +420 777 668 032 , +420 556 831 402 nebo na emailu info@valasske-kralovstvi.cz .

Pokračování článku


VK se po volbách připravuje na vlnu uprchlíků z ČR

Valašské království posiluje své imigrační a zastupitelské úřady a připravuje se na vlnu uprchlíků, kteří by mohli v závislosti na tom, kdo vyhraje, začít hromadně prchat přes hranice! S platností od 21.10 do 30. 11. 2013 zavádíme tato opatření:

Číst dál

Prodlužuje se „Zažij to NEJ putování s Pasem Valašského království 2013“

Posouváme termín uzávěrky "Zažij to NEJ putování s Pasem VK" do konce roku 2013. Využijte této možnosti k získání piva na rok zdarma a dalších hodnotných cen. Bližší informace o pravidlech soutěže naleznete na http://www.valasske-kralovstvi.cz/z-domova/zacina-zazij-to-nej-putovani-s-pasem-vk-2013.
Tým VK


Využívejte až 50% slevy s Pasem VK v muzeích v Kopřivnici

Začíná proměnlivější podzimní počasí a tak určitě jako držitelé pasů VK oceníte slevy na vstupném do Technického muzea 20%, do Lašského muzea 50%, do muzea Fojtství 50%.

Tým VK


 

VK se chystá znovu vydat každoroční Valašský kalendář

Valašský kalendář každoroční

Jinými slovy také CALENDARIUM VALACHIUM PERPETUM UNIVERSALIS se seznamem svátků, které světili naši dávní předkové, kromě mnoha jiných praktických přehledů pro hospodářství, dům i obchod. Kromě 365 valašských moudrostí a pranostik v každoročním kalendáři naleznete i předpovídání budoucích časů a věcí z hvězdnosti nebeské, o úrodách a rozličných stavech. Doufáme, ale, že člověk zdravého rozumu poživající, omylnost měnících se časů a případnosti povědomý nebude tomu věřiti, že prší-li toho neb onoho dne, svítí-li slunce na ten den nebo ne,že prý nedostatek chleba, vína míti budeme nebo všeho hojnosti očekávati máme.

Jak celý Valašský kalendář každoroční vypadá se můžete podívat na http://www.kralovskyjarmark.cz/eshop/kalendare/679-valassky-kalendar-kazdorocni. Pokud se Vám líbí, budeme rádi za Vaši objednávku. Předpokládaný termín vydání a dodání je konec října. 

Těšíme se na Váš zájem!

Tým VK



Namibie, Botswana a Jižní Afrika ve 3D

Zveme Vás na přednášku Namibie, Botswana a Jižní Afrika ve 3D neseho velvyslance Tomáše Louna. Mrkněte na http://kolemsveta.cz/prednasky/namibie-botswana-a-jizni-afrika-ve-3d/

Číst dál

Zprovoznění Ambasády Valašského království na Novém Zélandu

Ambasador a správce  Ambasády a zámořských teritoríí VK

Zprovoznění Ambasády Valašského království na Novém Zélandu

Dne 3.11.2013 jsme pro občany Valašského království opět zprovoznili naší Ambasádu na West Coast Jížního Ostrova Nového Zélandu. Všichni občané VK nebo zájemci o emigraci :-), mohou využívat našich služeb - zajištění cest na Nový Zéland, průvodcovských služeb, průvodcovské poradenství atd. Kontaktní údaje na Ambasádu jsou:
Embassy of The Wallachian Kingdom in New Zealand
Ambassador: Tomas Harabis
c/o Donald Levy
Pyramid Farm, State Highway 6, PO Box 15
7892 Charleston, Buller
New Zealand
Skype: +64 3 669 2111
Mobil: +64 2 12325421
Email: harabis@valasske-kralovstvi.cz




Lysacup 2014 zahájen!!!

 Valaši se podíleli opět na prologu Lysacupu, a letošní ročník odstartoval rekordním počtem běžců. 292 závodníků čekala lahůdka v podobě dvojitého výběhu schodů podél skokanského můstku, a také zahajovací ceremoniál s tradičním sjezdem mladých skokanů. 

Pokračování článku




Akční nabídka materiály k emigraci ZDARMA až do konce listopadu!

 

Vážení přátelé, klienti,

vzhledem k očekávané vlně uprchlíků z ČR jsem se rozhodli zopakovat naši akční nabídku "Materiály k emigraci ZDARMA" do konce listopadu! K nákupu každého našeho Balíčku zážitků, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč Vám nabízíme materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA! Získáte tak Pas Valašského království, Index ke studiu na Fakultě pálení a slivovicových věd  a samolepku VK na svůj vůz! Takže již neváhejte a z naší pestré nabídky vybírejte! těšíme se na Vás!

Tým CK Valašské království

Pokračování článku


Staňte se na den Pánem Hradu Štramberka

Přáli jste si někdy být alespoň na chvíli HRADNÍM PÁNEM? Mít nějaký HRAD alespoň na den sami pro sebe nebo víte o někom takovém, komu byste tím splnili jeho sen? Nyní máte jedinečnou možnost získat HRADNÍ PRÁVO  a stát se "na jeden dlúhý deň a noc PÁNEM HRADU ŠTRAMBERKA".

Číst dál

FIRST MINUTE 2014 V PRODEJI

 Vážení klienti,

nezmeškejte nejlevnější nabídky dovolených na rok 2014. Každý kdo plánuje už nyní dovolenou na příští rok má nejvyšší čas. Nabízíme nespočet letovisek vhodných k relaxaci ale i k poznávání. 

Celou nabídku naleznete na našich webových stránkách http://cestujeme.balickyzazitku.cz/, když ve vyhledávači zakliknete  "pouze First minute".Číst dál


Karty ITIC a ISIC opět v prodeji

 

Studenti a učitelé, nyní máte možnost si u nás opět zakoupit nové karty ISIC a ITIC! Katy nabízejí přes 2100 slev. Nejvýhodnější zlevněné ceny jsou například na jízdenkách, letenkách, vstupenkách na koncerty či lupeny na hudební festivaly. Karty jsou k dostání v naší CK ve Frenštátě pod Radhoštěm. Těšíme se na vaší návštěvu!

Tým CK VK
 

Pokračování článku


Nové bonusy a benefity pro Vás

Vážení přátelé, klienti,
stále hledáme nové způsoby jak Vás motivovat k využivání našich služeb. Proto přicházíme s novými originálními bonusy a výhodami a slevy! Co Vám tedy můžeme aktuálně nabídnout?

Každý z Vás, který si u nás na http://cestujeme.balickyzazitku.cz/ zakoupí zájezd, obdrží kupón na 10% slevu na jakýkoliv produkt z naší vlastní nabídky – Balíček zážitků, výlet, akci, zájezd apod. 

Číst dál

Prodej zimních lyžařských zájezdů 2013/14 začal

 

Vážení naší přátelé a klienti, dovolujeme si Vám představit nabídku lyžařských zájezdů pro zimní sezónu 2013/2014. Letos nezůstáváme jen v Beskydech a na Valašsku, ale nabízíme Vám více než 100 lyžařských středisek a přes 2000 ubytovacích kapacit Itálii, Rakousku, Francii, Švýcarsku a Slovinsku od všech předních cestovních kanceláří. Věříme, že z této široké nabídky si vybere opravdu každý z Vás.

Číst dál




 
--
--