Aktuality z Valašského království 41/2013

 

 

 

 
 hlavicka mail 505
---

     29. březen 2024

 

Lyžařské zájezdy - last minute

 

Prodej lyžařských last minute právě nyní. Udělejte radost svým blízkým. Nadělte si Vánoce nebo Silvestr 2013 v krásné přírodě. Nabízíme Vám více než 100 lyžařských středisek a přes 2000 ubytovacích kapacit Itálii, Rakousku, Francii, Švýcarsku a Slovinsku od všech předních cestovních kanceláří. Věříme, že z této široké nabídky si vybere opravdu každý z Vás. Nejaktuálnější nabídku naleznete zde.

Pokud si nebudete vědět rady, neváhejte nás kontaktovat e-mailem, telefonicky nebo osobně navštívit naši kancelář.

Těší se na Vás Tým CK VK
 

Pokračování článku


 

Kurdistánem se stanem, aneb táboření za minovými poli

  Srdečně vás zveme na druhou cestovatelskou přednášku z cyklu "MOJE CESTA". V pátek 29. listopadu v 19 hodin budete moci shlédnot a poslechnout si poutavé vyprávění našeho kamaráda a cestovatele Silvestra Tkáče s cestou nazvanou "Kurdistánem se stanem, aneb táboření za minovými poli". Země, kterou na mapě nenajdete, země mnoha kultur a náboženství. Během putování divokým kurdistánem na severu Iráku se cestovatel stává obětí sladkého čaje, skalnatých hor a upřímné pohostinnosti. Trek před minová pole na nejvyšší horu Iráku a dál...

Pokračování článku

Máme 2. nejhlubší rozsedlinovou jeskyni v ČR

  Přinášíme vám jednu zajímavou novinku, kterou se teď může areál hradu Štramberka pyšnit. Na základě nových geologických měření, díky kterým byly sestaveny i nové mapy jeskyně Slámovy sluje, byla změřena i hloubka jeskyně, která aktuálně činí 51,2m. Tato hloubka z ní činí 2. nejhlubší rozsedlinovou jeskyni v ČR! Prvenství (zatím) drží Kněhyňská jeskyně s hloubkou 57,5m.

Pokračování článku

Rezervujte si včas Silvestra na chatě

 Konec roku se nám blíží a proto je třeba začít přemýšlet, jak každý z nás oslaví příchod nového roku 2014. 
Užijte si s námi krásný silvestrovský večer hezky v teple a rozjařené náladě na turistické chatě Dr.Hrstky. Ale moc dlouho s rezervací neváhejte, jelikož volných míst neustále ubývá!

Pokračování článku


Začal předprodej lístků na koncert Tomáše Kočka

  Drazí přátelé opravdu kvalitní hudby, opět máme tu čest vám oznámit blížící se předvánoční koncert Tomáše Kočka a orchestru, který se uskuteční ve čtvrtek 12.12.2013 v 18:00 na chatě Dr. Hrstky. Předprodej lístků na tento koncert již začal a můžete je tak zakoupit buď na MIC Štramberk anebo na chatě Dr. Hrstky. Cena vstupenky je 160,- Kč v předprodeji a 200,- Kč na místě.

Pokračování článku

Dokumentární cyklus OTEVŘI OČI již potřetí

  Vážení přátelé, již potřetí budete mít možnost být účastníky dokumentárního cyklu Jana Bartoše - OTEVŘI OČI. Tento třetí a poslední cyklus bude mít opět lidskoprávní tématiku a půjde zejména o dokumentární filmy z festivalu Jeden Svět organizace Člověk v tísni. Promítání se budou konat v klubovně na chatě Dr. Hrstky. Krom samotného promítání se můžete těšit i na diskuze k daným tématům a novinkou bude i představení vybraných komunitních projektů, které nám mohou jak usnadnit život a přinést radost, tak i uspořit peníze.

Pokračování článku

Nezapomeňte, že naše edice „Hradního práva“ je limitovaná

 Vzhledem k tomu, že se pomalu, ale jistě začíná „Hradní právo" prodávat a termíny plnit, chceme ty z Vás, kteří ještě váhají, upozornit, že rok má jen 365 dní a že „Hradní právo" není neomezené a poskytujeme ho jen v omezeném rozsahu... Proto radíme - využijte ještě tohoto relativně poklidného období a „Hradní právo" si alespoň rezervujte. HRADNÍ PRÁVO si můžete zakoupit i formou balíčku v našem eshopu na www.balickyzazitku.cz nebo osobně v naši kanceláři ve Frenštátě p. R. nebo přímo na Hradě Štramberku. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.
Tým CK VK

Pokračování článku



Dárek pro sedm smyslů

 Vánoce se blíží, a právě nyní je ta nejvhodnější doba k nákupu dárků pro Vaše přátelé a blízké. Využijte proto naši nabídku zájezdů, ze které si vybere opravdu každý. Darujte zážitek a relaxaci.

Zde naleznete nespočet zájezdů pro všechny smysly. 

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na info@valasske-kralovstvi.cz nebo na tel. č. +420 777 668 032 

Pokračování článku


Vánoce a Silvestr 2013

 

Už se to blíží. Jako každý rok tu i letos brzy budou Vánoce a Silvestr 2013. Oslavte tyto svátky netradičně. Nabízíme Vám rozsáhlou nabídku zájezdů, ať už do zahraničí nebo tuzemska. Překvapte své blízké a přátele. Naši nabídku naleznete na http://cestujeme.balickyzazitku.cz/ nebo nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle +420 777 668 032, či e-mailem: info@valasske-kralovstvi.cz.

Pokračování článku


Plavby 2014

 

Hledáte dovolenou, na které si odpočinete a zároveň cestujete? Taková dovolená skutečně existuje. Nahlédněte do naší nabídky na Plavby 2014. Nabídka je široká a mezi ty nejkrásnější patří Norské fjordy, Baltský okruh, Středomoří nebo romantický daleký Karibik. Vše naleznete na http://cestujeme.balickyzazitku.cz/.

Pokračování článku


Vánoční trhy

Právě začíná prodej zájezdů na adventní trhy. Nenechte si ujít sváteční atmosféru s neodolatelnou vůní svařeného vína, punče, domácí medoviny, pečených kaštanů či se jen tak projít a kochat se předvánoční atmosférou a zakoupit si některý z mnoha řemeslných výrobků.

Ty nejkrásnější se konají ve Vídni, Norimberku, Regenburku nebo v Drážďanech.

Kompletní nabídku naleznete zde, nebo nás neváhejte kontaktovat na telefoním čísle +420 777 668 032 , +420 556 831 402 nebo na emailu info@valasske-kralovstvi.cz .

Pokračování článku


Akční nabídka materiály k emigraci ZDARMA až do konce listopadu!

 

Vážení přátelé, klienti,

vzhledem k očekávané vlně uprchlíků z ČR jsem se rozhodli zopakovat naši akční nabídku "Materiály k emigraci ZDARMA" do konce listopadu! K nákupu každého našeho Balíčku zážitků, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč Vám nabízíme materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA! Získáte tak Pas Valašského království, Index ke studiu na Fakultě pálení a slivovicových věd  a samolepku VK na svůj vůz! Takže již neváhejte a z naší pestré nabídky vybírejte! těšíme se na Vás!

Tým CK Valašské království

Pokračování článku


FIRST MINUTE 2014 V PRODEJI

 Vážení klienti,

nezmeškejte nejlevnější nabídky dovolených na rok 2014. Každý kdo plánuje už nyní dovolenou na příští rok má nejvyšší čas. Nabízíme nespočet letovisek vhodných k relaxaci ale i k poznávání. 

Celou nabídku naleznete na našich webových stránkách http://cestujeme.balickyzazitku.cz/, když ve vyhledávači zakliknete  "pouze First minute".Číst dál


Využijte našich průvodcovských služeb na Novém Zélandu

 

Vážení přátelé a klienti,
ti z Vás, kteří jedou na Nový Zéland na divoko, ale přesto by rádi aby je alespoň na den nebo dva někdo provázel, mohou využít mých služeb v libovolných termínech od 5. 12.  do 23. 12. 2013 a od 2. 1. do 28. 2., kdy se budu zdržovat na západě a jihozápadě Jižního ostrova. Pro bližší informace a rezervace mne kontaktujte nejlépe na emailu harabis@valasske-kralovstvi.cz. Cenové podmínky jsou individuální na základě vašich konkrétních přání.

Číst dál



Využívejte až 50% slevy s Pasem VK v muzeích v Kopřivnici

Začíná proměnlivější podzimní počasí a tak určitě jako držitelé pasů VK oceníte slevy na vstupném do Technického muzea 20%, do Lašského muzea 50%, do muzea Fojtství 50%.

Tým VK


Prodlužuje se „Zažij to NEJ putování s Pasem Valašského království 2013“

Posouváme termín uzávěrky "Zažij to NEJ putování s Pasem VK" do konce roku 2013. Využijte této možnosti k získání piva na rok zdarma a dalších hodnotných cen. Bližší informace o pravidlech soutěže naleznete na http://www.valasske-kralovstvi.cz/z-domova/zacina-zazij-to-nej-putovani-s-pasem-vk-2013.
Tým VK


Udělejte někomu radost našim nástěnným kalendářem z Beskyd – Valašska

Naleznete v něm ty nejkrásnějších místa našich hor a dolin. Kalendáře si můžete objednat přes náš Královský jarmark na http://www.kralovskyjarmark.cz/eshop/kalendare nebo se pro ně zastavit k nám na Trúbu nebo v kanceláři ve Frenštátě p. R. nebo se ptejte v lepších obchodech a informačních centrech. Doporučená cena kalendářů je 155,00 Kč s DPH. Pokud byste měli zájem o více kusů nebo o váš potisk, či svůj vlastní kalendář, kontaktujte nás na emailu distribuce@valasske-kralovstvi.cz.
Těšíme se na váš zájem!
Tým VK






Zprovoznění Ambasády Valašského království na Novém Zélandu

Ambasador a správce  Ambasády a zámořských teritoríí VK

Zprovoznění Ambasády Valašského království na Novém Zélandu

Dne 3.11.2013 jsme pro občany Valašského království opět zprovoznili naší Ambasádu na West Coast Jížního Ostrova Nového Zélandu. Všichni občané VK nebo zájemci o emigraci :-), mohou využívat našich služeb - zajištění cest na Nový Zéland, průvodcovských služeb, průvodcovské poradenství atd. Kontaktní údaje na Ambasádu jsou:
Embassy of The Wallachian Kingdom in New Zealand
Ambassador: Tomas Harabis
c/o Donald Levy
Pyramid Farm, State Highway 6, PO Box 15
7892 Charleston, Buller
New Zealand
Skype: +64 3 669 2111
Mobil: +64 2 12325421
Email: harabis@valasske-kralovstvi.cz


Vydáváváme kalendáře

 Beskydy - Valašsko 2014, Štramberk 2014, Valašský každoroční a na zakázku

Jsou to zejména spousty krásných obrázků a váš zájem, co nás přimělo k tomu, abychom letos vydali nejméně 3 kalendáře. Kalendáře Beskydy a Štramberk jsou úplně nové a „Kalendář valašský každoroční všeobecný" vydáváme pro vzrůstající zájem ve 3. vydání.
Kalendáře vyjdou v limitovaném nákladu 500 Ks a do volného prodeje půjde z každého vydání jen cca 100 Ks. Takže kdo včas neobjedná, na toho se nedostane.

Pokračování článku






 

 

 
--
--