Aktuality z Valašského království 4/2014

     28. březen 2024

   

Aktuální nabídka zájezdů - Lyže 2014

Rakousko Nassfeld - Hermagor Alpanhäuser Marcius 12.04.14 / 10 dní bez stravy - 4 200 Kč
Rakousko Tyrolsko Gasthof Ködnitzhof *** 26.03.14 / 11 dní polopenze - 5 967 Kč
Švýcarsko Valais / Wallis Apartmány Kristall ** 12.04.14 / 11 dní bez stravy - 6 296 KčČíst dál


Všude už je lépe, tak co doma aneb naše dobré tipy na poznávací zájezdy pro rok 2014

Vážení přátelé, klienti, určitě všichni znáte ten úžasný pocit prozření , když se vrátíte z povedené dovolené v zahraničí a najednou vidíte co jste dříve neviděli. Dovolujeme si vám proto dát pár tipů, kam vyrazit za zážitky a inspirací. Pokud Vás naše nabídka zaujme, budeme rádi, pokud využijete našich služeb.

Itálie letecky z Prahy - Neapol 24.04.14 / 4 dny snídaně PRG 12 871 Kč

Norsko autokarem -  Norsko Nejkrásnější místa Norska *** 02.07.14 / 7 dní snídaně - 16 590 Kč

Číst dál


 
   

Uzavíráme „Putování s pasem VK 2013“

Vážení cestovatelé, datem 31. ledna 2014 definitivně uzavíráme „Zažij to NEJ putování s Pasem Valašského království 2013“! Do tohoto data nám ještě můžete zasílat své orazítkované pasy. Do 15. února vyhlásíme vítěze a předáme ceny.

Protože nám někteří z Vás posílají obrázky a fotokopie pasů s razítky opravdu z celého světa, rozhodli jsme se vytvořit a ocenit také kategorii „Velvyslanec Valašského království“. Mrkněte do fotogalerie, kde naleznete některé z našich kandidátů...:)

 
 

Webkamera ve Štramberku

 Je tady, ale většina z vás o ní nemá ani tušení, jako jsme donedávna neměli tušení ani my... Slouží nejen ke šmírování toho co se děje nebo neděje na náměstí, ale hlavně zjistíte, jaké máme ve Štramberku počasí a můžete si podle toho k nám na Trúbu naplánovat svůj výlet. Ať už je počasí jakékoliv, mějte vždy na paměti, že u nás je krásně i když je hnusně... a že není špatné počasí, jen špatné oblečení... :)

Online webkamera ze Štramberka zde.

Těšíme se na Vaší návštěvu

TH

Pokračování článku



 

Těšte se na více zajímavostí i lepší zázemí na Hradě Štramberku v roce 2014

 Vážení přátelé, naší milí návštěvníci, dokončili jsme pro Vás na hradě nové informační značení hradních zajímavostí, na které se nám podařilo v roce 2013 získat dotaci z rozpočtu Moravskoslezského kraje. Aby nám ho neničila zima, značení budeme instalovat na konci března, než zahájíme hradní sezónu 2014 a na podzim ho zase schováme.

Dozvíte se tedy konečně, kde co na hradě vlastně bylo a k čemu jednotlivé části hradu historicky sloužily. Věděli jste například, kde stála druhá hradní brána? Kde byl vnitřní hrad a k čemu sloužil? Vydejte se k nám a uvidíte, že nezahálíme a Hrad Štramberk je zase o něco zajímavější! Vše bude připraveno i pro vaše zahraniční návštěvy v anglickém a polském jazyce!

Pokračování článku